Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Spravodajský portál Teraz.sk opäť podrástol

Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk každomesačne rastie. V apríli portál Teraz.sk podľa AIM Monitora navštívilo 270 090 reálnych užívateľov.

Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky Teraz.sk každomesačne rastie. V apríli portál Teraz.sk podľa AIM Monitora navštívilo 270 090 reálnych užívateľov. „Sme radi, že aj čísla AIM monitora, do ktorého sme vstúpili koncom marca potvrdili, že o rýchle, verejnoprávne a nebulvárne spravodajstvo je medzi ľuďmi obrovský záujem,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník. Zároveň zdôraznil, že v máji má jeden z najmladších spravodajských portálov na Slovensku ambíciu prekonať 300-tisícovú hranicu reálnych užívateľov.

„Verejne auditovaná návštevnosť nášho portálu Teraz.sk ukázala, že za 13 mesiacov sme vybudovali silný spravodajský web,“ zdôraznil J. Rezník a dodal, že v návštevnosti nie sú započítané čísla z mobilných aplikácií Teraz.sk, ktoré má stiahnutých viac ako 35 000 užívateľov.

V apríli rástli aj ďalšie projekty TASR – portál Webmagazin.skŠkolský servis.sk. Webmagazín podľa štatistík AIM Monitora zaznamenal 69 322 návštevníkov a Školský servis 36 795 návštevníkov.

Spravodajský portál TASR www.teraz.sk ponúka denne viac ako 100 správ z domova, regiónov, zahraničia, kultúry, ekonomiky, športu a zdravia. Spravodajstvo je doplnené aj o informácie o najnovších knihách a špeciálne sa portál venuje aj 1150. výročiu príchodu Cyrila a Metoda na Slovensko. Na portáli Teraz.sk nájdu čitatelia aj najzaujímavejšie fotogalérie z produkcie TASR a svetových tlačových agentúr a mnohé správy sú ilustrované aj aktuálnymi videami.

TASR ako technologický líder na našom agentúrnom trhu pripravila aj mobilné aplikácie pre iOS a mobilné zariadenia so systémom Android

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.

Príjem vs. dôchodok. Realita, ktorú na ktorú sa treba pripraviť

Priemerný dôchodok na Slovensku je 486,29 €, pričom ženy ho majú v priemere o 100 € nižší ako muži.