Brúsky na vrtáky a rezné nástroje

Brúsky na vrtáky, rezné nástroje, lusin a oks produkty pre údržbu.

Firma PANAS Partizánske sa zaoberá  predajom strojárskeho rezného náradia, meradiel, upínacích prvkov pre obrábanie na CNC strojoch a aj na klasických obrábacích strojoch. Taktiež zabezpečujeme predaj, technické poradenstvo a servis  pre brúsky na vrtáky a brúsky na frézky z HSS ale aj z TK materiálov. Pre kompletné vybavenie dielni zabezpečujeme návrh a dodávku profesionálneho kovového nábytku pre zariadenie výrobných  prevádzok v rôznych oblastiach priemyslu.

Pre spracovateľov plastov a výrobcov foriem ponúkame produkty pre ochranu foriem LUSIN, technický servis a školenia nových aj stálych pracovníkov . V rámci čo najkomplexnejšej ponuky  dodávame výrobky OKS pre čistenie, odmasťovanie, mazanie a antikoróznu ochranu v strojárskych a iných výrobných a údržbárskych  prevádzkach.

REZNÉ NÁSTROJE – vrtáky, frézy, závitníky  HSS, TK, CNC nástroje pre obrábanie grafitu, hliníka a kalených ocelí

MERADLÁ – posuvné meradlá, mikrometre, kalibre valčekové, kalibre závitové

UPÍNACIE NÁRADIE  – CNC upínacie držiaky, puzdra, redukcie, zveráky,

BRÚSKY NA VRTÁKY – brúsky na vrtáky v rozsahu od 2mm do 34 mm, brúsenie HSS vrtákov, brúsenie vysokovýkonných TK vrtákov, brúsenie fréz z HSS a TK materiálov+

OKS produkty pre údržbu a dielňu – mazanie, čistenie, odmasťovanie, antikorózna ochrana

LUSIN – produkty pre údržbu a prevádzku foriem pre spracovanie plastov

DIELENSKÝ KOVOVÝ NÁBYTOK – pracovné stoly, dielenské skrine, počítačové pracoviská, dielenské vozíky, kompletné vybavenie dielní

PANAS – profesionáli pre profesionálne dielne a prevádzky v rôznych oblastiach priemyslu. www.panas.sk

sme-490-r881_res.jpg

4 konkrétne tipy, ako získať peniaze na rozvoj podnikania

Financovať svoju firmu nemusíte len z vlastného.

Cena elektriny rastie, čo to znamená pre firmy?

O vývoji cien hovorí Marián Ponechal, vedúci propozícií a analýz ZSE Energia.

Manažment a svet v pohybe, výzvy, príležitosti a hrozby

Opäť vyše 150 odborníkov zo 4 svetadielov z 20 štátov sa zišlo na ďalšej pravidelnej vedeckej konferencii Fakulty manažmentu PU.

Boli ste v Novembri 89 na námestí? Patrí vám verejná vďaka!

O2 ďakuje ľuďom, ktorí pre nás v Novembri 89 vybojovali slobodu.