Nové vedenie NARKS

prezident-jan-palencar-r902_res.jpgNa výročnej konferencii Národnej asociácie realitných kancelárií Slovenska (NARKS), ktorá sa uskutočnila 19. apríla 2013 v Sliači, došlo ku generačnej obmene jej vedenia a v deväťčlennom predsedníctve zasadlo šesť nových tvárí. Novým prezidentom NARKS bol zvolený Ján Palenčár, riaditeľ bratislavskej realitnej kancelárie Urban & Partner. Viceprezidentom pre oblasť zahraničných vzťahov sa stal Ing. Stanislav Haviar zo Žiliny a viceprezidentom pre vzťahy s verejnosťou a médiami Ing. Martin Čapo z Bratislavy, známy aj z televíznych obrazoviek. Omladené vedenie pripravuje viaceré nové aktivity, ktoré bude NARKS prezentovať v najbližších týždňoch.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartou Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.