Nové vedenie NARKS

prezident-jan-palencar-r902_res.jpgNa výročnej konferencii Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorá sa uskutočnila 19. apríla 2013 v Sliači, došlo ku generačnej obmene jej vedenia a v deväťčlennom predsedníctve zasadlo šesť nových tvárí. Novým prezidentom NARKS bol zvolený Ján Palenčár, riaditeľ bratislavskej realitnej kancelárie Urban & Partner. Viceprezidentom pre oblasť zahraničných vzťahov sa stal Ing. Stanislav Haviar zo Žiliny a viceprezidentom pre vzťahy s verejnosťou a médiami Ing. Martin Čapo z Bratislavy, známy aj z televíznych obrazoviek. Omladené vedenie pripravuje viaceré nové aktivity, ktoré bude NARKS prezentovať v najbližších týždňoch.

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.