Hovory v HD kvalite prinášajú lepší zážitok z volania

Orange je prvým operátorom na Slovensku, ktorý vylepšuje kvalitu zvuku pri telefonovaní a prináša špičkovú HD kvalitu – pre všetkých zákazníkov, automaticky a bez poplatkov. Po niekoľkotýždňovom testovaní uvádza Orange do ostrej prevádzky novú technológiu HD Voice, ktorá citeľne zvyšuje kvalitu zvuku pri bežnom telefonovaní. Zvuk je čistejší a zrozumiteľnejší, ešte viac potláča šum a volajúci účastníci majú pocit väčšej blízkosti pri vzájomnej komunikácii.

Orange potvrdzuje svoju pozíciu lídra na trhu a ako prvý na Slovensku prináša vo vysokom rozlíšení už aj hlas. Telefonovanie v HD kvalite si zákazníci môžu užívať na celom území Slovenska pokrytom 3G sieťou Orangeu, a to prostredníctvom všetkých zariadení, ktoré podporujú kodek WBAMR. Technológia HD Voice zabezpečuje prenos hlasu v širšom frekvenčnom rozsahu  50 – 7000 Hz, čo sa u zákazníka prejavuje vo vyššej kvalite zvuku, pričom lepšie a výraznejšie počuje aj vyššie a hlbšie tóny. S novou technológiou však Orange zvýšil kvalitu zvuku aj pre telefóny, ktoré túto technológiu nepodporujú, a to vďaka funkcionalite TrFO (transcoder free operation).

„Možnosť telefonovať v HD kvalite je ďalšou z našich inovácií, ktorými chceme našim zákazníkom v maximálnej miere sprístupniť výhody technologického pokroku v záujme ich vyššieho užívateľského komfortu. Sme radi, že aj zákazníci na Slovensku sa môžu stať súčasťou rodiny zákazníkov skupiny Orange, ktorí si môžu vychutnávať telefonovanie v najvyššej kvalite. Novinku môžu využívať okamžite, bez aktivácie či špeciálnych poplatkov,“ hovorí generálny riaditeľ Orangeu Pavol Lančarič.

Zoznam výrobcov telefónov v ponuke Orangeu s podporou HD hlasu

Apple – podpora HD Voice od iPhone 5

Sony – všetky telefóny s OS Android, okrem rady x10

Nokia –  všetky Lumie

HTC – všetky telefóny s OS Android od ICS a vyššie (4.0)

RIM – od operačného systému BB10 OS

ZTE – všetky modely označené „HD ready“

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.