Petit Press, a.s. prevzal web NaPizzu.sk

Napizzu.sk je líder v sprostredkovaní online donášok pre reštaurácie.

Až desaťtisíc objednávok mesačne v slovenských pizzériách neskončí u čašníka v reštaurácii, ale na webe NaPizzu.sk. A viac ako stotisíc ľudí chodí na Reštaurácie.SME.sk prečítať obedové menu alebo jedálne lístky reštaurácií v okolí. Teraz sa stali oba weby partnermi. Petit Press, a. s. vstúpil do projektu NaPizzu.sk.

Spojenie so silnou značkou akou Sme.sk a Restauracie.sme.sk by malo pre Napizzu.sk priniesť ďalšie posilnenie pozície na trhu spolu ako aj nové možnosti marketingovej podpory pre spolupracujúce podniky. V budúcnosti plánuje Sme.sk skvalitniť služby jednotlivých partnerov a rozšíriť spoluprácu len s overenými a kvalitnými podnikmi. Skupina Sme.sk bude aj naďalej spolupracovať s autormi projektu na jeho rozvoji. Projekty zostanú fungovať na samostatných doménach, vzájomne sa však budú marketingovo podporovať.

“Akvizícia portálu Napizzu.sk je ďalším logickým krokom smerujúcim k posilneniu pozície v gastrosegmente na webe, kde systematicky už tretí rok po sebe zvyšujeme náš podiel na trhu s portálom Restauracie.sme.sk,” hovorí o akvizícii Ľubomír Jochim, riaditeľ pre komerčné online projekty SME.sk. “Donáškový portál Napizzu.sk umožňuje nielen rozšíriť a zefektívniť ponuku produktov pre reštaurácie, ale aj potvrdiť ďalší rastový potenciál.”

Web Napizzu.sk funguje od novembra 2010 a vo svojej ponuke má viac ako 110 pizzerií z celého Slovenska. Návštevníci portálu napizzu.sk za mesiac zrealizujú takmer 10 000 objednávok, čo predstavuje v priemere na jednu pizzeriu registrovanú na portáli takmer 100 objednávok mesačne.

Restauracie.sme.sk mesačne navštívi viac ako 100 tisíc reálnych užívateľov, čo je medziročne o takmer 30% viac ako prvom kvartáli 2012. Ponúka najrozsiahlejšiu a najaktuálnejšiu databázu na webe (cca 4000 podnikov), desiatky tisíc recenzií a mobilné aplikácie pre iPhone a Android už aj s možnosťou hodnotiť jednotlivé podniky priamo pri ich návšteve.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.