Najslávnejší „kočkolap“ v akcii

Čo majú spoločné skúsený harcovník, mladý zajačik alebo staroženáč? Túžbu nájsť alebo zaujať ženu ich života. Prvý dojem je dôležitý, a preto Vám ponúkame víno testované na ženách.

Predstavujeme Vám naše najpredávanejšie víno, jediné svojho druhu na Slovensku – Villa Maria Private Bin Sparkling Sauvignon Blanc. Toto víno má priam magickú moc nad ženami. Jeho jemné perlenie a neodolateľná vôňa pôsobí na ženské pokolenie ako afrodiziakum. Deväť z desiatich žien Vás vždy požiada o naliatie ďalšieho pohára. Niet preto divu, že si toto víno vybrali na svoju svadbu aj princ William a Kate.

Villa Maria Private Bin Sparkling Sauvignon Blanc

1jpg-r444_res.jpgZvýhodnený set 5+1 Villa Maria Private Bin Sparkling Sauvignon Blanc ZADARMO nájdete na vino.sme.sk teraz len za 57.24€.
Samozrejme si môžete kúpiť aj 1 fľašu. Ale garantujeme Vám, že Vám stačiť nebude.

Ďalšie vína vinárstva Villa Maria

Villa Maria Private Bin Sauvignon Blanc

2jpg-r695_res.jpg

Bezbublinkový brat slávneho Sparkling Sauvignonu. Je to najpredávanejší svetový Sauvignon na Slovensku. Nájdete ho na vino.sme.sk len za 11,45€.

Villa Maria Private Bin Merlot-Malbec Rosé

3jpg-r250_res.jpg

Nezvyčajné ružové víno, ktoré vinár venoval svojej manželke nájdete na vino.sme.sk za 11,45€.

Villa Maria Single Vineyard Sauvignon Blanc Graham Vineyard

4jpg-r479_res.jpg

Limitované víno z najlepšej vinice v regióne Marlborough. Nájdete ho na vino.sme.sk za 18,10€.

Vinárstvo Villa Maria

Keď mal George Fistounish 19 rokov, rozhodol sa vybudovať si svoj vlastný vinársky sen, a to založením vinárstva Villa Maria Estate na Novom Zélande, pričom sa aktívnej práci vo vedení spoločnosti a vo viniciach venuje aj dnes, a to po 52 rokoch. Majiteľ je jediný vinár na ostrove, ktorý získal titul Sir od anglickej kráľovnej za úspechy na vinárskom poli. Ako prvé zaviedlo v roku 2001 na všetky svoje vína skrutkovací uzáver Screw Cap, ktorý v súčasnosti kopíruje takmer 90 % ostatných vinárstiev na Novom Zélande.

Viac nájdete na vino.sme.sk.

Prevádzkovateľom internetového obchodu vino.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť CORNER s. r. o.  Vino.sme.sk Vám ponúka viac ako 1000 druhov vynikajúcich vín z najvýznamnejších svetových, ale aj slovenských vinohradníckych oblastí. Starostlivý výber vín do našej ponuky zaručuje, že produkt ktorý si zvolíte je vždy výborným pomerom kvality a ceny a splní očakávania aj náročných milovníkov vína. Zásoby viac ako 150 000 fliaš vína v našom sklade nám umožňujú rýchlosť dodania a zároveň exkluzivitu tovaru. Okrem toho pri objednávke nad 50€ ako jediní na Slovensku ponúkame dopravu zadarmo. Pri objednávke nad 30€ platíte za dopravu len polovicu.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu