Streda, 13. november, 2019 | Meniny má Stanislav

Limitka od Becherovky aktuálne aj v Bille

Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

Spoločnosť Jan Becher – Slovensko priniesla na slovenský trh špeciálnu zberateľskú edíciu obľúbenej Becherovky, na ktorej sú traja zakladatelia značky Jan Becher. Fľaše s Jozefom, Johannom a Gustavom Becherovcami sa na pultoch obchodov objavili v máji 2013 v reťazci Tesco, aktuálne je však možné nájsť ju aj v predajniach Billa po celom Slovensku.

„200-ročné výročie narodenia zakladateľa firmy je určite zaujímavá téma, preto sme sa ju rozhodli podporiť nielen troma unikátnymi dizajnami  fľaše, ale aj ďalšími promo aktivitami,“ hovorí brand manažérka značky Becherovka Lenka Bačková.

Špeciálnu retro edíciu bolo možné v prvom kroku nájsť v sieti Tesco, pre zvýšený dopyt spotrebiteľov je aktuálne k dispozícii aj v predajniach Billa - pre celý slovenský trh však len v obmedzenom množstve 20 tisíc kusov.

Becherovka aj touto aktivitou nadväzuje na svoj dlhoročný koncept, ktorého hlavným headlinom je kvalita, tradícia, dedičstvo, rodina a spolupatričnosť  - teda trvalé hodnoty, ktoré sú pre Becherovku typické.

Dlhopisy a zmenky: fixný výnos 5,5 - 7 % p.a.

Výška fixného výnosu sa mení podľa výšky a dĺžky investície

Vysokoškolský bedeker: Na ktorú univerzitu poslať prihlášku?

Už dnes si môžete kúpiť SME so špeciálnou prílohou pre budúcich vysokoškolákov.

Ako efektívne doplniť železo? Odpovedá MUDr. Radovan Juríček

Trápili vás pri dopĺňaní železa kŕče či iné nepríjemné tráviace ťažkosti? Asi preto, že ste správne nevyužili silu prírody.