Mať DSL internet od Orangu sa oplatí, preneste si ho a ušetrite

Orange pripravil ešte výhodnejšiu ponuku neobmedzeného pevného DSL internetu. Zákazníci ho teraz získajú na pol roka len za 5,99 eura mesačne, čo znamená priemernú mesačnú cenu 10,49 €.

Nová ponuka ešte výraznejšie šetrí peňaženku zákazníkov oproti konkurencii.

Od 15. apríla 2013 môžu zákazníci Orangeu s Internetom na doma DSL surfovať prvých 6 mesiacov za fantastickú cenu len 5,99 € mesačne. Za mesačný poplatok získajú balík stabilného pevného DSL internetu, rýchlosť sťahovania 5 Mbit/s, rýchlosť odosielania na úrovni 0,5 Mbit/s a neobmedzený objem predplatených dát.

Internet na doma DSL je dostupný takmer na celom území Slovenska. K základnému balíku si zákazník môže aj naďalej dokúpiť doplnkové služby ako sú balíky zvýšenia rýchlosti sťahovania dát až do 20 Mbit/s, pevná IP adresa či bezpečnostný balík.

Každý nový zákazník tiež po podpise zmluvy na Internet na doma DSL môže získať od Orangeu Kreditný internet bez viazanosti a faktúr s bezplatným úvodným kreditom 5 GB dát, ktoré môže využívať celé 3 mesiace. K tomu modem ZTE MF195E len za 1 €. Internet na doma DSL od Orangeu si od svojho spustenia získal množstvo priaznivcov. Aktuálne ho využíva viac ako 29-tisíc zákazníkov.

Aktuálna ponuka Internetu na doma DSL

Viazanosť

Mesačný poplatok

1. -  6. mesiac

5,99 €

7. – 24.  mesiac

11,99 €

Ponuka platí s viazanosťou 24 mesiacov.

Podrobnosti o ponuke od Orangeu nájdete TU.

Vaše umenie bude hýbať Tatrami. Zapojte sa do súťaže ZSSK

V hre je preukaz MAXI KLASIK a prestíž!

Dizajn exteriéru nových jednotiek môžu navrhnúť samotní cestujúci (vizualizácia).

Tipy, kam ísť na dovolenku počas Veľkej Noci

Využívate veľkonočné voľné dni na cestovanie? Tieto destinácie sú práve v kurze.

Tablet nie je na všetko, ale v tomto dokáže zázraky

Kde sa dvaja bijú, tablet víťazí.

Recenze youtubera JeezyJ: jak dopadla autokamera Mio MiVue 785 ?

Dotykový displej, GPS, radary a řada funkcí - jak dopadne autokamera Mio MiVue 785 Touch s nekompromisním testem youtubera JeezyJ?

Test youtubera JeezyJ autokamerky MiVue 785 Touch