Nové vedenie NARKS

prezident-jan-palencar-r902_res.jpgNa výročnej konferencii Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorá sa uskutočnila 19. apríla 2013 v Sliači, došlo ku generačnej obmene jej vedenia a v deväťčlennom predsedníctve zasadlo šesť nových tvárí. Novým prezidentom NARKS bol zvolený Ján Palenčár, riaditeľ bratislavskej realitnej kancelárie Urban & Partner. Viceprezidentom pre oblasť zahraničných vzťahov sa stal Ing. Stanislav Haviar zo Žiliny a viceprezidentom pre vzťahy s verejnosťou a médiami Ing. Martin Čapo z Bratislavy, známy aj z televíznych obrazoviek. Omladené vedenie pripravuje viaceré nové aktivity, ktoré bude NARKS prezentovať v najbližších týždňoch.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.