Mať DSL internet od Orangu sa oplatí, preneste si ho a ušetrite

Orange pripravil ešte výhodnejšiu ponuku neobmedzeného pevného DSL internetu. Zákazníci ho teraz získajú na pol roka len za 5,99 eura mesačne, čo znamená priemernú mesačnú cenu 10,49 €.

Nová ponuka ešte výraznejšie šetrí peňaženku zákazníkov oproti konkurencii.

Od 15. apríla 2013 môžu zákazníci Orangeu s Internetom na doma DSL surfovať prvých 6 mesiacov za fantastickú cenu len 5,99 € mesačne. Za mesačný poplatok získajú balík stabilného pevného DSL internetu, rýchlosť sťahovania 5 Mbit/s, rýchlosť odosielania na úrovni 0,5 Mbit/s a neobmedzený objem predplatených dát.

Internet na doma DSL je dostupný takmer na celom území Slovenska. K základnému balíku si zákazník môže aj naďalej dokúpiť doplnkové služby ako sú balíky zvýšenia rýchlosti sťahovania dát až do 20 Mbit/s, pevná IP adresa či bezpečnostný balík.

Každý nový zákazník tiež po podpise zmluvy na Internet na doma DSL môže získať od Orangeu Kreditný internet bez viazanosti a faktúr s bezplatným úvodným kreditom 5 GB dát, ktoré môže využívať celé 3 mesiace. K tomu modem ZTE MF195E len za 1 €. Internet na doma DSL od Orangeu si od svojho spustenia získal množstvo priaznivcov. Aktuálne ho využíva viac ako 29-tisíc zákazníkov.

Aktuálna ponuka Internetu na doma DSL

Viazanosť

Mesačný poplatok

1. -  6. mesiac

5,99 €

7. – 24.  mesiac

11,99 €

Ponuka platí s viazanosťou 24 mesiacov.

Podrobnosti o ponuke od Orangeu nájdete TU.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.