Limitka od Becherovky aktuálne aj v Bille

Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

Spoločnosť Jan Becher – Slovensko priniesla na slovenský trh špeciálnu zberateľskú edíciu obľúbenej Becherovky, na ktorej sú traja zakladatelia značky Jan Becher. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

„200-ročné výročie narodenia zakladateľa firmy je určite zaujímavá téma, preto sme sa ju rozhodli podporiť nielen troma unikátnymi dizajnami  fľaše, ale aj ďalšími promo aktivitami,“ hovorí brand manažérka značky Becherovka Lenka Bačková.

Špeciálnu retro edíciu bolo možné v prvom kroku nájsť v sieti Tesco, pre zvýšený dopyt spotrebiteľov je aktuálne k dispozícii aj v predajniach Billa - pre celý slovenský trh však len v obmedzenom množstve 20 tisíc kusov.

Becherovka aj touto aktivitou nadväzuje na svoj dlhoročný koncept, ktorého hlavným headlinom je kvalita, tradícia, dedičstvo, rodina a spolupatričnosť  - teda trvalé hodnoty, ktoré sú pre Becherovku typické.

Príbeh tradičného družstva - príbeh Iva Hlisnikovského

Seriál referencií radových členov Nášho finančného družstva, 5. vydanie.

Fasáda hotela Danube sa nekolauduje, investor predložil návrhy

Rekonštrukcia hotela Danube je ukončená, kolauduje sa však len interiér.

Európske univerzity a podnikatelia spoločne

Riešiť problémy s klesajúcou životnou úrovňou, nezamestnanosťou a migráciou vo vidieckych regiónoch EÚ je cieľom projektu ERDI.

Billa pomáha slabozrakým a nevidiacim s nákupmi už aj v Nitre

Pre človeka so zrakovým postihnutím je každý krok v predajni potravín krokom do neznáma.