Od júna komunikujete s Orangeom už aj v Chorvátsku ako doma

Výhodnejšiu komunikáciu prináša Orange okrem Chorvátska aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Moja Európa a Môj Svet a novými balíkmi Moja Európa plus a Môj Svet plus.

Orange vychádza v ústrety všetkým zákazníkom, ktorí cestujú do najobľúbenejšej dovolenkovej destinácie Slovákov už v júni, aby nemuseli čakať do júla, kedy sa na komunikáciu v roamingu z Chorvátska začne vzťahovať tzv. eurotarifa. Od 30. mája už aj v Chorvátsku môžu zákazníci Orangeu komunikovať za ceny ako doma a telefonovať, esemeskovať a surfovať za 12 centov za minútu, SMS či megabajt. Výhodnejšiu komunikáciu prináša Orange aj v ďalších krajinách Európy a sveta s vylepšenými balíkmi Moja Európa a Môj Svet a novými balíkmi Moja Európa plus a Môj Svet plus.

V Chorvátsku ako doma

Chorvátsko sa 1. júla 2013 stane členom Európskej únie, vďaka čomu budú môcť aj zákazníci zo Slovenska telefonovať v roamingu za takzvanú eurotarifu, čo znamená napr. volať na Slovensko za 0,288 eur a prenášať dáta za 0,54 eur za MB. Orange však zvýhodní volania z Chorvátska ešte viac, navyše s mesačným predstihom, pretože Chorvátsko zaradí od 30. Mája do dvoch najobľúbenejších roamingových balíkov Moja Európa a Môj Svet. Zákazníci Orangeu, ktorí si jeden z týchto balíkov aktivujú, tak na volaniach z Chorvátska oproti súčasným cenám od 30. mája ušetria až do 92 % a dáta získajú až o 97 % lacnejšie. Za volania, SMS a dáta v Chorvátsku zaplatia jednotnú cenu 12 centov za minútu, SMS či megabajt.

Ešte výhodnejšie balíky Moja Európa a Môj Svet

Od 30. mája Orange zvyšuje poistné krytie cestovného poistenia, ako benefitu navyše  automaticky zahrnutého v obľúbených roamingových balíkoch až na 40 000 eur pre balík Moja Európa a 100 000 eur pre balík Môj Svet.

Obľúbené roamingové balíky Orangeu fungujú na jednoduchom princípe: za výhodný mesačný poplatok umožňujú volať, esemeskovať, pripadne aj prenášať dáta v roamingu za domáce ceny, teda 12 centov za minútu volania, SMS alebo MB. Zákazníci si môžu vybrať európsku alebo svetovú verziu balíka.

S balíkom Moja Európa môžu zákazníci Orangeu za výhodný mesačný poplatok 2,99 eur volať a posielať správy vo všetkých krajinách Európskej únie, v Švajčiarsku, Islande, Nórsku, Lichtenštajnsku a od 30. mája aj v Chorvátsku  za 12 centov.

S roamingovou ponukou Môj Svet získajú v mesačnom poplatku 4,99 eur okrem výhodnej ceny 12 centov za minútu, SMS a MB v rámci EÚ výhodnejšiu komunikáciu aj vo vybraných krajinách sveta, v ktorých môžu volať, prijímať hovory a posielať SMS za 50 centov za minútu, SMS, resp. MB.

Moja Európa Plus a Môj Svet Plus - Nové roamingové balíčky pre ešte viac komunikácie

Pre veľký úspech konceptu Moja Európa a Môj Svet Orange prináša aj nové, ešte bohatšie balíčky, ktoré oproti svojim základným verziám obsahujú aj desiatky minút prichádzajúcich hovorov a okrem hovorov a SMS zvýhodňujú aj dátovú komunikáciu.

S novým balíkom Moja Európa plus získajú zákazníci všetky výhody balíka Moja Európa a navyše aj 30 voľných prichádzajúcich minút a mobilné dáta za 12 centov za MB, čo v prípade Chorvátska predstavuje zľavu až 97 %. Po prečerpaní voľných prichádzajúcich minút ich minúta prichádzajúceho hovoru bude stáť 12 centov.

S roamingovým balíkom Môj Svet plus získajú zákazníci okrem výhod balíka Môj Svet aj 60 voľných prichádzajúcich minút z krajín Európskej únie, Švajčiarska, Chorvátska a vybraných krajín sveta.

Podrobnosti o roamingovej ponuke nájdete aj na internetovej stránke orange.sk

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.