Do Medickej záhrady prichádza moderný cirkus – vvhrajte lístky

Orange ako hlavný partner festivalu moderného cirkusu - Circul´art prináša nielen prehliadku zaujímavých predstavení, ale aj špeciálny víkendový program plný relaxu a zábavy pre deti i dospelých.

Súčasťou medzinárodného festivalu Circul´art je už tradične okrem atraktívnych umeleckých vystúpení aj množstvo sprievodných aktivít, ktoré nebudú chýbať ani tentoraz – cirkusová tréningová zóna, množstvo workshopov, súťaže a ďalšie prekvapenia. Počas víkendu účastníkov festivalu čaká aj špeciálna Orange zóna, ktorá bude miestom pre pohodlný relax vonku, zábavu, ale aj poučenie.Brány Orange zóny budú otvorené počas celého víkendu, a to od rána 11:00 do 22:00 hod.

Deti aj dospelí si budú môcť v Orange zóne nielen pohodlne oddýchnuť, ale aj pozrieť a vyskúšať exponáty z interaktívnej výstavy Internetove-deti. ktorá je súčasťou kampane zameranej na zodpovedné používanie moderných technológií. Návštevníci budú mať jedinečnú šancu vyskúšať si unikátnu e-autodráhu, ktorá je nielen zábavná, ale zároveň hravou formou testuje znalosti detí o rizikách moderných komunikačných nástrojov, alebo si pozrieť hry v minulosti a dnes.

Festival Circul´art 2013 ponúkne na viacerých pódiách pestré žánre nového cirkusu, kde sa predstaví až 22 špičkových produkcií z celého sveta. Festival tento rok rozširuje tvorivú paletu o prezentáciu súčasného výtvarného umenia a fotografických diel. Vstup do Medickej záhrady je počas celého konania festivalu Circul´art bezplatný, spoplatnené sú len vybrané predstavenia najväčších hviezd v hlavnom šapito. Na facebookovej stránke Orangeu môžu fanúšikovia súťažiť o 7x2 lístky na tieto zaujímavé predstavenia.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.