Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

EKO-BAU pojazdné a fasádne lešenia špičkovej kvality!

EKO-BAU je výhradným dovozcom jedného z najkvalitnejších lešení na trhu, od rakúskej spoločnosti GRAF.

EKO-BAU, spoločnosť s ručením obmedzeným,  so sídlom v Trsticiach, neďaleko od Dunajskej Stredy v Galantskom okrese, zahájila svoju činnosť v roku 2004. Jej majiteľ a konateľ v jednej osobe zúročil týmto  svoje dlhoročné zahraničné pracovné skúsenosti v obore stavebníctva.  Spoločnosť EKO BAU  je výhradným dovozcom jedného z najkvalitnejších lešení na trhu, od rakúskej spoločnosti GRAF.  Spokojnosť našich zákazníkov je zaručená, pretože produkty od spoločnosti GRAF im pomáhajú hlavne - dodržiavať bezpečnosť pri práci, nesmierne im uľahčujú prácu v stavebníctve a chránia životné prostredie.

Načítavam video...

My v spoločnosti EKO BAU  sa nezaoberáme len predajom, ale aj prenájmom  fasádneho lešenia, pojazdného lešenia a rôznych stavebných pomôcok ako sú lešenárske kozy, podperné stojky a podobne. Pre klientov máme k dispozícii aj e-shop. Rozvíjame trh aj v Českej republike.

490x297-r728_res.jpg

Okrem lešenia a stavebných pomôcok sa zaoberáme predajom a prenájmom nových a použitých kontajnerov, ktoré spĺňajú požiadavky ISO 9001 a vyhovujú individuálnym požiadavkám.  Predávame a dávame do prenájmu kancelárske, sanitárne, skladové a viacúčelové kontajnery. Okrem distribúcie zabezpečíme aj ich dopravu a vykládku priamo na mieste u klienta.

Máme  úspešne zavedený a v praxi uplatňovaný, systém manažérstva kvality vyhovujúci požiadavkám obsiahnutým v norme ISO 9001:2001Vieme že v dnešnej dobe je kvalita a spoľahlivosť jedným z najdôležitejších kritérií. Preto sa staráme predovšetkým o spokojnosť našich zákazníkov. Všetky produkty, služby  a kontakty nájdete na našej webovej stránke www.ekobau.sk

EKO BAU –  bezpečné a spoľahlivé lešenia od firmy GRAF a kontajnery MOBILBOX.

EKO BAU –  seriózne podnikanie a kvalita nie sú pre nás iba teóriou, navštívte nás a sami na vlastné oči uvidíte.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.