CARRIER - novinka pre renováciu golfových greenov

Ideálne riešenie na renováciu mäkkých a mladých greenov. Unikátna je multifunkčnosť tohto stroja. K nosiču je možné pripojiť množstvo adaptérov ako sú: skarifikátor, hrotová sejačka, pieskovačka, atď.

Tento samochodný multifunkčný nosič značky REDEXIM, je ideálnym riešením pre golfové ihriská na regeneráciu ich greenov. Je ideálny aj na použitie do miest, kde ma klasický traktor prístupový problém. Je vhodný aj na regeneráciu mladých a mäkkých greenov, nakoľko má široké pneumatiky (24x13.00-12") a vyváženú konštrukciu. Vďaka tomu je tlak na pôdu minimálny. Pre operátora je stroj ľahko ovládateľný.

TECHNICKÉ PARAMETRE :

Max. rýchlosť: 5km/h

Váha: 618 kg

Motor: Briggs and Stratton 31 HP

Uchytenie: 3-bodový záves, Kat.1

Kapacita zdvihu: 475 kg

Unikátna multifunkčnosť.

K nosiču je možné pripojiť: aerifikátor Verti drain 1513 ( možno dovybaviť aj s ochranou proti vytrhávaniu drnov), vertikutátor, sejačku/dosievačku SpeedSeed 1200, pieskovač Rink 1010, Verti-Cut 1200 atď.

CARRIER + Verti drain 1513

Spojenie vďaka ktorému dosiahnete aerifikáciu až do hĺbky 150mm, s možnosťou voľby plných a dutých hrotov. Čo je unikát oproti bežným aerifikátorom greenov. Ideálne riešenie pre greeny, u ktorých sa robila aerifikácia iba povrchová a vytvorila sa tak zhutnená vrstva v hĺbke 10 cm a viac.

Vyznačuje sa vysokou rýchlosťou, ktorá je vyššia oproti zrovnateľných ručne vedených strojov. Minimálny tlak na pôdu, vďaka tomu, že je väčšia časť hmotnosti aerifikátora pohltená širokými pneumatikami.

Viac informácií spolu s video ukážkou práce stroja nájdete na webovej stránke www.3gmachinery.eu

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.