Obedujte s Birellom

Ak si chcete dobré jedlo ešte viac spríjemniť a vychutnať, neváhajte a dajte si po ňom dobre vychladený nealkoholický Birell. Okamžite si Vás získa jedinečnou chuťou, ktorá je výrazne podobná chuti tradičných českých pív. Aj preto bol Birell v minulom roku zvolený nielen za najlepšie nealkoholické pivo v Českej republike, ale aj za najlepšie nealkoholické pivo na svete.

Čo sa teda skrýva za jedinečnou chuťou Birellu? Samozrejme, čistota surovín. Birell je totiž 100 % prírodný a neobsahuje žiadne konzervačné látky.  Medzi ďalšie dôvody vysokej kvality patria vynikajúci slad a jedinečný proces kvasenia, aký nepoužíva nikto iný.

Kedy je teda najlepší čas na Birell? Určite Vám dobre padne po výdatnom obede, ale aj vtedy, keď športujete a potrebujete po skvelom výkone doplniť energiu. Blížia sa jarné a letné mesiace a vy určite vyrazíte na výlety, pikniky alebo len tak na príjemný obed s kolegami.

Nech je pre vás Birell tým najlepším osviežením.

birellobedovatpr490-r361_res.jpg

O výhodách pitia nealkoholického piva sa viac dozviete na birell.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu