Slalom na cestách

Kvalita slovenských ciest je tento rok jedným slovom katastrofa. Tiež si nepamätáte toľko výtlkov, ako je teraz? Slalom medzi nimi sa stáva každodennou rutinou. V našom autorizovanom servise BV AUTO s. r. o. v Topoľčanoch sa každodenne stretávame s problémami, ktoré sú spôsobené práve výtlkmi, a preto každému, kto k nám príde, odporúčame kontrolu a nastavenie geometrie. Netreba to brať na ľahkú váhu, lebo zlé nastavenie geometrie na vozidle má vplyv na bezpečné ovládanie.

Zlé nastavenie má za následok:

-         nadmerné opotrebovanie pneumatík

-         nevracanie sa kolies do priameho smeru jazdy

-         rýchlejšie opotrebovanie jednotlivých častí riadenia

-         nestabilné správanie sa vozidla na ceste

-         vyššiu spotrebu pohonných hmôt.

Tomuto všetkému sa dá predísť a ušetriť peniaze za drahé opravy. Stačí len včas prísť do servisu a dať si skontrolovať vozidlo. U nás máme jednu z najpresnejších a najmodernejších digitálnych geometrií v našom meste. Myslím si, že každé auto si zaslúži takúto starostlivosť a 23 eur je adekvátna cena za to, že znova budete mať istotu za volantom.

Zatiaľ to vyzerá tak, že dobrých ciest sa tento rok nedočkáme, a preto treba bojovať s nástrahami, aké nás na nich čakajú. Pozývam  vás preto do nášho autorizovaného servisu Peugeot na Krušovskej ulici v Topoľčanoch, kde sa postaráme o všetko, čo vaše vozidlo potrebuje, prípadne naás kontaktujte na 038 532 8083, 0918 409 361 alebo mailom na predaj@bvauto.eu .

Prihláste sa a vložte PR článok

Zóna Nové Nivy splnila kvalifikačné podmienky pre registráciu

HB Reavis opäť preukázal svoje odhodlanie prispievať k zlepšovaniu kvality života.

Dekan ocenil študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Pri príležitosti Medzinárodného dňa študentstva sa stretlo vedenie SvF STU v Bratislave s najlepšími študentmi.

Application of GDPR with respect to the size of the enterprise

The right form of personal data protection is to be drawn primarily from the point of view of the data subject.

Modern luxury next to the Blue Church

Although modern in architecture, Bezručova Residence preserves Bratislava´s rich history through luxurious and innovative living.