Obedujte s Birellom

Ak si chcete dobré jedlo ešte viac spríjemniť a vychutnať, neváhajte a dajte si po ňom dobre vychladený nealkoholický Birell. Okamžite si Vás získa jedinečnou chuťou, ktorá je výrazne podobná chuti tradičných českých pív. Aj preto bol Birell v minulom roku zvolený nielen za najlepšie nealkoholické pivo v Českej republike, ale aj za najlepšie nealkoholické pivo na svete.

Čo sa teda skrýva za jedinečnou chuťou Birellu? Samozrejme, čistota surovín. Birell je totiž 100 % prírodný a neobsahuje žiadne konzervačné látky.  Medzi ďalšie dôvody vysokej kvality patria vynikajúci slad a jedinečný proces kvasenia, aký nepoužíva nikto iný.

Kedy je teda najlepší čas na Birell? Určite Vám dobre padne po výdatnom obede, ale aj vtedy, keď športujete a potrebujete po skvelom výkone doplniť energiu. Blížia sa jarné a letné mesiace a vy určite vyrazíte na výlety, pikniky alebo len tak na príjemný obed s kolegami.

Nech je pre vás Birell tým najlepším osviežením.

birellobedovatpr490-r361_res.jpg

O výhodách pitia nealkoholického piva sa viac dozviete na birell.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.