Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Predaj a výkup paliet ST-Pride s.r.o.

Firma ST PRIDE, s.r.o. bola založená v roku 2007, od samotného založenia ST Pride, s.r.o. sa zaoberáme výkupom paliet, predajom paliet, opravou paliet.

Firma ST PRIDE, s.r.o. bola založená v roku 2007,  od samotného založenia ST Pride, s.r.o. sa zaoberáme výkupom paliet, predajom paliet, opravou paliet.

V roku 2012 pribudla aj recyklácia dreveného odpadu. Zabezpečujeme servis a poradenstvo pre jednotlivé spoločnosti pri voľbe, dodania a použitia obalového materiálu. Našou prioritou je výkup paliet, predaj paliet, oprava paliet, ale hlavne spokojnosť zákazníka, vďaka ktorej sa rýchlo stávame úspešnou firmou na trhu s paletami ale aj iným obalovým materiálom.
Doprava, manipulácia s materiálom a skladovanie sú, v podstate činnosti ktoré nevytvárajú žiadne hodnoty. Sú to náklady na viac a to je dôvod prečo sa začali vyvíjať systémy a prvky, ktoré minimalizujú nákladovú zložku na túto činnosť. Vychádzajúc zo základných podmienok sa v praxi uplatnili prepravné prvky PALETY.
Výkup paliet realizujeme v našich prevádzkach Drietoma, Tureň pri Senci a Blatná na Ostrove v pracovných dňoch od 08:00-17:00. Možnosť výkupu aj mimo pracovnej doby po dohode.

Vykupujeme europalety aj poškodené, jednorazové palety, gitterboxy a paletové ohrádky. Výkupná cena je určená vždy na mieste na základe kvality jednotlivých produktov. Výkup realizujeme aj u zákazníka na základe dohody pomocou našich vozidiel či už ide o súkromnú osobu alebo firmu.

Naša spoločnosť má povolenie od obvodného úradu pre životné prostredie na nakladanie s odpadmi z dreva, je oprávnená vykonávať činnosť podľa položky R3 – recyklácia alebo spätné získanie organických látok a R13 – skladovanie odpadov pred použitím niektorej činnosti. Na základe týchto povolení ponúkame našim partnerom ponúkame našim partnerom likvidáciu dreveného odpadu z obalov 150103 podľa zákona č. 223/2001 Z.z o odpadoch a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v zmysle vyhlášky MŽP SR č. 284/2001 Z.z.
Viac informácií nájdete na našej stránke : http://www.st-pride.sk/

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

8 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk