Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Kamenárstvo, ktoré vdýchne kameňu život

Hľadáte Kamenárstvo, ktoré vdýchne kameňu život ? Kamenárstvo Klieštik s viac ako 20-ročnou tradíciou, so svojou predajňou už aj v Pravenci!

Kamenárstvo Klieštik s.r.o. patrí medzi najväčších spracovateľov prírodného a umelého kameňa na Slovensku. Vo svojej pobočke v Pravenci ponúka cintorínsku architektúru a kamenárske výrobky svetovej kvality za prijateľné ceny.

Skúsenosti niekoľkých generácii kamenárov

Firma oficiálne vstúpila na trh v roku 1992, ako malá kamenárska dielňa rodinného typu. Skúsenosti generácii kamenárov, ich pracovitosť a poctivý a seriózny prístup k práci premenili malú rodinnú firmu na jedného z najväčších spracovateľov kameňa na Slovensku.. Spoločnosť je priekopníkom v oblasti najnovších technológii. Viaceré buď priamo doviezla alebo sa podieľala na ich vývoji. Výsledok týchto neustálych inovácii v kamenárstve si môžete pozrieť v Pravenci na takmer 300m2 výstavnej plochy. Predajňa disponuje bezplatným parkoviskom a bezbariérovým prístupom.

Cintorínska architektúra špičkovej kvality za rozumné ceny

Kvalita je v dnešnej dobe nespočetne veľakrát zneužitým slovom. Zmysel pre detail a seriózny prístup sú základnou filozofiou spoločnosti, o čom sa určite presvedčíte aj osobne. Pomníky, ktoré si môžete zakúpiť v Pravenci, začínajú s cenovkou od 77 € s DPH. Na predajni je k dispozícii aj mnoho pomníkov ihneď k odberu, či už jednohroby alebo dvojhroby. Ku každému zákazníkovi sa pristupuje individuálne, s ohľadom na maximálny servis a komfort. Pri výrobe sa používajú len tie najkvalitnejšie žulové polotovary a kamene dovezené z Talianska, Nórska, Švédska, Francúzska alebo dokonca až z Južnej Ameriky. Zásadne nepoužívame žulové polotovary a kamene z Indie alebo z Číny, pre ich mäkkosť a neodolnosť vo vonkajšom prostredí. Neodporúčame ich zákazníkom.

Zabezpečujeme aj kompletné výkopové, betonážne a montážne práce cintorínskej architektúry.

Najtvrdší umelý kameň na Slovenskom trhu. Naša vízia ? Exkluzivita.

Nosnou časťou produkcie spoločnosti sú atypické výrobky, pričom sa vždy realizujú originálne predstavy klientov. Medzi cieľové skupiny Kamenárstva Klieštik patria aj najnáročnejší klienti. Medzi materiály, ktoré kamenárstvo používa, patrí aj najtvrdší kameň na slovenskom trhu Zodiaq, ktorým je spoločnosť Kamenárstvo Klieštik s.r.o. výhradným opracovateľom a dodávateľom pre Slovenskú a Českú republiku od roku 2008. Pri bežnom používaní, napríklad ako kuchynskej dosky, je tento kameň prakticky nepoškriabateľný. Jeho majoritnou zložkou je kremník, ktorý tvorí až 93 % obsahu. V škále tvrdosti má číslo 7, pričom najvyššie číslo 10 má diamant. Do portfólia spoločnosti patrí aj výroba kuchynských drezov, obkladov do kúpeľní, dlažby, parapet, krbov, barov a mnoho iného. Neváhajte a príďte sa presvedčiť osobne do predajne v Pravenci. Nájdete ju pri na hlavnej ceste smer Žilina, Martin oproti autobusovej zastávke, vedľa budovy Slovaktualu. Predajňa je otvorená každý deň od 9. do 17. h. V prípade akýchkoľvek otázok kontaktujte predajňu aj na tel. č. 0917 276 457, 0907358733- p. Rybár alebo e-mailom na pravenec@kliestik.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.