Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Absolut pozýva do futuristického sveta Greyhound

Značka ABSOLUT má tento rok za sebou vydarenú kreatívnu spoluprácu s formáciou Swedish House Mafia, ktorá zrodila megaúspešný singel Greyhound - rovnomenný drink aj videoklip s viac ako 30 miliónmi videní online. Teraz extravagantný svet Greyhound vďaka švédskej vodke prichádza až k fanúšikom prostredníctvom série jedinečných ABSOLUT GREYHOUND PARTY v tých najštýlovejších slovenských podnikoch.

Ontrade aktivácia zameraná najmä na imidž značky a puto so spotrebiteľmi nadväzuje na veľký úspech akcií, ktoré ABSOLUT pre hostí slovenských klubov pripravila už v minulosti. V apríli a máji tak na milovníkov elektronickej hudby na celom Slovensku čaká multisenzorický zážitok zasadený do futuristického sveta, ktorý poznajú z videoklipu Greyhound. Kreatívny koncept eventu pre ABSOLUT vytvorila agentúra Hello Europe.

„O neopakovateľnú atmosféru v šiestich TOP slovenských prevádzkach sa postará autentická výzdoba v štýle sveta Greyhound, hostia sa môžu tešiť na stretnutie s postavami známymi z videoklipu, originálny zážitkový fotokútik či možnosť získať odmenu za každý objednaný kokteil. A, samozrejme, nebude chýbať jedinečný drink ABSOLUT Greyhound,“ objasňuje detaily atraktívneho eventu Lenka Bačková, brand manager ABSOLUT.

Povedomie o unikátnych event-parties značka podporuje najmä prostredníctvom PR komunikácie v spolupráci s agentúrou Media & Communication Consulting a na sociálnych sieťach. Mladá cieľová skupina ocení najmä živé prepojenie s digitálom, na profile https://www.facebook.com/AbsolutVodkaSlovakia môžu hostia ABSOLUT GREYHOUND PARTY napríklad súťažiť o originálne DJské Greyhound slúchadlá či nájsť seba a priateľov na fotografiách z akcie.

Po dvoch viac ako úspešných štartovacích parties v bratislavskom klube Trafo a banskobystrickom Ministry of Fun sa fanúšikovia na nezabudnuteľný event môžu tešiť ešte v piatich termínoch:

• 19. apríla 2013            Trenčín                         Steps Club
  • 27. apríla 2013            Bratislava                     Duplex
  • 17. mája 2013             Košice                           Boba Bar
  • 25. mája 2013             Banská Bystrica         Ministry of Fun
  • 31. mája 2013             Košice                           Diamond People Club

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

7 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

7 h

Vďaka našim jednoduchým radám, ako správne pracovať so želé či želatínou, pripravíte krásne zákusky ako z cukrárne. Poďme na to!