„Rande s letom na Slovensku“

„RANDE s letom na SLOVENSKU“ - roztáčame kolotoč letných zliav, hier, animácii , a BONUSOV v hoteloch SOREA!

logo-r267_res.jpg

„RANDE s letom na SLOVENSKU“   -  roztáčame kolotoč letných zliav, hier, animácii , a BONUSOV v hoteloch SOREA!

Detské zľavy  až do výšky 100%  - Hotely s certifikátom „ Vstúpte s dieťaťom, zariadenia priateľské k deťom a rodinám“.

HORY & SLNKO & WELLNESS & TERMÁL & AQUA RELAX & BALNEOTHERAPY& MOJ SLOVENSKÝ TÝŽDEŇ ZÁŽITKOV & RELAX na Slovensku.

Dokonalú harmóniu letnej dovolenky Vám ponúkajú hotelové zariadenia spol. SOREA v atraktívnych lokalitách Vysokých a Nízkych Tatier, Spiša, Piešťan a Bratislavy. Ubytovanie s polpenziou, či plnou penziou v  hoteloch SOREA, dopĺňa :

Letné termálne kúpalisko SOREA – TERMAL RAJ v Liptovskom Jáne - termálna voda vo vonkajších a vnútorných bazénoch hotela SOREA Máj pochádza priamo z termálneho prameňa Rudolf. Teplota vody je 26 až 29 °C, je mineralizovaná a kyslá, podľa obsahu plynov je silno uhličitá a stredne sírovodíková. Voda má priaznivé účinky na dýchacie cesty, pohybové ústrojenstvo /reuma, kĺby/, kožné problémy /ekzémy, alergie/. Pravidelný pobyt vo vode navodzuje prirodzený oddych tela a podporuje dobrý spánok ..

AQUA RELAX Wellness v Tatranskej Lomnici  - Vodný a saunový svet s rekreačným bazénom a 36 metrovým tobogánom pre malých i veľkých,  bazénom s protiprúdom, s vodnými atrakciami – napr. vodný kanál, vodné trysky, vodný hríb, samostatná saunová časť s perličkou, relaxačné masáže ..

BOWLING centrum v Tatranských Matliaroch s dvomi automatickými dráhami a požičaním bowlingovej obuvi ..

nový WELLNESS svet regenerácie a oddychu  na Štrbskom Plese – večerná farebná symfónia,  nerezové bazény s 32 C vodou, vodné masážne atrakcie, ležadlová perličková masáž  , rôzne druhy klasických masáži, fitness, odpočívareň s výhľadom na tatranské štíty..

a ostatné hotelové bazény, soláriá, sauny, morský kúpeľ, perličkový kúpeľ , klasické , podvodné , aromaterapeutické a medové masáže , parafínový, rašelinový i duotermický zábal ,  fitnescentrá,  telocvičňa, stolnotenisové miestnosti, biliardové stoly, tenisové kurty, minigolfové a volejbalové ihriská, ale aj  rozprávkové detské kútiky s animátorom...to všetko v našich hoteloch a ešte viac!

sorea1-r357_res.jpg

„RANDE S LETOM na kolesách“

Ste milovníkom horskej, alebo rekreačnej cykloturistiky ?
Ponúkame Vám v okolí hotelov SOREA takmer 50 cyklistických trás rôznych úrovní terénu a obtiažnosti.

Určite vás očarí okruh Spišská Magura a Pieniny, alebo sa môžete vydať po stopách predkov v okolí Piešťan , či Radošínskeho okruhu. Z Bratislavy vás cyklotrasy privedú  do okolia mesta, alebo až na rozhladňu nad Wolfstahlom v Rakúsku, resp. po stredne náročnej trase až k Neusiedler am See .
Liptov – jedno z najkrajších kútov Slovenska vás cyklotrasou prevedie napr. po Demänovskej trase, či Dolnoliptovskej a Hornoliptovskej trase, okolo Liptovskej Mary i na Havránok...
Vysoké Tatry ponúkajú prevažne stredne náročné až náročné trasy ako napr. od Horského hotela SOREA Hrebienok do Starého Smokovca, v okolí  Tatranskej Lomnice, Tatranských Matliarov až do Ždiaru a pod...

Ubytovaní hostia v hoteloch SOREA môžu v letnej sezóne využiť aj zľavu v BIKE PARKU v Bachledovej doline.
Kompletnú ponuku cyklotrás v okolí hotelov nájdete na www.sorea.sk

obr3-r788_res.jpgobr4-r890_res.jpg

„KLUBOVÁ DOVOLENKA na Slovensku“

SOREA pre letnú sezónu 2013 opäť pripravuje leto plné animácií, hier, zážitkov, dobrodružstiev  a ZLIAV  pre deti i dospelých :
MINIDISCO resp. KARNEVAL so SORINOM maskotom, Animačné aktivity na každý deň – Rozprávkový pondelok, Pirátsky utorok, Zoo streda, Olympíjsky štvrtok, Indiánsky super piatok, Vesmírna sobota, Rodinná nedeľa , Hurá do Afriky, MINI klub a tvorivé dielne, maľovanie na tvár, nafukovacie atrakcie ....

HAWAI PARTY, AQUA AEROBIC, AQUA FITNES, AQUA DANCE, WELLNESS POHODA, Hodinka krásy a Hodina zdravia , Leto v Bratislave - "Prešporáčik - hradný okruh, TWIN CITY Liner, Tatranské rodinné leto ,Tak chutí Spiš  - Goralský večer , Garden party, výlet novou lanovkou FUNITEL na Chopok, súťaže, tanečná show, diskotéka, Môj slovenský týždeň zážitkov.... a množstvo zliav na vstup do hradov, zámkov, jaskýň, múzeií, skanzenov , botanickej záhrady a Múzea  TANAPu , do expozície severného Spiša NESTVILLE park,

zľavy na aktivity v Adrenalín centre, Veveričí park, FUN Parku Štrbské Pleso, v HOROškole, v TARZÁNII,  na plavbu plťami po Dunajci v Červenom Kláštore,  na bobovú dráhu TATRABOB v Tatranskej Lomnici a ďalšie regionálne zľavy pre majiteľov TATRY CARD a LIPTOV CARD.

obr-r227_res.jpgobr1-r687_res.jpg

Vyberte si z našej letnej ponuky a zažite nezabudnuteľnú dovolenku v hoteloch spoločnosti SOREA!

Chceš zažiť rande s letom, vodou a službami na Slovensku ? tak neváhaj, zbaľ si veci ! Čaká ťa leto plné zážitkov.... Kráčajte s nami letnými dňami !
Hľadajte na www.sorea.sk

Kto 20 rokov v tomto roku dovŕši, toho 20 % zľava z pobytu poteší !
20 rokov sme tu s vami, relaxujte spolu s nami !

nepomenovany-r434_res.jpg

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.