Šariš hľadá Objav východu!

Východniari majú k hudbe skutočne blízko a k dobrej muzike neodmysliteľne patrí aj dobré pivo. Pivo Šariš preto prináša mladým začínajúcim kapelám jedinečnú možnosť zviditeľniť sa, získať neoceniteľné skúsenosti a skvelé výhry. Začínajúce kapely sa môžu prihlásiť do súťaže na internetovej stránke www.objavvychodu.sk

Výhrou v podobných súťažiach zvyčajne býva nahratie vlastného singla. Šariš okrem toho dáva začínajúcim kapelám príležitosť vystupovať naživo priamo pred početným publikom – hrať koncerty na profesionálnej úrovni vo východniarskych kluboch a na letných festivaloch. Tým sa vďaka súťaži Objav východu otvára pre neznáme kapely možnosť splniť si sen a ukázať, čo v nich je.

Mladé kapely sa dočkajú aj podpory zo strany regionálneho rádia, získajú záštitu značky Šariš a cenné rady od mentora súťaže Mariána Čekovského.

Veríme, že touto aktivitou pomôžeme rozvoju hudobnej scény na východnom Slovensku a umožníme východniarskym kapelám vykročiť za svojím snom.

Registrácia a podmienky na stránke www.objavvychodu.sk do 2. 6. 2013.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu