Streda, 10. august, 2022 | Meniny má Vavrinec

Nové vedenie NARKS

prezident-jan-palencar-r902_res.jpgNa výročnej konferencii Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorá sa uskutočnila 19. apríla 2013 v Sliači, došlo ku generačnej obmene jej vedenia a v deväťčlennom predsedníctve zasadlo šesť nových tvárí. Novým prezidentom NARKS bol zvolený Ján Palenčár, riaditeľ bratislavskej realitnej kancelárie Urban & Partner. Viceprezidentom pre oblasť zahraničných vzťahov sa stal Ing. Stanislav Haviar zo Žiliny a viceprezidentom pre vzťahy s verejnosťou a médiami Ing. Martin Čapo z Bratislavy, známy aj z televíznych obrazoviek. Omladené vedenie pripravuje viaceré nové aktivity, ktoré bude NARKS prezentovať v najbližších týždňoch.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Shell predstavil svoju stratégiu rozvoja Powering Progress, ktorá v sebe spája enviromentálne aj spoločenské ciele.

10 h

Sladké, extra veľké maliny či melóny bez jadierok nájdete v BILLA.

12 h

Jesenné cesty do exotiky sa oplatia teraz. Pomôžeme vám ich získať so zľavou.

INZERCIA 23 h
SkryťZatvoriť reklamu