Limitka od Becherovky s jej zakladateľmi

Spoločnosť Jan Becher – Slovensko prináša na slovenský trh špeciálnu zberateľskú edíciu obľúbenej Becherovky, na ktorej sú traja zakladatelia značky Jan Becher. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavia v apríli 2013. Spoločnosť si chce vydaním špeciálnej série pripomenúť aprílové 200. výročie narodenia Jana Bechera, ktorého meno likérka nesie.

Špeciálna limitovaná edícia bude na trhu výhradne v sieti Tesco v počte niečo vyše 20 tisíc kusov. Okrem toho značka posilní svoje postavenie a imidž sériou PR článkov v printových a elektronických médiách, ktoré pre ňu zabezpečí PR agentúra Media & Communication Consulting. Digitálne promo – facebook, posting a FB aplikáciu, aj web stránku www.kedsmespolu.sk pre ňu bude realizovať agentúra Hello Europe.

„200-ročné výročie narodenia zakladateľa firmy je určite zaujímavá téma, preto sme sa ju rozhodli podporiť nielen troma unikátnymi dizajnami  fľaše, ale aj promo aktivitami. Navyše z aktuálnych prieskumov vychádza, že naši spotrebitelia majú radi zberateľské produkty týkajúce sa ich obľúbeného likéru, preto verím, že ich táto retro edícia poteší.,“ hovorí na margo aktivít brand manažérka značky Becherovka, Lenka Bačková.

Becherovka tak nadväzuje na svoj komunikačný koncept, ktorého hlavným headlinom je kvalita, tradícia, dedičstvo, rodina a spolupatričnosť  - teda trvalé hodnoty, ktoré sú pre Becherovku typické.

Nevymením peniaze Humenčanov za hodnotenie jednej mimovládky

Problém mám iba s tendenčnosťou týchto hodnotení.

Ako zabrániť povodniam, či suchu? Riešenie nájde Climathon

Zvyšovanie teploty, prívalové dažde, či nedostatok vody sú dôsledky klimatických zmien, ktoré sa už dnes prejavujú aj na Slovensku

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.