Energie2 je levnější než dominantní dodavatelé plynu i bez slev

Alternativní dodavatel zemního plynu a elektrické energie - společnost Energie2, a. s., Praha má svoje dosavadní ceny plynu dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v posledních měsíc

Alternativní dodavatel zemního plynu a elektrické energie - společnost Energie2, a. s., Praha má svoje dosavadní ceny plynu dostatečně atraktivní, ve srovnání se společnostmi, které v posledních měsících ohlásili jejich snížení. Především porovnáním s dominantními dodavateli plynu na jednotlivých distribučních územích České republiky, vychází tato komodita od Energie2 levněji. Zákazníkům se tak vyplatí nakupovat plyn u Energie2. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Přes všechny deklarované slevy je naše společnost i bez slev stále levnější, než společnosti, které museli snížit ceny z důvodu příliš vysoko nastavených tarif. Podle srovnání na internetu jsme z 35 dodavatelů zemního plynu na 6 místě. Při roční spotřebě 30 MWh zemního plynu na vytápění rodinného domu, zaplatí spotřebitel v roce 2013 u Energie2 v distribučním území Prahy 39 378 korun, zatímco u jednoho z nejdražších dodavatelů je to 47 564 korun. I když se skutečnost na jednotlivých distribučních územích mírně liší od tohoto  příkladu, výhodnost odběru plynu od Energie2 je zachována a rozdíl 8186 Kč, nebo i menší, stojí za změnu dodavatele“,  konstatoval D. Vlnka.

Dodal, že ne každý alternativní dodavatel plynu nabízí zákazníkům skutečnou úsporu vůči dominantním obchodníkům s plynem. Každá domácnost i firma si však může svobodně vybrat, od které společnosti bude energie odebírat. Trh s plynem i elektřinou je liberalizovaný již několik let a zákazníci můžou vydělat, nebo prodělat špatnou volbou dodavatele tisíce korun ročně.

,,Přitom změnu dodavatele v dnešní době může zákazník zrealizovat velice rychle. Není-li vázán na dobu určitou, potom na rychlou změnu během jednoho měsíce stačí jenom podpis smlouvy a plné moci. Při uzavření smlouvy přes internet dostane zákazník od Energie2 navíc ještě 2 % slevu. Další možností je návštěva naší centrály v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Zákazníkům poskytujeme profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr však nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky nabízíme i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby“, řekl D. Vlnka.

Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském i polském trhu. Mezi jejími zákazníky jsou velkoodběratelé i maloodběratelé obou komodit. Firmě se vyplácí strategie diverzifikace. Obchoduje s různými druhy energií (plyn, elektřina), zabývá se velkoprodejem i maloprodejem.

Kontaktní informace pro ČR:   Energie2, a. s., Praha, Křenova 438/7, 162 00 Praha 6, Veleslavín,  tel: 844 000 010,  email: info@energie2.cz  ,  www.energie2.cz

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.