Nekompromisný záverečný špurt v bývalej ‚Cvernovke’

Extrémne cenové kompromisy v ostatné dni núdzového predaja orientálnych kobercov v Bratislave na odvrátenie platobnej neschopnosti.

Čulý záujem tunajšieho obyvateľstva o verejný odpredaj orientálnych kobercov na odvrátenie hroziacej platobnej neschopnosti niektorých špičkových veľkoobchodných firiem v bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, v mestskej štvrti Mlynské Nivy) má jednoduchý dôvod - gigantické cenové výhody pre všetkých koncových zákazníkov.

Priamy predaj viazaného umenia koncovým spotrebiteľom na záchranu nelikvidných veľkoobchodníkov z hamburského slobodného prístavu pred platobnou neschopnosťou vzbudzujúci senzáciu vstupuje do rozhodujúcej fázy: Pretože lehota splatnosti poskytnutá veriteľskými bankami čoskoro uplynie, majú milovníci bytovej kultúry na vysokej úrovni už iba niekoľko dní príležitosť získať v bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, v mestskej štvrti Mlynské Nivy) vychytávku roka.

Sortimenty odpredávané spoločnosťou ‚Hamburger Verwertungs-Gesellschaft’ naďalej obsahujú pravé, ručne viazané koberce zo všetkých provincií vo všetkých rozmeroch, vzoroch a cenových kategóriách, od rustikálnych prác ako Bidžar cez klasické (Kešan, Nain atď.) a moderné kusy (Lori, Zigler) až po cenné majstrovské diela napr. antické Kazaky alebo hodvábne Ghomy.

Aby bol v čase, ktorý je ešte k dispozícii, zabezpečený predaj časti kontingentov postačujúcej na vyrovnanie záväzkov, bol vedúci likvidácie Hans-Joachim Breier zmocnený predávať všetky exponáty so zľavami až do 70% oproti aktuálnej maloobchodnej cene! K tomu Breier sám: "V prípade núdze poskytneme dokonca ešte drastickejšie cenové zľavy, dlhy musia byť napokon zakrátko splatené - bez ohľadu na to, ako!"

Aby sa všetkým občanom ešte raz ponúkla možnosť zabezpečiť si najkrajšie unikáty z obrovských kolekcií, budú predajné priestory v zvonka ošarpanej, vo vnútri o to nádhernejšie vybavenej bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, oproti Autobusovej stanici Mlynské Nivy, tel. 02 / 50 26 15 55) priebežne otvorené dnes, v piatok 17. mája a zajtra, v sobotu 18. mája, vždy od 10. do 18. hod., ako aj v nedeľu 19. mája, od 11. do 18. hod.; okrem toho sa ešte núdzový predaj naplánoval na pondelok 20. mája od 10. do 18. hod.

primusmain-picture17052013sme-r395_res.jpg

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.