Námorná a letecká preprava: riešenia šité na mieru

Láka vás predstava prieniku na medzinárodné trhy? Hľadáte riešenia na optimalizáciu vášho dodávateľského reťazca a potrebujete prepraviť tovar do vzdialených svetových destinácií? Čas prepravy a optimalizácia nákladov sú pre vás dôležité? Najvyšší čas staviť na osobného logistického partnera, ktorý vám bude kdekoľvek a kedykoľvek k dispozícii.

Zdá sa vám to nemožné? Skúsení logistickí partneri, ktorí poskytujú komplexné portfólio služieb pod jednou strechou sú neoceniteľnými partnermi priemyselných zákazníkov. GEFCO v úlohe námorného a leteckého prepravcu navrhuje efektívne a konkurencieschopné riešenia dodávateľského reťazca a svojim priemyselným zákazníkom ponúka riešenia šité na mieru. Kedykoľvek a kdekoľvek vo svete! Pridaná hodnota spočíva v schopnosti ponúknuť globálne logistické služby „pod jednou strechou“ pre výrobný sektor, ale aj pre sektor rýchloobrátkový, automotive, stavebný, strojárenský či elektrotechnický priemysel.

Služby logistických operácií lodnej a leteckej nákladnej prepravy spoločnosti GEFCO Slovakia uľahčujú operácie pri zásobovaní just-in-time. Zákazníkom ponúkajú organizáciu celokontajnerovej prepravy, konsolidáciou zásielok bez hmotnostných limitov do rôznych svetových destinácií, ktorá v sebe zahŕňa kombinovanú prepravu z/do európskych prístavov a doručenie tovaru „Door to door“.

“GEFCO ponúka výrobným podnikom riešenia, ktoré zabezpečia spoľahlivosť zásobovacích a distribučných procesov na celom svete. Prostredníctvom pobočiek v Bratislave, Trnave, Žiline, Poprade a Kechneci ponúkame zákazníkom komplexnú logistiku, ktorá zahŕňa cestnú, námornú a leteckú prepravu, logistiku skladovania, úpravu a distribúciu motorových vozidiel, colné služby, multimodálnu prepravu a riadenie vratných obalov. Vďaka celosvetovej pôsobnosti v 300 destináciách je GEFCO na Slovensku schopné ponúknuť logistické riešenia za výhodné ceny, najlepšie prepravné časy, garantovať bezchybné riadenie dodávateľského reťazca a zabezpečiť exekutívu, ktorá sa na celom svete riadi vysokými jednotnými štandardmi,” uviedla Jana Bačíková, manažér Overseas GEFCO Slovakia.

GEFCO zabezpečuje aj urgentné prepravy

Urgentné prepravy rieši služba GEFCO Spécial, ktorá využíva všetky druhy prepráv a ponúka riešenie problémov v prípadoch, keď tradičné doručovanie mešká, keď chýba potrebný materiál, logistický tok je narušený, alebo vzniklo nebezpečenstvo, že sa výroba zastaví.

Riešenia na optimalizáciu colných a daňových formalít

Na pomoc spoločnostiam, ktoré chcú optimalizovať svoje toky v rámci importu a exportu GEFCO navrhuje riešenia v oblasti colného a daňového zastúpenia. Cieľom je zaručiť maximálnu plynulosť fyzických tokov, optimalizovať procesy, ktoré vedú k nulovému riziku a pomáhať tak svojim zákazníkom v prístupe na medzinárodné trhy.

www.gefco.sk

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.