Nakupujte cez Orange e-shop a vyhrajte exkluzívny telefón

Až 35 štýlových smartfónov LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí od dnes do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu.

Štýlový smartfón LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí až do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu. Nákup cez Orange e-shop sa tak zákazníkom oplatí ešte viac.

Stačí, ak si klient prostredníctvom Orange e-shopu objedná a aktivuje akýkoľvek program Orangeu s platbou na faktúru, automaticky bude zaradený do hry o 35 smartfónov LG Optimus L9. Šanca na výhru je veľká, počas 7 týždňov sa každý týždeň žrebuje až 5 výhercov.

Nákup prostredníctvom Orange e-shopu je veľmi pohodlný a sa skutočne oplatí. Okrem toho, že najbližších 7 týždňov môže zákazník vyhrať exkluzívny telefón, navyše ušetrí čas aj peniaze. Pri nákupe cez e-shop získa jeden mesačný poplatok zdarma, doručenie tovaru je bezplatné, pričom tovar je možné do 7 dní vrátiť. Orange e-shop je dostupný aj prostredníctvom aplikácie v smartfónoch.

Viac informácií je dostupných na webe súťaž o smartfón LG Optimus L9.

Foto: Orange

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak