Do Medickej záhrady prichádza moderný cirkus – vvhrajte lístky

Orange ako hlavný partner festivalu moderného cirkusu - Circul´art prináša nielen prehliadku zaujímavých predstavení, ale aj špeciálny víkendový program plný relaxu a zábavy pre deti i dospelých.

Súčasťou medzinárodného festivalu Circul´art je už tradične okrem atraktívnych umeleckých vystúpení aj množstvo sprievodných aktivít, ktoré nebudú chýbať ani tentoraz – cirkusová tréningová zóna, množstvo workshopov, súťaže a ďalšie prekvapenia. Počas víkendu účastníkov festivalu čaká aj špeciálna Orange zóna, ktorá bude miestom pre pohodlný relax vonku, zábavu, ale aj poučenie.Brány Orange zóny budú otvorené počas celého víkendu, a to od rána 11:00 do 22:00 hod.

Deti aj dospelí si budú môcť v Orange zóne nielen pohodlne oddýchnuť, ale aj pozrieť a vyskúšať exponáty z interaktívnej výstavy Internetove-deti. ktorá je súčasťou kampane zameranej na zodpovedné používanie moderných technológií. Návštevníci budú mať jedinečnú šancu vyskúšať si unikátnu e-autodráhu, ktorá je nielen zábavná, ale zároveň hravou formou testuje znalosti detí o rizikách moderných komunikačných nástrojov, alebo si pozrieť hry v minulosti a dnes.

Festival Circul´art 2013 ponúkne na viacerých pódiách pestré žánre nového cirkusu, kde sa predstaví až 22 špičkových produkcií z celého sveta. Festival tento rok rozširuje tvorivú paletu o prezentáciu súčasného výtvarného umenia a fotografických diel. Vstup do Medickej záhrady je počas celého konania festivalu Circul´art bezplatný, spoplatnené sú len vybrané predstavenia najväčších hviezd v hlavnom šapito. Na facebookovej stránke Orangeu môžu fanúšikovia súťažiť o 7x2 lístky na tieto zaujímavé predstavenia.

Naše finančné družstvo - príbeh Mojmíra Begána

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 8. vydanie.

Zastrašovanie od majiteľov hotela Danube nehoráznosťou!

Poslanec mesta M. Borguľa je pripravený platiť proti nim právnikov.

Naše finančné družstvo - postoj člena vyjadrený básňou

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 7. vydanie.

Online predplatné na mesiac zadarmo v novej iOS aplikácii SME.sk

Nová, rýchlejšia a prehľadnejšia.