Šariš hľadá Objav východu!

Východniari majú k hudbe skutočne blízko a k dobrej muzike neodmysliteľne patrí aj dobré pivo. Pivo Šariš preto prináša mladým začínajúcim kapelám jedinečnú možnosť zviditeľniť sa, získať neoceniteľné skúsenosti a skvelé výhry. Začínajúce kapely sa môžu prihlásiť do súťaže na internetovej stránke www.objavvychodu.sk

Výhrou v podobných súťažiach zvyčajne býva nahratie vlastného singla. Šariš okrem toho dáva začínajúcim kapelám príležitosť vystupovať naživo priamo pred početným publikom – hrať koncerty na profesionálnej úrovni vo východniarskych kluboch a na letných festivaloch. Tým sa vďaka súťaži Objav východu otvára pre neznáme kapely možnosť splniť si sen a ukázať, čo v nich je.

Mladé kapely sa dočkajú aj podpory zo strany regionálneho rádia, získajú záštitu značky Šariš a cenné rady od mentora súťaže Mariána Čekovského.

Veríme, že touto aktivitou pomôžeme rozvoju hudobnej scény na východnom Slovensku a umožníme východniarskym kapelám vykročiť za svojím snom.

Registrácia a podmienky na stránke www.objavvychodu.sk do 2. 6. 2013.

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.