Doprajte si pravú kvalitu zo Slovenska

V krajine bryndzových halušiek skrátka slovenská bryndza chýbať nemôže, ani mlieko spod Tatier či kurence od slovenských dodávateľov.

V krajine bryndzových halušiek skrátka slovenská bryndza chýbať nemôže ani mlieko spod Tatier či kurence od slovenských dodávateľov. Jednoducho Slovensko Slovákom chutí. Pretože žijeme v krajine, kde sa kvalita snúbi s poctivosťou.

TO PRAVÉ

Podčiarkuje to napríklad záujem zákazníkov o privátnu značku siete Tesco Poctivá receptúra - Pravá chuť. Jej výrobky vychádzajú výlučne z tradičných receptúr a najslovenskejších ingrediencií. Sortiment značky Pravá chuť jednoducho ponúka Slovákom skutočne to pravé. Stačí si prečítať názvy produktov - od bryndzovej nátierky, cez korbáčiky až po zamatové jogurty.

SLOVENSKÉ KURČATÁ

Tým sa však výpočet podpory slovenských výrobkov na regáloch siete Tesco nekončí. Významným úspechom v podpore slovenskej produkcie potravín je i ponuka kureniec. Práve v reťazci Tesco zákazníci kúpia výlučne kurčatá od slovenských dodávateľov.

LOKÁLNI PEKÁRI I MLIEKO SPOD TATIER

Do tretice, zahryznúť sa do slovenskej kvality môžu zákazníci Tesca i v sortimente čerstvého pečiva. Práve lokálni pekári sú totiž kľúčovými dodávateľmi reťazca. Špeciálnu kapitolu predstavujú práve mliečne výrobky, na ktoré Slovensko môže byť právom pyšné. V tejto oblasti triumfuje predovšetkým Tesco Horské mlieko, ktoré pochádza z horských a podhorských oblastí Tatier. Skrátka a jednoducho, podporujeme Slovensko aj na našich regáloch.

Viac informacii nájdete tu.

Víťazom Stavbárskej olympiády odovzdajú ceny na DOD SvF STU

Už 2. ročník súťaže pre stredoškolákov - Stavbárskej olympiády - má za sebou jej organizátor Stavebná fakulta STU v Bratislave.

Londýn: Úspešná Slovenka balí kufre. Chce bývať v Bratislave

Lucia je úspešná mladá žena, ktorá odišla študovať na univerzitu do Británie a neplánovane tam zostala dlhých šestnásť rokov.

Zabezpečte vstup osôb na stavenisko podľa zákona

Efektívnym riešením je vstupný turniketový kontajner na stavbu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.