Kde nájdete najlepšieho zamestnávateľa?

Holandský nezávislý prieskum ocenil výborné pracovné podmienky a starostlivosť, ktoré svojim zamestnancom poskytuje líder na trhu Orange.

Spoločnosť Orange Slovensko získala ocenenie Top Employer Europe 2013. Titul každoročne udeľuje CRF inštitút so sídlom v Holandsku, ktorý sa zameriava na medzinárodný výskum v oblasti riadenia ľudských zdrojov a pracovných podmienok. Rovnako ho v tomto roku Orange získal aj v ďalších krajinách ako Belgicko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Španielsko a Veľká Británia.

Orange Slovensko je najväčším mobilným operátorom a jedným z najväčších zamestnávateľov na Slovensku. V súčasnosti zamestnáva viac ako 1 200 zamestnancov. „Ľudia sú srdcom nášho podnikania a len vďaka ich úsiliu a snahe môžeme stále napredovať. Certifikát „Top Employer Europe 2013” odzrkadľuje našu dlhodobú ambíciu byť vnímaný ako zamestnávateľ, ktorý predstavuje najlepšiu voľbu pre našich súčasných, ako aj potenciálnych zamestnancov,” uviedla Andrea Danielová, riaditeľka úseku ľudských zdrojov Orangeu.

Pri každej spoločnosti inštitút posudzuje primárne a sekundárne benefity a pracovné podmienky, školenia a rozvoj zamestnancov, príležitosti pre budovanie kariéry a firemnú kultúru. V oblasti ľudských zdrojov tieto spoločnosti musia spĺňať vysoké štandardy, vážiť si a podporovať svojich zamestnancov v osobnom i profesionálnom raste. Certifikát môžu získať iba spoločnosti, ktoré tieto požiadavky spĺňajú.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.