Limitka od Becherovky s jej zakladateľmi

Spoločnosť Jan Becher – Slovensko prináša na slovenský trh špeciálnu zberateľskú edíciu obľúbenej Becherovky, na ktorej sú traja zakladatelia značky Jan Becher. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavia v apríli 2013. Spoločnosť si chce vydaním špeciálnej série pripomenúť aprílové 200. výročie narodenia Jana Bechera, ktorého meno likérka nesie.

Špeciálna limitovaná edícia bude na trhu výhradne v sieti Tesco v počte niečo vyše 20 tisíc kusov. Okrem toho značka posilní svoje postavenie a imidž sériou PR článkov v printových a elektronických médiách, ktoré pre ňu zabezpečí PR agentúra Media & Communication Consulting. Digitálne promo – facebook, posting a FB aplikáciu, aj web stránku www.kedsmespolu.sk pre ňu bude realizovať agentúra Hello Europe.

„200-ročné výročie narodenia zakladateľa firmy je určite zaujímavá téma, preto sme sa ju rozhodli podporiť nielen troma unikátnymi dizajnami  fľaše, ale aj promo aktivitami. Navyše z aktuálnych prieskumov vychádza, že naši spotrebitelia majú radi zberateľské produkty týkajúce sa ich obľúbeného likéru, preto verím, že ich táto retro edícia poteší.,“ hovorí na margo aktivít brand manažérka značky Becherovka, Lenka Bačková.

Becherovka tak nadväzuje na svoj komunikačný koncept, ktorého hlavným headlinom je kvalita, tradícia, dedičstvo, rodina a spolupatričnosť  - teda trvalé hodnoty, ktoré sú pre Becherovku typické.

Prihláste sa a vložte PR článok

Mladí vodiči preferujú čoraz silnejšie autá

Šoféri do 25 rokov si trúfajú na stále výkonnejšie, luxusnejšie a viac vybavené vozidlá

Ako sa zbaviť chladnej podlahy

Pri zateplení sa často zabúda na úniky tepla do nevykurovanej pivnice či garáže. Ako vyriešiť problém „studeného“ prízemia?

V tomto roku si už konečne užijem Vianoce bez vrások

Túto modlitbu odriekame s nádejou v hlase každý rok, ale zakaždým nás predvianočný zhon pohltí a my i naša pleť trpíme. Čo s tým?

Online analýza spotreby elektriny vám pomôže ušetriť

Máme pre vás zaujímavé tipy, ako dosiahnuť úsporu na elektrine.