Nakupujte cez Orange e-shop a vyhrajte exkluzívny telefón

Až 35 štýlových smartfónov LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí od dnes do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu.

Štýlový smartfón LG Optimus L9 môžu vyhrať zákazníci, ktorí až do 9. júna uskutočnia akýkoľvek nákup prostredníctvom Orange e-shopu. Nákup cez Orange e-shop sa tak zákazníkom oplatí ešte viac.

Stačí, ak si klient prostredníctvom Orange e-shopu objedná a aktivuje akýkoľvek program Orangeu s platbou na faktúru, automaticky bude zaradený do hry o 35 smartfónov LG Optimus L9. Šanca na výhru je veľká, počas 7 týždňov sa každý týždeň žrebuje až 5 výhercov.

Nákup prostredníctvom Orange e-shopu je veľmi pohodlný a sa skutočne oplatí. Okrem toho, že najbližších 7 týždňov môže zákazník vyhrať exkluzívny telefón, navyše ušetrí čas aj peniaze. Pri nákupe cez e-shop získa jeden mesačný poplatok zdarma, doručenie tovaru je bezplatné, pričom tovar je možné do 7 dní vrátiť. Orange e-shop je dostupný aj prostredníctvom aplikácie v smartfónoch.

Viac informácií je dostupných na webe súťaž o smartfón LG Optimus L9.

Foto: Orange

Kartou míňame viac. Čo by obchodníci mali vedieť o zákazníkoch

Keš prestáva obchodníkom zarábať.

Autokamery Mio a navigace teď s 3letou záruční dobou

Tříletou garanci na autokamery a navigace Mio teď získají všichni, kteří si koupí jeden z produktů Mio do konce roku 2018

Move in immediately, if you feel like it

Living close to the centre of Bratislava has many advantages.

Predaj poistenia motorových vozidiel cez web rastie a bude rásť

Myslí si to Peter Gál, zakladateľ stránky poistnamyska.sk, ktorý má vyše 20-ročné skúsenosti v poisťovníctve.