Brúsky na vrtáky a rezné nástroje

Brúsky na vrtáky, rezné nástroje, lusin a oks produkty pre údržbu.

Firma PANAS Partizánske sa zaoberá  predajom strojárskeho rezného náradia, meradiel, upínacích prvkov pre obrábanie na CNC strojoch a aj na klasických obrábacích strojoch. Taktiež zabezpečujeme predaj, technické poradenstvo a servis  pre brúsky na vrtáky a brúsky na frézky z HSS ale aj z TK materiálov. Pre kompletné vybavenie dielni zabezpečujeme návrh a dodávku profesionálneho kovového nábytku pre zariadenie výrobných  prevádzok v rôznych oblastiach priemyslu.

Pre spracovateľov plastov a výrobcov foriem ponúkame produkty pre ochranu foriem LUSIN, technický servis a školenia nových aj stálych pracovníkov . V rámci čo najkomplexnejšej ponuky  dodávame výrobky OKS pre čistenie, odmasťovanie, mazanie a antikoróznu ochranu v strojárskych a iných výrobných a údržbárskych  prevádzkach.

REZNÉ NÁSTROJE – vrtáky, frézy, závitníky  HSS, TK, CNC nástroje pre obrábanie grafitu, hliníka a kalených ocelí

MERADLÁ – posuvné meradlá, mikrometre, kalibre valčekové, kalibre závitové

UPÍNACIE NÁRADIE  – CNC upínacie držiaky, puzdra, redukcie, zveráky,

BRÚSKY NA VRTÁKY – brúsky na vrtáky v rozsahu od 2mm do 34 mm, brúsenie HSS vrtákov, brúsenie vysokovýkonných TK vrtákov, brúsenie fréz z HSS a TK materiálov+

OKS produkty pre údržbu a dielňu – mazanie, čistenie, odmasťovanie, antikorózna ochrana

LUSIN – produkty pre údržbu a prevádzku foriem pre spracovanie plastov

DIELENSKÝ KOVOVÝ NÁBYTOK – pracovné stoly, dielenské skrine, počítačové pracoviská, dielenské vozíky, kompletné vybavenie dielní

PANAS – profesionáli pre profesionálne dielne a prevádzky v rôznych oblastiach priemyslu. www.panas.sk

sme-490-r881_res.jpg

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.