Na účtovníctvo nepotrebujete ani program ani počítač

Povedali ste si? “Aha, takže si dám účtovníctvo niekomu spracovať. To je zasa určite nejaká reklama na outsourcing.“ Alebo ste sa zamysleli nad tým, či sa dá podnikať bez vedenia účtovníctva?

Ani jedno, ani druhé, nie je správna odpoveď! Ak podnikáte, tak účtovníctvo viesť musíte a môžete si to robiť sami alebo Vám to môže aj naďalej robiť Vaša terajšia účtovníčka.

To na, čo by sme chceli upútať Vašu pozornosť, je iný spôsob vedenia účtovníctva. Môžete používať počítač s Windows, Mac alebo Linux, ale rovnako dobre poslúži aj tablet a v prípade nutnosti Vám dočasne postačí aj smartfón.

Keď sa Vám Váš existujúci počítač, kde ste mali doteraz účtovníctvo pokazí alebo ste niekde mimo kancelárie, tak aj vtedy sa k Vášmu účtovníctvu dostanete. Môžete sa pozrieť aký je stav úhrady pohľadávok. Môžete vystaviť novú faktúru. Môžete urobiť čokoľvek, čo v účtovníctve potrebujete.

Ako to dosiahnuť? Sú dve základné možnosti. Buď požiadajte Vášho dodávateľa klasického účtovného programu, aby Vám sprístupnil účtovníctvo v cloude. On si za to vypýta pár stoviek, možno tisícok € a keď mu to uhradíte s radosťou Vám vyhovie.

Druhá, oveľa lacnejšia alternatíva, je vymeniť Váš existujúci klasický účtovný alebo ekonomický program, ako napríklad Kros, za online ekonomický software ako napríklad Humanet.

Táto výmena Vás nebude finančne stáť nič navyše. Budete platiť ročne približne rovnakú sumu ako platíte doteraz, ale najviac získate nezávislosť od konkrétneho počítača a operačného systému. Okrem nezávislosti ušetríte aj čas, ktorý je u klasického ekonomického softvéru, ako napríklad Kros, potrebný na inštalácie nových verzií, aktualizáciu programu a archiváciu dát. Online ekonomický software, ako napríklad Humanet, sa inštalovať nikdy nemusí.

Online ekonomický software Humanet Vám neponúka zľavu za jeho používanie, ak si ho teraz rýchlo alebo pri inej marketingovej akcii kúpite. Online účtovníctvo Humanet nemá nadsadené ceny, aby mohlo robiť akcie a ponúkať zľavy. Online účtovníctvo Humanet nevyžaduje od Vás nákup licencie. Nikdy nemusíte dokupovať novú alebo rozširovať existujúcu licenciu. Taktiež nemusíte žiadať o jej zníženie. U neho platíte férovú cenu, ktorá odzrkadľuje presne rozsah údajov, ktoré v ňom evidujete a nekladie Vám žiadne obmedzujúce limity.

Za rovnakú cenu ako u klasického ekonomického programu, ako Kros, dostanete u online ekonomického software Humanet okrem ekonomického programu aj služby správcu výpočtovej techniky. Online ekonomický software sám rieši inštaláciu nových verzií, sám rieši archiváciu dát, sám rieši dostupnosť účtovníctva kedykoľvek a odkiaľkoľvek.

Online účtovníctvo Humanet je iný pohľad na vedenie účtovníctva, ktorý šetrí čas aj peniaze.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.