Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

Swatch Night Glows 2012

Značka Swatch a jej kolekcia Night Glows. Zlatý šperk na ruke očarí nie jeden pohľad.

Hodinky SWATCH a iné nájdete na stránkach TIMESTORE.

Swatch novou kolekciou Night Glows 2012 demonštruje, že v jeho silách je produkcia aj hodnotnejších hodiniek, než iba polopriesvitných plastových škrupiniek. Jesenná šestica je etudou na tému zlatých povrchov a trblietavých sklíčiek v klasických kovových schránkach.

nová kolekcia hodiniek swatch night glows 2012

Po dva modely z troch línií Irony Chrono, Medium a Big sú názornou ukážkou, ako vie vizáž hodiniek zmeniť odtieň PVD. Zákazník má na výber medzi variantmi s červeným, alebo žltým zlatom. Čo PVD rozdeľuje, to sceľujú čierne ciferníky, zrkadlovo leštené plochy, minerálne sklíčka, vodeodolnosť 30M a v štyroch prípadoch aj priezračne biele krištáliky na okruží či ciferníku.

Púzdra hodiniek kolekcie Swatch Night Glows 2012 sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 316L v priemeroch 40 (Irony Chrono), 37 (Big ) a 33 milimetrov (Medium). V oceľových telách kmitajú švajčiarske quartz strojčeky ETA s funkčnou výbavou odstupňovanou tromi sčítačmi sekundového chronografu a jednoduchej dátumovky, ukazovateľom dátumu vo formáte Day-Date a sparťansky minimalistickým zobrazením hodín, minút a sekúnd.

hodinky swatch night glows ycg404g dreamnight rose

hodinky swatch night glows ycg405g dreamnight yellow

hodinky swatch night glows ygg704g charcoal medal rose

swatch night glows ygg705g charcoal medal yellow

hodinky swatch night glows ylg123g rose pearl black

hodinky swatch night glows ylg124g yellow pearl black

Oceľ nerušene pokračuje aj na remienkoch, kde ju Swatch u modelov YCG404G, YCG405G, YLG123G a YLG124G preložil čiernymi článkami. Pánske a unisex hodinky majú skladacie spony, dámske ekvivalenty dostali spony šperkové.

Ceny hodiniek Night Glows 2012 sa v oficiálnom internetovom obchode Swatch pohybujú v rozmedzí 110 - 155 €.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf Insulation