Limitka od Becherovky aktuálne aj v Bille

Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

Spoločnosť Jan Becher – Slovensko priniesla na slovenský trh špeciálnu zberateľskú edíciu obľúbenej Becherovky, na ktorej sú traja zakladatelia značky Jan Becher. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

„200-ročné výročie narodenia zakladateľa firmy je určite zaujímavá téma, preto sme sa ju rozhodli podporiť nielen troma unikátnymi dizajnami  fľaše, ale aj ďalšími promo aktivitami,“ hovorí brand manažérka značky Becherovka Lenka Bačková.

Špeciálnu retro edíciu bolo možné v prvom kroku nájsť v sieti Tesco, pre zvýšený dopyt spotrebiteľov je aktuálne k dispozícii aj v predajniach Billa - pre celý slovenský trh však len v obmedzenom množstve 20 tisíc kusov.

Becherovka aj touto aktivitou nadväzuje na svoj dlhoročný koncept, ktorého hlavným headlinom je kvalita, tradícia, dedičstvo, rodina a spolupatričnosť  - teda trvalé hodnoty, ktoré sú pre Becherovku typické.

Najpredávanejšou jazdenkou v tuzemsku bola Škoda Octavia

Z autocentier AAA AUTO si zákazníci za prvých šesť mesiacov odviezli 41 000 vozidiel.

GoPass-dovolenka, ktorá sa oplatí

Dovolenka vo Vysokých Tatrách a v Liptove bude toto leto opäť výhodnejšia.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

Slnko, pláž, oddych. Problémy s autom však veľmi rýchlo môžu zmeniť letnú dovolenku na nepríjemný zážitok.

OMV robí dovolenku pre vodičov oddychom

OMV ponúka vodičom tipy, ako si pripraviť auto na dovolenku bez stresu.