Nakupujte cez Orange e-shop a vyhrajte exkluzívny telefón

Až 35 štýlových smartfónov LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí od dnes do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu.

Štýlový smartfón LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí až do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu. Nákup cez Orange e-shop sa tak zákazníkom oplatí ešte viac.

Stačí, ak si klient prostredníctvom Orange e-shopu objedná a aktivuje akýkoľvek program Orangeu s platbou na faktúru, automaticky bude zaradený do hry o 35 smartfónov LG Optimus L9. Šanca na výhru je veľká, počas 7 týždňov sa každý týždeň žrebuje až 5 výhercov.

Nákup prostredníctvom Orange e-shopu je veľmi pohodlný a sa skutočne oplatí. Okrem toho, že najbližších 7 týždňov môže zákazník vyhrať exkluzívny telefón, navyše ušetrí čas aj peniaze. Pri nákupe cez e-shop získa jeden mesačný poplatok zdarma, doručenie tovaru je bezplatné, pričom tovar je možné do 7 dní vrátiť. Orange e-shop je dostupný aj prostredníctvom aplikácie v smartfónoch.

Viac informácií je dostupných na webe súťaž o smartfón LG Optimus L9.

Foto: Orange

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.