Dva víkendy v roku navyše vďaka výpočtu mzdy

Legislatívne správny a zároveň rýchly výpočet mzdy Vám zabezpečí online mzdový program Humanet.

Ak hľadáte mzdový program, s ktorým budete mať čo najmenej starostí pri výpočte mzdy, zvoľte Humanet. Je to online program na výpočet mzdy, v ktorom mzdy spracujete skôr ako hociktorý iný klasický mzdový program nainštalujete. Stiahnutie a inštalácia klasického mzdového program Vám zaberie približne 15 minút za predpokladu, že máte pomerne rýchly internet. Ak ste malá firma alebo živnostník a potrebujete spočítať mzdy iba pre pár zamestnancov, tak za týchto 15 minút ich už budete mať v Humanete spracované.

Chceli by ste v roku dva víkendy naviac?

Program na výpočet mzdy Humanet Vám prináša nové funkcie a vylepšenia každý mesiac. Každý mesiac, tak ušetríte čas, ktorý by ste inak trávili inštaláciou novej verzie klasického programu na výpočet mzdy.

Okrem inštalácie šetríte čas aj pri zálohovaní dát. Aby ste mali Vaše dáta v bezpečí a neprišli o ne pri poruche Vášho počítača, tak si ich pri používaní klasického programu na výpočet mzdy musíte zálohovať a to najlepšie na nejaké externé médiu ako je USB kľúč alebo CD. Ak tak robíte, tak patríte k približne 2% zodpovedných užívateľov, ktorí nič nenechávajú na náhodu. Otázkou ostáva ako často ich zálohujete? Mzdy vypočítané v Humanete máte automaticky zálohované raz denne a pritom Vás toto zálohovanie nijakým spôsobom neobmedzuje.

Celkovo za rok priemerný užívateľ používajúci na výpočet mzdy Humanet ušetrí na inštaláciách a zálohovaní 3830 minút, čo je takmer 64 hodín. Ak zoberieme do úvahy, že priemerne spíme 8 hodín a teda náš aktívny denný čas je 16 hodín, potom s Humanetom získate za rok rovné 4 dni aktívneho času k dispozícii.

Chcete ešte viac?

Okrem času šetríte aj peniaze. Výpočet mzdy v programe Humanet je spoplatnený férovo. Neplatíte žiadne licencie, ani ročné poplatky. Platíte presne takú sumu, ktorá zodpovedá reálnemu počtu vypočítaných miezd. Táto suma je mnohokrát nižšia ako suma ročnej údržby, ktorú platíte za klasický mzdový program, pretože v tom vo väčšine prípadov spracujete menej miezd ako Vám umožňuje licencia klasického programu, ktorú ste zaplatili.

Ak ste účtovnícka firma, potom už nepotrebujete žiadny nový a silný server na to, aby mohli program na výpočet mzdy používať všetci Vaši zamestnanci. Takáto zásadná zmena každej účtovníckej firme dokáže ušetriť desaťtisíce eur.

Online dostupnosť ako bezplatný bonus

Za peniaze, ktoré zaplatíte za výpočet mzdy v programe Humanet, sa Vám tento poďakuje dostupnosťou systému kedykoľvek a odkiaľkoľvek. Môžete používať na výpočet mzdy počítač s Windows, Linuxom alebo Mac. Môžete používať aj tablet alebo smartfón, ale nič za to naviac neplatíte.

Tisícky ľudí už tieto výhody objavili a vyskúšali. Pridajte sa aj Vy!

Mestská polícia má viac slúžiť záujmom občanov

Úlohou mestskej polície nemá byť kontrolovať parkovné v prospech súkromnej firmy, ale dohliadať na bezpečnosť v meste.

Objednali ste sa už u zubára? Preventívne ...

Kedy ideme k stomatológovi? Keď už musíme. Bolesť je stále jediným dôvodom, kedy sa odhodláme sadnúť si do zubárskeho kresla.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.