Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

CARRIER - novinka pre renováciu golfových greenov

Ideálne riešenie na renováciu mäkkých a mladých greenov. Unikátna je multifunkčnosť tohto stroja. K nosiču je možné pripojiť množstvo adaptérov ako sú: skarifikátor, hrotová sejačka, pieskovačka, atď.

Tento samochodný multifunkčný nosič značky REDEXIM, je ideálnym riešením pre golfové ihriská na regeneráciu ich greenov. Je ideálny aj na použitie do miest, kde ma klasický traktor prístupový problém. Je vhodný aj na regeneráciu mladých a mäkkých greenov, nakoľko má široké pneumatiky (24x13.00-12") a vyváženú konštrukciu. Vďaka tomu je tlak na pôdu minimálny. Pre operátora je stroj ľahko ovládateľný.

TECHNICKÉ PARAMETRE :

Max. rýchlosť: 5km/h

Váha: 618 kg

Motor: Briggs and Stratton 31 HP

Uchytenie: 3-bodový záves, Kat.1

Kapacita zdvihu: 475 kg

Unikátna multifunkčnosť.

K nosiču je možné pripojiť: aerifikátor Verti drain 1513 ( možno dovybaviť aj s ochranou proti vytrhávaniu drnov), vertikutátor, sejačku/dosievačku SpeedSeed 1200, pieskovač Rink 1010, Verti-Cut 1200 atď.

CARRIER + Verti drain 1513

Spojenie vďaka ktorému dosiahnete aerifikáciu až do hĺbky 150mm, s možnosťou voľby plných a dutých hrotov. Čo je unikát oproti bežným aerifikátorom greenov. Ideálne riešenie pre greeny, u ktorých sa robila aerifikácia iba povrchová a vytvorila sa tak zhutnená vrstva v hĺbke 10 cm a viac.

Vyznačuje sa vysokou rýchlosťou, ktorá je vyššia oproti zrovnateľných ručne vedených strojov. Minimálny tlak na pôdu, vďaka tomu, že je väčšia časť hmotnosti aerifikátora pohltená širokými pneumatikami.

Viac informácií spolu s video ukážkou práce stroja nájdete na webovej stránke www.3gmachinery.eu

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Bezbariérové vozidlo

Bezbariérové vozidlo je ideálnym riešením pre rodiny, taxislužby, rôzne združenia, ktoré potrebujú prevážať vozičkára.

Bezbariérové vozidlo – Citroën Berlingo

Na NFŠ môže byť rýchlo 72 špeciálnych lôžok pre COVID 19

O tejto ponuke dnes ráno NFŠ, a.s. informovala listom ministra zdravotníctva Mareka Krajčího.

Ilustračná vizualizácia.

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.