Mať DSL internet od Orangu sa oplatí, preneste si ho a ušetrite

Orange pripravil ešte výhodnejšiu ponuku neobmedzeného pevného DSL internetu. Zákazníci ho teraz získajú na pol roka len za 5,99 eura mesačne, čo znamená priemernú mesačnú cenu 10,49 €.

Nová ponuka ešte výraznejšie šetrí peňaženku zákazníkov oproti konkurencii.

Od 15. apríla 2013 môžu zákazníci Orangeu s Internetom na doma DSL surfovať prvých 6 mesiacov za fantastickú cenu len 5,99 € mesačne. Za mesačný poplatok získajú balík stabilného pevného DSL internetu, rýchlosť sťahovania 5 Mbit/s, rýchlosť odosielania na úrovni 0,5 Mbit/s a neobmedzený objem predplatených dát.

Internet na doma DSL je dostupný takmer na celom území Slovenska. K základnému balíku si zákazník môže aj naďalej dokúpiť doplnkové služby ako sú balíky zvýšenia rýchlosti sťahovania dát až do 20 Mbit/s, pevná IP adresa či bezpečnostný balík.

Každý nový zákazník tiež po podpise zmluvy na Internet na doma DSL môže získať od Orangeu Kreditný internet bez viazanosti a faktúr s bezplatným úvodným kreditom 5 GB dát, ktoré môže využívať celé 3 mesiace. K tomu modem ZTE MF195E len za 1 €. Internet na doma DSL od Orangeu si od svojho spustenia získal množstvo priaznivcov. Aktuálne ho využíva viac ako 29-tisíc zákazníkov.

Aktuálna ponuka Internetu na doma DSL

Viazanosť

Mesačný poplatok

1. -  6. mesiac

5,99 €

7. – 24.  mesiac

11,99 €

Ponuka platí s viazanosťou 24 mesiacov.

Podrobnosti o ponuke od Orangeu nájdete TU.

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.