Od júna komunikujete s Orangeom už aj v Chorvátsku ako doma

Výhodnejšiu komunikáciu prináša Orange okrem Chorvátska aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Moja Európa a Môj Svet a novými balíkmi Moja Európa plus a Môj Svet plus.

Orange vychádza v ústrety všetkým zákazníkom, ktorí cestujú do najobľúbenejšej dovolenkovej destinácie Slovákov už v júni, aby nemuseli čakať do júla, kedy sa na komunikáciu v roamingu z Chorvátska začne vzťahovať tzv. eurotarifa. Od 30. mája už aj v Chorvátsku môžu zákazníci Orangeu komunikovať za ceny ako doma a telefonovať, esemeskovať a surfovať za 12 centov za minútu, SMS či megabajt. Výhodnejšiu komunikáciu prináša Orange aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Moja Európa a Môj Svet a novými balíkmi Moja Európa plus a Môj Svet plus.

V Chorvátsku ako doma

Chorvátsko sa 1. júla 2013 stane členom Európskej únie, vďaka čomu budú môcť aj zákazníci zo Slovenska telefonovať v roamingu za takzvanú eurotarifu, čo znamená napr. volať na Slovensko za 0,288 eur a prenášať dáta za 0,54 eur za MB. Orange však zvýhodní volania z Chorvátska ešte viac, navyše s mesačným predstihom, pretože Chorvátsko zaradí od 30. Mája do dvoch najobľúbenejších roamingových balíkov Moja Európa a Môj Svet. Zákazníci Orangeu, ktorí si jeden z týchto balíkov aktivujú, tak na volaniach z Chorvátska oproti súčasným cenám od 30. mája ušetria až do 92 % a dáta získajú až o 97 % lacnejšie. Za volania, SMS a dáta v Chorvátsku zaplatia jednotnú cenu 12 centov za minútu, SMS či megabajt.

Ešte výhodnejšie balíky Moja Európa a Môj Svet

Od 30. mája Orange zvyšuje poistné krytie cestovného poistenia, ako benefitu navyše  automaticky zahrnutého v obľúbených roamingových balíkoch až na 40 000 eur pre balík Moja Európa a 100 000 eur pre balík Môj Svet.

Obľúbené roamingové balíky Orangeu fungujú na jednoduchom princípe: za výhodný mesačný poplatok umožňujú volať, esemeskovať, pripadne aj prenášať dáta v roamingu za domáce ceny, teda 12 centov za minútu volania, SMS alebo MB. Zákazníci si môžu vybrať európsku alebo svetovú verziu balíka.

S balíkom Moja Európa môžu zákazníci Orangeu za výhodný mesačný poplatok 2,99 eur volať a posielať správy vo všetkých krajinách Európskej únie, v Švajčiarsku, Islande, Nórsku, Lichtenštajnsku a od 30. mája aj v Chorvátsku  za 12 centov.

S roamingovou ponukou Môj Svet získajú v mesačnom poplatku 4,99 eur okrem výhodnej ceny 12 centov za minútu, SMS a MB v rámci EÚ výhodnejšiu komunikáciu aj vo vybraných krajinách sveta, v ktorých môžu volať, prijímať hovory a posielať SMS za 50 centov za minútu, SMS, resp. MB.

Moja Európa Plus a Môj Svet Plus - Nové roamingové balíčky pre ešte viac komunikácie

Pre veľký úspech konceptu Moja Európa a Môj Svet Orange prináša aj nové, ešte bohatšie balíčky, ktoré oproti svojim základným verziám obsahujú aj desiatky minút prichádzajúcich hovorov a okrem hovorov a SMS zvýhodňujú aj dátovú komunikáciu.

S novým balíkom Moja Európa plus získajú zákazníci všetky výhody balíka Moja Európa a navyše aj 30 voľných prichádzajúcich minút a mobilné dáta za 12 centov za MB, čo v prípade Chorvátska predstavuje zľavu až 97 %. Po prečerpaní voľných prichádzajúcich minút ich minúta prichádzajúceho hovoru bude stáť 12 centov.

S roamingovým balíkom Môj Svet plus získajú zákazníci okrem výhod balíka Môj Svet aj 60 voľných prichádzajúcich minút z krajín Európskej únie, Švajčiarska, Chorvátska a vybraných krajín sveta.

Podrobnosti o roamingovej ponuke nájdete aj na internetovej stránke orange.sk

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.