Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Dražba, začiatok investície...

Nová zóna kvalitného a atraktívneho mestsksého priestoru na mieste schátranej budovy a zanedbaných pozemkov.

Nová zóna kvalitného a atraktívneho mestského priestoru na mieste schátranej budovy a zanedbaných pozemkov.

Vedeli ste, že v Banskej Bystrici sa nachádzajú pozemky o výmere takmer 40.000 m2 na investície a developerské projekty? Pozemky tvoria bývalý areál správcu mestskej zelene (ZAaRES) Banská Bystrica a nachádzajú sa neďaleko Tajovského potoka, plážového kúpaliska, Gymnázia Jozefa Gregora Tajovského a Študentského domova Univerzity Mateja Bela. Vhodné sú najmä na investičné projekty zahŕňajúce zariadenia obchodnej vybavenosti, administratívy, kultúry, rekreačných a záhradných služieb, športových zariadení a nevýrobných služieb. Viac informácií hľadajte na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na 02/59490126.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

5 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

8 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk