Nedeľa, 12. júl, 2020 | Meniny má NinaKrížovkyKrížovky

Pôžička na čokoľvek až 1.700€ v hotovosti

Hotovostné pôžičky slúžia vo väčšine prípadov pre ľudí, ktorí majú záujem o malé sumy, ktoré je možné získať spravidla veľmi rýchlo, bez ručiteľa, na akýkoľvek účel a bez zbytočnej byrokracie.

pozicka-r405_res.jpg

V prípade že nemáte možnosť alebo čas vybaviť si spotrebný úver, nevyhovujú vám podmienky splátkových spoločností, nechcete obťažovať svojich priateľov či známych a pritom potrebujete peniaze okamžite, môžete využiť služby spoločností poskytujúcich hotovostné pôžičky. Poskytovateľmi hotovostných pôžičiek sú väčšinou  spoločnosti špecializované na túto činnosť. Jednou z takých je aj KEŠOVKA…spoločnosť s dlhoročnou tradíciou a skúsenosťami.  Skúsenosti a tradícia nevyváži to čo si najviac vážime – vernosť našich klientov. Mnohí sa na nás obracajú opakovane. Vážime si každého klienta a postupujeme podľa toho.

Viac ako 65000 spokojných klientov to je masa, ktorá zaväzuje. Pôžičky poskytujeme už od roku 1999.  Našim klientom požičiavame na čokoľvek. Výhodou je ľahká, dostupná pôžička takmer pre každého. Kešovka má jedinečný program pre žiadateľov a to je „domáci servis“. V praxi to znamená, že všetky formality sú vybavené v domácnosti u klienta. Nikam nemusíte chodiť a čo je ešte veľmi zaujímavé a naši klienti si to pochvaľujú, že pôžičky sú bezúčelové. To značí, že ich použitie na konkrétny účel nám nemusíte preukazovať. Takisto splácanie pôžičky je jednoduché. Splátky sú vyberané v domácnosti našimi obchodnými zástupcami.

Ak si chcete požičať na čokoľvek, je dôležité taktiež poznať históriu danej spoločnosti.

Načítavam video...

a trhu a sledovať jej komunikáciu a prezentáciu. Mnoho ľudí tiež preferuje osobné odporúčanie známych alebo priateľov, ktorí mali s danou spoločnosťou pozitívnu skúsenosť. Veríme, že spomedzi 65 tisíc klientov je väčšina s KEŠOVKOU spokojných….KEŠOVKA je pre Vás a pomôže vám s hotovosťou…neváhajte a kontaktujte nás…naše kontakty, podrobné informácie o postupe pri vybavovaní pôžičky, ale i odpovede na často kladené otázky a mnohé iné….vrátane formulára pre pôžičku on-line…to všetko nájdete na www.kesovka.sk

Kešovka nie je len obyčajná pôžička. Je to pôžička pre každého - aj pre vás.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Viete, ako vzniká kvalitná šálka espressa?

Profesionálna baristka prezradila, čo sa skrýva v šálkach kávy Deli by Shell.

Turistický sprievodca: Cestujeme na obľúbenú Malorku

Opäť môžeme vyraziť na Malorku. Pomôžeme vám pripraviť sa a naplánovať cestu.

Slovenskí študenti rozumejú financiám čoraz lepšie

Nadácia PARTNERS ocenila tých najlepších účastníkov Finančnej olympiády