Šariš hľadá Objav východu!

Východniari majú k hudbe skutočne blízko a k dobrej muzike neodmysliteľne patrí aj dobré pivo. Pivo Šariš preto prináša mladým začínajúcim kapelám jedinečnú možnosť zviditeľniť sa, získať neoceniteľné skúsenosti a skvelé výhry. Začínajúce kapely sa môžu prihlásiť do súťaže na internetovej stránke www.objavvychodu.sk

Výhrou v podobných súťažiach zvyčajne býva nahratie vlastného singla. Šariš okrem toho dáva začínajúcim kapelám príležitosť vystupovať naživo priamo pred početným publikom – hrať koncerty na profesionálnej úrovni vo východniarskych kluboch a na letných festivaloch. Tým sa vďaka súťaži Objav východu otvára pre neznáme kapely možnosť splniť si sen a ukázať, čo v nich je.

Mladé kapely sa dočkajú aj podpory zo strany regionálneho rádia, získajú záštitu značky Šariš a cenné rady od mentora súťaže Mariána Čekovského.

Veríme, že touto aktivitou pomôžeme rozvoju hudobnej scény na východnom Slovensku a umožníme východniarskym kapelám vykročiť za svojím snom.

Registrácia a podmienky na stránke www.objavvychodu.sk do 2. 6. 2013.

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov

Na Slovensku sa vydáva najviac učiteľských preukazov spomedzi ostatných krajín

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.