Streda, 21. október, 2020 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Petit Press, a.s. prevzal web NaPizzu.sk

Napizzu.sk je líder v sprostredkovaní online donášok pre reštaurácie.

Až desaťtisíc objednávok mesačne v slovenských pizzériách neskončí u čašníka v reštaurácii, ale na webe NaPizzu.sk. A viac ako stotisíc ľudí chodí na Reštaurácie.SME.sk prečítať obedové menu alebo jedálne lístky reštaurácií v okolí. Teraz sa stali oba weby partnermi. Petit Press, a. s. vstúpil do projektu NaPizzu.sk.

Spojenie so silnou značkou akou Sme.sk a Restauracie.sme.sk by malo pre Napizzu.sk priniesť ďalšie posilnenie pozície na trhu spolu ako aj nové možnosti marketingovej podpory pre spolupracujúce podniky. V budúcnosti plánuje Sme.sk skvalitniť služby jednotlivých partnerov a rozšíriť spoluprácu len s overenými a kvalitnými podnikmi. Skupina Sme.sk bude aj naďalej spolupracovať s autormi projektu na jeho rozvoji. Projekty zostanú fungovať na samostatných doménach, vzájomne sa však budú marketingovo podporovať.

“Akvizícia portálu Napizzu.sk je ďalším logickým krokom smerujúcim k posilneniu pozície v gastrosegmente na webe, kde systematicky už tretí rok po sebe zvyšujeme náš podiel na trhu s portálom Restauracie.sme.sk,” hovorí o akvizícii Ľubomír Jochim, riaditeľ pre komerčné online projekty SME.sk. “Donáškový portál Napizzu.sk umožňuje nielen rozšíriť a zefektívniť ponuku produktov pre reštaurácie, ale aj potvrdiť ďalší rastový potenciál.”

Web Napizzu.sk funguje od novembra 2010 a vo svojej ponuke má viac ako 110 pizzerií z celého Slovenska. Návštevníci portálu napizzu.sk za mesiac zrealizujú takmer 10 000 objednávok, čo predstavuje v priemere na jednu pizzeriu registrovanú na portáli takmer 100 objednávok mesačne.

Restauracie.sme.sk mesačne navštívi viac ako 100 tisíc reálnych užívateľov, čo je medziročne o takmer 30% viac ako prvom kvartáli 2012. Ponúka najrozsiahlejšiu a najaktuálnejšiu databázu na webe (cca 4000 podnikov), desiatky tisíc recenzií a mobilné aplikácie pre iPhone a Android už aj s možnosťou hodnotiť jednotlivé podniky priamo pri ich návšteve.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Úprava osobného motorového vozidla

Zníženie podlahy v osobnom automobile je ideálnou úpravou pre prepravu telesne postihnutých osôb sediacich na invalidnom vozíku.

Bezbariérové vozidlo pre vozičkára Fiat Doblo

Important information for Brazilians living in Slovakia

Take action to receive information about the elections in Brazil and the Embassy of Brazil's activities.

Prečo sú dnes ryby také dôležité?

Vitamín D je pre ľudský organizmus prospešný na viacerých frontoch.