Utorok, 20. október, 2020 | Meniny má VendelínKrížovkyKrížovky

Slalom na cestách

Kvalita slovenských ciest je tento rok jedným slovom katastrofa. Tiež si nepamätáte toľko výtlkov, ako je teraz? Slalom medzi nimi sa stáva každodennou rutinou. V našom autorizovanom servise BV AUTO s. r. o. v Topoľčanoch sa každodenne stretávame s problémami, ktoré sú spôsobené práve výtlkmi, a preto každému, kto k nám príde, odporúčame kontrolu a nastavenie geometrie. Netreba to brať na ľahkú váhu, lebo zlé nastavenie geometrie na vozidle má vplyv na bezpečné ovládanie.

Zlé nastavenie má za následok:

-         nadmerné opotrebovanie pneumatík

-         nevracanie sa kolies do priameho smeru jazdy

-         rýchlejšie opotrebovanie jednotlivých častí riadenia

-         nestabilné správanie sa vozidla na ceste

-         vyššiu spotrebu pohonných hmôt.

Tomuto všetkému sa dá predísť a ušetriť peniaze za drahé opravy. Stačí len včas prísť do servisu a dať si skontrolovať vozidlo. U nás máme jednu z najpresnejších a najmodernejších digitálnych geometrií v našom meste. Myslím si, že každé auto si zaslúži takúto starostlivosť a 23 eur je adekvátna cena za to, že znova budete mať istotu za volantom.

Zatiaľ to vyzerá tak, že dobrých ciest sa tento rok nedočkáme, a preto treba bojovať s nástrahami, aké nás na nich čakajú. Pozývam  vás preto do nášho autorizovaného servisu Peugeot na Krušovskej ulici v Topoľčanoch, kde sa postaráme o všetko, čo vaše vozidlo potrebuje, prípadne naás kontaktujte na 038 532 8083, 0918 409 361 alebo mailom na predaj@bvauto.eu .

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Zaplatiť za kávu či obed pomocou správy v čete? Už čoskoro

Náklady bude už čoskoro možné rozúčtovať aj pomocou aplikácií ako Messenger či WhatsApp.

Zelená Bratislava

Vyvetrajte si hlavu v jednom z najzelenších hlavných miest na svete.

Covid a post-Covid: Ako sa chrániť pred kybernetickými útokmi?

Tím FortiGuard Labs zaznamenal značný nárast bezpečnostných hrozieb počas pandémie.