EKO-BAU pojazdné a fasádne lešenia špičkovej kvality!

EKO-BAU je výhradným dovozcom jedného z najkvalitnejších lešení na trhu, od rakúskej spoločnosti GRAF.

EKO-BAU, spoločnosť s ručením obmedzeným,  so sídlom v Trsticiach, neďaleko od Dunajskej Stredy v Galantskom okrese, zahájila svoju činnosť v roku 2004. Jej majiteľ a konateľ v jednej osobe zúročil týmto  svoje dlhoročné zahraničné pracovné skúsenosti v obore stavebníctva.  Spoločnosť EKO BAU  je výhradným dovozcom jedného z najkvalitnejších lešení na trhu, od rakúskej spoločnosti GRAF.  Spokojnosť našich zákazníkov je zaručená, pretože produkty od spoločnosti GRAF im pomáhajú hlavne - dodržiavať bezpečnosť pri práci, nesmierne im uľahčujú prácu v stavebníctve a chránia životné prostredie.

My v spoločnosti EKO BAU  sa nezaoberáme len predajom, ale aj prenájmom  fasádneho lešenia, pojazdného lešenia a rôznych stavebných pomôcok ako sú lešenárske kozy, podperné stojky a podobne. Pre klientov máme k dispozícii aj e-shop. Rozvíjame trh aj v Českej republike.

490x297-r728_res.jpg

Okrem lešenia a stavebných pomôcok sa zaoberáme predajom a prenájmom nových a použitých kontajnerov, ktoré spĺňajú požiadavky ISO 9001 a vyhovujú individuálnym požiadavkám.  Predávame a dávame do prenájmu kancelárske, sanitárne, skladové a viacúčelové kontajnery. Okrem distribúcie zabezpečíme aj ich dopravu a vykládku priamo na mieste u klienta.

Máme  úspešne zavedený a v praxi uplatňovaný, systém manažérstva kvality vyhovujúci požiadavkám obsiahnutým v norme ISO 9001:2001Vieme že v dnešnej dobe je kvalita a spoľahlivosť jedným z najdôležitejších kritérií. Preto sa staráme predovšetkým o spokojnosť našich zákazníkov. Všetky produkty, služby  a kontakty nájdete na našej webovej stránke www.ekobau.sk

EKO BAU –  bezpečné a spoľahlivé lešenia od firmy GRAF a kontajnery MOBILBOX.

EKO BAU –  seriózne podnikanie a kvalita nie sú pre nás iba teóriou, navštívte nás a sami na vlastné oči uvidíte.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.