Tchibo – Tričká, ktoré budete milovať

Láska na prvý pohľad existuje. Látka, farba, strih, štýl – niekedy je skrátka všetko presne tak, ako má byť. A sotva ste si ho stačili vyskúšať, už je nové tričko vaším favoritom, bez ktorého sa nemôžete obísť. Nezáleží na tom, či obľubujete ležérne modely, máte radi romantiku, alebo aktuálne módne trendy. Teraz si v Tchibo každá z Vás zaručene nájde tričko svojho života, možno hneď dve. Alebo tri.

webcenter13-r212_res.jpg

Navyše teraz sme v e-shope Tchibo pre Vás pripravili naozaj špeciálnu ponuku! Iba tento víkend môžete využiť 20% zľavu na všetko, a to pri nákupe 4 a viac výrobkov. Akcia platí od piatka 24. mája do nedele 26. mája 2013 v on-line obchode Tchibo.

webcenter-r183_res.jpg

Tchibo už dávno nie je iba káva, ale množstvo unikátnych výrobkov, ktoré inde nekúpite. Každú stredu môžete objaviť na www.tchibo.sk novú kolekciu, nový svet Tchibo. Objednávanie je jednoduché a intuitívne. Navyše výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia! Treba si však dať pozor, všetky výrobky sú dostupné len do vypredania zásob a mnohé sú v ponuke len v limitovaných množstvách.

Váhať sa určite neoplatí. E-shop Tchibo, to je bezpečné a pohodlné nakupovanie a stovky spokojných zákazníkov každý týždeň. Pozrite si najnovšiu kolekciu, je to zábava.

webcenter9-r362_res.jpg

Križovatka kultúr Maroko: Dobrodružné cesty naprieč krajinou

Spoznajte kráľovské mestá a neobjavený vidiek Maroka s pôsobivou atmosférou.

MiddleCap Equity Partners a Mayfair Assets ukončili fúziu

Spoločnosti MiddleCap Equity Partners, a.s. a Mayfair Assets Ltd. oficiálne zmluvne uzatvorili 10 mesiacov trvajúci proces fúzie.

Súboj olympionikov na Malom Dunaji

Slovenský vodný slalomár Matej Beňuš a úspešní zjazdoví lyžiari Adam Žampa a Andreas Žampa si zmerali svoje sily na malom Dunaji.

5 tipov ako využiť ľahké priečky pri rekonštrukcii bytu

Pripravujete rekonštrukciu bytu? Využite ľahké priečky, ušetríte čas a vyhnete sa prachu i hluku. Poradíme vám, podľa čoho vyberať.