Rezidencie MACHNÁČ okúzlili aj ich stavbyvedúceho!

Viete si predstaviť bývanie uprostred zelenej oázy s krásnymi parkovými úpravami? Koľko je v Bratislave možností na kvalitné bývanie, ktoré vám priamo z vášho bytu ponúknu výhľad na okolitú prírodu? Rezidencie MACHNÁČ je príkladom prestížneho bývania na území, ktoré patrí z historického hľadiska medzi najhodnotnejšie úpravy v Bratislave. Projekt si na svoju stranu okamžite získal aj samotného stavbyvedúceho – Ing. Jozefa Kisa. V rezidenciách, ktoré mu rastú pred očami, bude onedlho sám bývať! Niečo na tom bude!

Na Drotárskej ulici, na jednej z najlukratívnejších adries, sa dnes naskytá jedinečná šanca na kúpu nehnuteľnosti. Predaj slnečných bytov za prekvapivo výhodné ceny v centre mesta miešajú karty na realitnom trhu. A to doslova! Vyššia životná úroveň a nadčasový komfort bývania! Kvalitná architektúra. To sú atribúty, ktoré nedali na seba dlho čakať.

Majú Vaše dlhoročné skúsenosti v stavebníctve vplyv na Vaše bývanie?

„V oblasti stavebníctva pôsobím už vyše 27 rokov a výstavbu som dozoroval už pri vyše 20 projektoch. Vždy som mal predstavu o bývaní, ktoré bude niečím výnimočné. Keď som dostal do rúk projektovú dokumentáciu projektu, vedel som, že šanca na kvalitné bývanie na jednej z najprestížnejších a najtichších adries v Bratislave sa tak skoro nezopakuje. S kúpou bytu som ani na chvíľu neváhal! Predsa každý si chce splniť svoj sen o komfortnom bývaní v srdci prírody a pritom len 5 minút od centra,“ uviedol Ing. Kis, stavbyvedúci projektu Rezidencie MACHNÁČ.

Projekt Rezidencie MACHNÁČ Vás oslovil nielen ako odborníka, ale predovšetkým ako človeka.

„Áno, je to pravda. Všetci hľadáme pre nás a našu rodinu to najlepšie a najbezpečnejšie prostredie na bývanie. Precíznosť výstavby, architektúra, odbornosť či kvalita použitých materiálov sú záruky, z ktorých budúci majitelia bytov budú môcť profitovať. Pri stavbe je kvalita spracovania veľmi podstatná a treba o nej hovoriť. Na projekt zodpovedne dohliadam zvnútra. Som si istý, že kúpou bytu na Machnáči kupujúci získajú, z pohľadu kvality stavby, dlhodobý komfort a pocit bezpečného bývania. Po osobnej stránke vnímam túto nehnuteľnosť ako ideálne bývanie pre moju rodinu. Vybudovaná infraštruktúra, skvelá občianska vybavenosť, výborná lokalita v centre a zároveň v tesnej blízkosti Horského parku. Čo viac si môžem priať? Navyše sú v ponuke priestranné byty s možnosťou garážových státí, všetko za prekvapujúco výhodné ceny. Už teraz sa teším na oddych, prechádzky, cykloturistiku či chvíle strávené s rodinou. Predstava o príjemnom posedení na terase s krásnym výhľadom na okolitú prírodu napomáha k pocitu šťastia a vyrovnanosti... Konečne kráľovské bývanie na dosah!“ dodáva Ing. Kis.

Každá z päťpodlažných rezidencií - Gaštan, Jaseň, Javor a Jedľa - ktoré sú teraz v ponuke, má dve podzemné podlažia vybavené garážovými státiami a pivnicami. K dispozícii sú nádherné slnečné byty s výmerou od 63,07 do 114,48 m2 vybavené balkónmi a terasami s výhľadmi na panorámu Brati-slavy, Kamzík a Rakúsko.

„O tento druh prestížneho bývania majú Bratislavčania naozaj veľký záujem. Každý deň nás kontaktujú noví a noví záujemcovia o byty, ktorým ponúkame individuálne poradenstvo. Len za pár týždňov predaja evidujeme už vyše 20% predaných bytov! Záujemcom odporúčam, aby si pozreli voľné byty ešte dnes,“ uviedol Norbert Hrnčiar, manažér predaja, maklérska kancelária PonukaByvania.sk.

www.tuchcembyt.sk

Zlatý mok čapujú najlepšie v Prešove. Šarišským Majstrom výčapu

Nič neuhasí smäd lepšie, ako správne načapované pivo!

Rezidenčná štvrť bez betónových plotov

Viete si predstaviť bývanie, v ktorom pri prechádzaní sa neuvidíte betónový plot len zeleň? Nielen o tom sa dočítate v rozhovore.

Equal treatment is a must for successful companies of the future

Many talented people believe they need to leave the country to pursue an international career.

Aj v Poluse chránime vaše srdcia

29. septembra si v Polus City Center budete môcť dať bezplatne zmerať vaše BMI (index telesnej hmotnosti) a krvný tlak