Nové vedenie NARKS

prezident-jan-palencar-r902_res.jpgNa výročnej konferencii Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorá sa uskutočnila 19. apríla 2013 v Sliači, došlo ku generačnej obmene jej vedenia a v deväťčlennom predsedníctve zasadlo šesť nových tvárí. Novým prezidentom NARKS bol zvolený Ján Palenčár, riaditeľ bratislavskej realitnej kancelárie Urban & Partner. Viceprezidentom pre oblasť zahraničných vzťahov sa stal Ing. Stanislav Haviar zo Žiliny a viceprezidentom pre vzťahy s verejnosťou a médiami Ing. Martin Čapo z Bratislavy, známy aj z televíznych obrazoviek. Omladené vedenie pripravuje viaceré nové aktivity, ktoré bude NARKS prezentovať v najbližších týždňoch.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.