Energie2 je levnější než dominantní dodavatelé plynu i bez slev

Alternativní dodavatel zemního plynu a elektrické energie - společnost Energie2, a. s., Praha má svoje dosavadní ceny plynu dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v posledních měsíc

Alternativní dodavatel zemního plynu a elektrické energie - společnost Energie2, a. s., Praha má svoje dosavadní ceny plynu dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v posledních měsících ohlásili jejich snížení. Především porovnáním s dominantními dodavateli plynu na jednotlivých distribučních územích České republiky, vychází tato komodita od Energie2 levněji. Zákazníkům se tak vyplatí nakupovat plyn u Energie2. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Přes všechny deklarované slevy je naše společnost i bez slev stále levnější, než společnosti, které museli snížit ceny z důvodu příliš vysoko nastavených tarif. Podle srovnání na internetu jsme z 35 dodavatelů zemního plynu na 6 místě. Při roční spotřebě 30 MWh zemního plynu na vytápění rodinného domu, zaplatí spotřebitel v roce 2013 u Energie2 v distribučním území Prahy 39 378 korun, zatímco u jednoho z nejdražších dodavatelů je to 47 564 korun. I když se skutečnost na jednotlivých distribučních územích mírně liší od tohoto  příkladu, výhodnost odběru plynu od Energie2 je zachována a rozdíl 8186 Kč, nebo i menší, stojí za změnu dodavatele“,  konstatoval D. Vlnka.

Dodal, že ne každý alternativní dodavatel plynu nabízí zákazníkům skutečnou úsporu vůči dominantním obchodníkům s plynem. Každá domácnost i firma si však může svobodně vybrat, od které společnosti bude energie odebírat. Trh s plynem i elektřinou je liberalizovaný již několik let a zákazníci můžou vydělat, nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně.

,,Přitom změnu dodavatele v dnešní době může zákazník zrealizovat velice rychle. Není-li vázán na dobu určitou, potom na rychlou změnu během jednoho měsíce stačí jenom podpis smlouvy a plné moci. Při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. Další možností je návštěva naší centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům poskytujeme profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky nabízíme i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby“, řekl D. Vlnka.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

Kontaktní informace pro ČR:   Energie2, a. s., Praha, Křenova 438/7, 162 00 Praha 6, Veleslavín,  tel: 844 000 010,  email: info@energie2.cz  ,  www.energie2.cz

Relaxačná zóna v záhrade

Investíciu do záhradného posedenia nebudete určite ľutovať. Je to skvelé miesto pre pohostenie návštevy, alebo nerušený odpočinok

TRUCK režim zdarma pro autokameru s navigaciou MiVue Drive 60 LM

Zadajte si parametre (veľkosť, hmotnosť) vášho vozidla alebo karavanu a Mio vám spočíta ideálnu trasu a ešte natočí priebeh jazdy!

Masívna ofenzíva barcelonskej značky v segmente SUV

SEAT Ateca, Arona a Tarraco vyrazili na cesty v Barcelone, v meste kde vznikli.

Vyznáte sa v novom označovaní palív?

Nové značenie palív ste si mohli všimnúť na tankovacích pištoliach, no uvádzať ho musia aj novo vyrobené autá na palivovej nádrži.