Brúsky na vrtáky a rezné nástroje

Brúsky na vrtáky, rezné nástroje, lusin a oks produkty pre údržbu.

Firma PANAS Partizánske sa zaoberá  predajom strojárskeho rezného náradia, meradiel, upínacích prvkov pre obrábanie na CNC strojoch a aj na klasických obrábacích strojoch. Taktiež zabezpečujeme predaj, technické poradenstvo a servis  pre brúsky na vrtáky a brúsky na frézky z HSS ale aj z TK materiálov. Pre kompletné vybavenie dielni zabezpečujeme návrh a dodávku profesionálneho kovového nábytku pre zariadenie výrobných  prevádzok v rôznych oblastiach priemyslu.

Pre spracovateľov plastov a výrobcov foriem ponúkame produkty pre ochranu foriem LUSIN, technický servis a školenia nových aj stálych pracovníkov . V rámci čo najkomplexnejšej ponuky  dodávame výrobky OKS pre čistenie, odmasťovanie, mazanie a antikoróznu ochranu v strojárskych a iných výrobných a údržbárskych  prevádzkach.

REZNÉ NÁSTROJE – vrtáky, frézy, závitníky  HSS, TK, CNC nástroje pre obrábanie grafitu, hliníka a kalených ocelí

MERADLÁ – posuvné meradlá, mikrometre, kalibre valčekové, kalibre závitové

UPÍNACIE NÁRADIE  – CNC upínacie držiaky, puzdra, redukcie, zveráky,

BRÚSKY NA VRTÁKY – brúsky na vrtáky v rozsahu od 2mm do 34 mm, brúsenie HSS vrtákov, brúsenie vysokovýkonných TK vrtákov, brúsenie fréz z HSS a TK materiálov+

OKS produkty pre údržbu a dielňu – mazanie, čistenie, odmasťovanie, antikorózna ochrana

LUSIN – produkty pre údržbu a prevádzku foriem pre spracovanie plastov

DIELENSKÝ KOVOVÝ NÁBYTOK – pracovné stoly, dielenské skrine, počítačové pracoviská, dielenské vozíky, kompletné vybavenie dielní

PANAS – profesionáli pre profesionálne dielne a prevádzky v rôznych oblastiach priemyslu. www.panas.sk

sme-490-r881_res.jpg

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.

Cestovateľské tipy, kde stráviť Veľkú noc

Využite voľno počas Veľkej noci a spoznávajte zaujímavé miesta po celom svete.