MS 2013: Stávkoví bookmakeri favorizujú Rusko!

K Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji 2013 prináša stávková spoločnosť Niké okrem bežných kurzov aj kurzy na skutočne netradičné stávky.

K Majstrovstvám sveta v ľadovom hokeji 2013 prináša stávková spoločnosť Niké okrem bežných kurzov aj kurzy na skutočne netradičné stávky. Takou je napríklad možnosť staviť si na odchod alebo odvolanie trénera Vůjteka počas MS!

Ak by ste verili dramatickým scenárom a stavili si na túto možnosť 1 euro, vyhrali by ste 350 eur. Ak by ste však chceli ťažiť z katastrofického (či bizarného) vývoja, pokojne si to euro stavte na to, že z TOP divízie MS vypadne tento rok dvojica Slovensko – Česko. V prípade vášho správneho tipu by duša fanúšika trpela, ale vaša peňaženka by pookriala o rovných 2 000 eur!

Vaša tipovačka môže byť veľmi originálna, tipovať možno odpoveď na otázky ako: Bude na MS viac zápasov s predĺžením, alebo bez? Koľko gólov padne počas šampionátu? Koľko ich padne už v prvých troch minútach zápasov?

Ďalšie tipy sa môžu vzťahovať špeciálne na pôsobenie našej reprezentácie: Ako budú Slováci úspešní v premieňaní presiloviek? Ako budeme zvládať oslabenia? Dá niektorý z hráčov Slovenska v riadnom hracom čase hetrik? Dá niektorý z našich brankárov gól?

Najvyššie šance na titul prideľujú bookmakeri Rusku (kurz 3,00), potom Švédsku (3,33) a Kanade (3,50). Ako správny fanúšik by ste si mohli staviť na víťazstvo našich chlapcov. Výhra v skupine by vás pri vklade 10 eur navyše potešila o 70 eur. Ak by ste rovnakou sumou preukázali vieru v celkový úspech nášho tímu (25,00), tak po prílete hokejistov zo Štokholmu so zlatými medailami na krku by ste zbohatli o 250 eur.  Viete si potom predstaviť tú oslavu nášho titulu?

Možnosti stávkovania na MS 2013 v Niké sú neobyčajne široké. Možno si vzájomne porovnať jednotlivé mužstvá a tipnúť si, ktoré z nich sa v celkovej tabuľke umiestni vyššie. Taktiež sa môžete pokúsiť odpovedať na otázky ako: Hráč z ktorej ligy vyhrá kanadské bodovanie? Bude to Slovák? Bude majstrom sveta mužstvo z Európy, alebo z Ameriky? Z helsinskej, alebo zo štokholmskej skupiny? Finálový zápas sa rozhodne v riadnom hracom čase, po predĺžení alebo až po nájazdoch? V akej farbe dresov budú víťazi hrať finále?

Pred šampionátom vám Niké poskytuje viac otázok, než odpovedí. Na odpovede sú tu priaznivci športu a fanúšikovia. Na čo vám ale Niké odpovie presne, je suma peňazí, ktorú vyhráte v prípade vášho tipérskeho majstrovstva!

Pre všetkých, ktorí chcú svoje výhry znásobiť, Niké pripravila BONUS 300. Na svoje si prídu noví aj súčasní klienti. Presvedčte sa na nike.sk alebo v ktorejkoľvek z vyše 800 pobočiek.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová iOS aplikácia SME.sk je rýchlejšia, prehľadnejšia a s množstvom vylepšení.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.

Chceme, aby mali naši zákazníci z nakupovania zážitok

Prehľadnosť predajne či rýchlosť vybavenia nákupu sú pre zákazníka veľmi dôležité, najmä pri malých každodenných nákupoch.

Depresia. Kedy ju treba liečiť?

Prežívanie nepríjemných emócií poznáme všetci. Môžete však trpieť depresiou bez toho, aby ste si to uvedomili?