Piatok, 15. november, 2019 | Meniny má Leopold

Nakupujte cez Orange e-shop a vyhrajte exkluzívny telefón

Až 35 štýlových smartfónov LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí od dnes do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu.

Štýlový smartfón LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí až do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu. Nákup cez Orange e-shop sa tak zákazníkom oplatí ešte viac.

Stačí, ak si klient prostredníctvom Orange e-shopu objedná a aktivuje akýkoľvek program Orangeu s platbou na faktúru, automaticky bude zaradený do hry o 35 smartfónov LG Optimus L9. Šanca na výhru je veľká, počas 7 týždňov sa každý týždeň žrebuje až 5 výhercov.

Nákup prostredníctvom Orange e-shopu je veľmi pohodlný a sa skutočne oplatí. Okrem toho, že najbližších 7 týždňov môže zákazník vyhrať exkluzívny telefón, navyše ušetrí čas aj peniaze. Pri nákupe cez e-shop získa jeden mesačný poplatok zdarma, doručenie tovaru je bezplatné, pričom tovar je možné do 7 dní vrátiť. Orange e-shop je dostupný aj prostredníctvom aplikácie v smartfónoch.

Viac informácií je dostupných na webe súťaž o smartfón LG Optimus L9.

Foto: Orange

30 rokov slobody: Predplaťte si SME.sk za mimoriadnu cenu

Získajte SME.sk k 30. výročiu nežnej revolúcie iba za 30 eur na celý rok.

Hodnotenie profesionála: Aká je dovolenka v Thajsku?

Otestovali sme hotely, služby a pláže na Phukete, Krabi, Khao Lak a v Bangkoku.

Noc divadiel má okrúhle výročie a je v znamení Nežnej revolúcie

Ponúkne výnimočné predstavenia, stretnutia s hercami a herečkami a iné zážitky.