Nový katalóg rodinných domov zdarma.

Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. Bratislava - projekčná a stavebno-obchodná činnosť.

Plánujete stavať rodinný dom? Ak jediný Vám ponúkame nový katalóg rodinných domov úplne zdarma. Katalóg nájdete spolu s časopisom Môj Dom 04/2013.

V katalógu nájdete rodinné domy rôznych tvarov a veľkostných kategórii. Jedny s najpopulárnejších sú dnes klasické prízemné rodinné domy – bungalov. V našej ponuke ich nájdete pod typovým označením „ LAGUNA“. Ak mate malý pozemok, alebo ste zástancom podkrovného bývania tak potom si môžete u nás vybrať rodinný dom z typovej rady “ŠTANDARD, TREND alebo  PRIMA“. Pre náročnejších zákazníkov máme ponuku aj projekty poschodových domov s plnohodnotným poschodím. Tie majú typové označenie „ POHODA a GRANDE“. V poslednom období sú čoraz obľúbenejšie rodinné domy s plochou strechou, či už prízemné, alebo poschodové. Ani tu nechceme zaostávať a máme pestrú ponuku pekných moderných domov pod označením „LINEAR“. Každý rodinný dom z našej ponuky dokážeme upraviť a prispôsobiť vaším požiadavkám.

obrazok3-r261_res.jpg

Ak ste si nedokázali vybrať z našej ponuky typových projektov, tak vám dokážeme vypracovať aj individuálny projekt rodinného domu podľa vašich konkrétnych predstáv.

Pri navrhovaní a projektovaní rodinných domov sa snažíme využívať najnovšie trendy architektúry, dizajnu a stavebnej fyziky s prihliadnutím na  vaše požiadavky  ako stavebníka a budúceho užívateľa stavby, ktorému bude nové dielo poskytovať vhodné podmienky pre bývanie.

Našim cieľom je ponúkať kvalitné moderné bývanie s ohľadom na všetky moderné aspekty života a požiadavky zákazníkov so zabezpečením adekvátneho servisu. Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. ponúka svojim klientom komplexné poradenstvo a konzultácie v rámci svojho pôsobenia a vykonávaných činností.

S dobrým pivom leto chutí

Veci majú byť jasné a pivo má byť horké.

Mercedes prináša revolúciu v správe firemných úžitkových áut

Smart zariadenie Mercedes PRO Adapter prináša modernú konektivitu pre úžitkové vozidlá Vito a Sprinter.

Marketing Art – online marketingová agentúra z Trenčína

Mladý 12-členný tím z Trenčína sa vám postará o vytvorenie web stránky, e-shopu a zabezpečí komplexné online marketingové služby.

Na Slovensko dorazil až po 30 rokoch. Big Mac oslavuje pol storo

Jediný hamburger, ktorý nevyšiel z módy.