Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Tchibo – Tričká, ktoré budete milovať

Láska na prvý pohľad existuje. Látka, farba, strih, štýl – niekedy je skrátka všetko presne tak, ako má byť. A sotva ste si ho stačili vyskúšať, už je nové tričko vaším favoritom, bez ktorého sa nemôžete obísť. Nezáleží na tom, či obľubujete ležérne modely, máte radi romantiku, alebo aktuálne módne trendy. Teraz si v Tchibo každá z Vás zaručene nájde tričko svojho života, možno hneď dve. Alebo tri.

webcenter13-r212_res.jpg

Navyše teraz sme v e-shope Tchibo pre Vás pripravili naozaj špeciálnu ponuku! Iba tento víkend môžete využiť 20% zľavu na všetko, a to pri nákupe 4 a viac výrobkov. Akcia platí od piatka 24. mája do nedele 26. mája 2013 v on-line obchode Tchibo.

webcenter-r183_res.jpg

Tchibo už dávno nie je iba káva, ale množstvo unikátnych výrobkov, ktoré inde nekúpite. Každú stredu môžete objaviť na www.tchibo.sk novú kolekciu, nový svet Tchibo. Objednávanie je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

Váhať sa určite neoplatí. E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Pozrite si najnovšiu kolekciu, je to zábava.

webcenter9-r362_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.

Dokážu benzínové fukáre odolať výzve akumulátorových?

Fukár na lístie, s ktorým sa dá popadané lístie, ihličie, či pokosená tráva ľahko nafúkať na kompost, či pozbierať do vriec.