Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Nekompromisný záverečný špurt v bývalej ‚Cvernovke’

Extrémne cenové kompromisy v ostatné dni núdzového predaja orientálnych kobercov v Bratislave na odvrátenie platobnej neschopnosti.

Čulý záujem tunajšieho obyvateľstva o verejný odpredaj orientálnych kobercov na odvrátenie hroziacej platobnej neschopnosti niektorých špičkových veľkoobchodných firiem v bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, v mestskej štvrti Mlynské Nivy) má jednoduchý dôvod - gigantické cenové výhody pre všetkých koncových zákazníkov.

Priamy predaj viazaného umenia koncovým spotrebiteľom na záchranu nelikvidných veľkoobchodníkov z hamburského slobodného prístavu pred platobnou neschopnosťou vzbudzujúci senzáciu vstupuje do rozhodujúcej fázy: Pretože lehota splatnosti poskytnutá veriteľskými bankami čoskoro uplynie, majú milovníci bytovej kultúry na vysokej úrovni už iba niekoľko dní príležitosť získať v bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, v mestskej štvrti Mlynské Nivy) vychytávku roka.

Sortimenty odpredávané spoločnosťou ‚Hamburger Verwertungs-Gesellschaft’ naďalej obsahujú pravé, ručne viazané koberce zo všetkých provincií vo všetkých rozmeroch, vzoroch a cenových kategóriách, od rustikálnych prác ako Bidžar cez klasické (Kešan, Nain atď.) a moderné kusy (Lori, Zigler) až po cenné majstrovské diela napr. antické Kazaky alebo hodvábne Ghomy.

Aby bol v čase, ktorý je ešte k dispozícii, zabezpečený predaj časti kontingentov postačujúcej na vyrovnanie záväzkov, bol vedúci likvidácie Hans-Joachim Breier zmocnený predávať všetky exponáty so zľavami až do 70% oproti aktuálnej maloobchodnej cene! K tomu Breier sám: "V prípade núdze poskytneme dokonca ešte drastickejšie cenové zľavy, dlhy musia byť napokon zakrátko splatené - bez ohľadu na to, ako!"

Aby sa všetkým občanom ešte raz ponúkla možnosť zabezpečiť si najkrajšie unikáty z obrovských kolekcií, budú predajné priestory v zvonka ošarpanej, vo vnútri o to nádhernejšie vybavenej bývalej ‚Cvernovke’ v Bratislave (Páričkova 18 / roh Svätoplukova, oproti Autobusovej stanici Mlynské Nivy, tel. 02 / 50 26 15 55) priebežne otvorené dnes, v piatok 17. mája a zajtra, v sobotu 18. mája, vždy od 10. do 18. hod., ako aj v nedeľu 19. mája, od 11. do 18. hod.; okrem toho sa ešte núdzový predaj naplánoval na pondelok 20. mája od 10. do 18. hod.

primusmain-picture17052013sme-r395_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.