Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Predaj a výkup paliet ST-Pride s.r.o.

Firma ST PRIDE, s.r.o. bola založená v roku 2007, od samotného založenia ST Pride, s.r.o. sa zaoberáme výkupom paliet, predajom paliet, opravou paliet.

Firma ST PRIDE, s.r.o. bola založená v roku 2007,  od samotného založenia ST Pride, s.r.o. sa zaoberáme výkupom paliet, predajom paliet, opravou paliet.

V roku 2012 pribudla aj recyklácia dreveného odpadu. Zabezpečujeme servis a poradenstvo pre jednotlivé spoločnosti pri voľbe, dodania a použitia obalového materiálu. Našou prioritou je výkup paliet, predaj paliet, oprava paliet, ale hlavne spokojnosť zákazníka, vďaka ktorej sa rýchlo stávame úspešnou firmou na trhu s paletami ale aj iným obalovým materiálom.
Doprava, manipulácia s materiálom a skladovanie sú, v podstate činnosti ktoré nevytvárajú žiadne hodnoty. Sú to náklady na viac a to je dôvod prečo sa začali vyvíjať systémy a prvky, ktoré minimalizujú nákladovú zložku na túto činnosť. Vychádzajúc zo základných podmienok sa v praxi uplatnili prepravné prvky PALETY.
Výkup paliet realizujeme v našich prevádzkach Drietoma, Tureň pri Senci a Blatná na Ostrove v pracovných dňoch od 08:00-17:00. Možnosť výkupu aj mimo pracovnej doby po dohode.

Vykupujeme europalety aj poškodené, jednorazové palety, gitterboxy a paletové ohrádky. Výkupná cena je určená vždy na mieste na základe kvality jednotlivých produktov. Výkup realizujeme aj u zákazníka na základe dohody pomocou našich vozidiel či už ide o súkromnú osobu alebo firmu.

Naša spoločnosť má povolenie od obvodného úradu pre životné prostredie na nakladanie s odpadmi z dreva, je oprávnená vykonávať činnosť podľa položky R3 – recyklácia alebo spätné získanie organických látok a R13 – skladovanie odpadov pred použitím niektorej činnosti. Na základe týchto povolení ponúkame našim partnerom ponúkame našim partnerom likvidáciu dreveného odpadu z obalov 150103 podľa zákona č. 223/2001 Z.z o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v zmysle vyhlášky MŽP SR č. 284/2001 Z.z.
Viac informácií nájdete na našej stránke : http://www.st-pride.sk/

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.