Slalom na cestách

Kvalita slovenských ciest je tento rok jedným slovom katastrofa. Tiež si nepamätáte toľko výtlkov, ako je teraz? Slalom medzi nimi sa stáva každodennou rutinou. V našom autorizovanom servise BV AUTO s. r. o. v Topoľčanoch sa každodenne stretávame s problémami, ktoré sú spôsobené práve výtlkmi, a preto každému, kto k nám príde, odporúčame kontrolu a nastavenie geometrie. Netreba to brať na ľahkú váhu, lebo zlé nastavenie geometrie na vozidle má vplyv na bezpečné ovládanie.

Zlé nastavenie má za následok:

-         nadmerné opotrebovanie pneumatík

-         nevracanie sa kolies do priameho smeru jazdy

-         rýchlejšie opotrebovanie jednotlivých častí riadenia

-         nestabilné správanie sa vozidla na ceste

-         vyššiu spotrebu pohonných hmôt.

Tomuto všetkému sa dá predísť a ušetriť peniaze za drahé opravy. Stačí len včas prísť do servisu a dať si skontrolovať vozidlo. U nás máme jednu z najpresnejších a najmodernejších digitálnych geometrií v našom meste. Myslím si, že každé auto si zaslúži takúto starostlivosť a 23 eur je adekvátna cena za to, že znova budete mať istotu za volantom.

Zatiaľ to vyzerá tak, že dobrých ciest sa tento rok nedočkáme, a preto treba bojovať s nástrahami, aké nás na nich čakajú. Pozývam  vás preto do nášho autorizovaného servisu Peugeot na Krušovskej ulici v Topoľčanoch, kde sa postaráme o všetko, čo vaše vozidlo potrebuje, prípadne naás kontaktujte na 038 532 8083, 0918 409 361 alebo mailom na predaj@bvauto.eu .

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.