Štvrtok, 21. november, 2019 | Meniny má Elvíra

Doprajte si pravú kvalitu zo Slovenska

V krajine bryndzových halušiek skrátka slovenská bryndza chýbať nemôže, ani mlieko spod Tatier či kurence od slovenských dodávateľov.

V krajine bryndzových halušiek skrátka slovenská bryndza chýbať nemôže ani mlieko spod Tatier či kurence od slovenských dodávateľov. Jednoducho Slovensko Slovákom chutí. Pretože žijeme v krajine, kde sa kvalita snúbi s poctivosťou.

TO PRAVÉ

Podčiarkuje to napríklad záujem zákazníkov o privátnu značku siete Tesco Poctivá receptúra - Pravá chuť. Jej výrobky vychádzajú výlučne z tradičných receptúr a najslovenskejších ingrediencií. Sortiment značky Pravá chuť jednoducho ponúka Slovákom skutočne to pravé. Stačí si prečítať názvy produktov - od bryndzovej nátierky, cez korbáčiky až po zamatové jogurty.

SLOVENSKÉ KURČATÁ

Tým sa však výpočet podpory slovenských výrobkov na regáloch siete Tesco nekončí. Významným úspechom v podpore slovenskej produkcie potravín je i ponuka kureniec. Práve v reťazci Tesco zákazníci kúpia výlučne kurčatá od slovenských dodávateľov.

LOKÁLNI PEKÁRI I MLIEKO SPOD TATIER

Do tretice, zahryznúť sa do slovenskej kvality môžu zákazníci Tesca i v sortimente čerstvého pečiva. Práve lokálni pekári sú totiž kľúčovými dodávateľmi reťazca. Špeciálnu kapitolu predstavujú práve mliečne výrobky, na ktoré Slovensko môže byť právom pyšné. V tejto oblasti triumfuje predovšetkým Tesco Horské mlieko, ktoré pochádza z horských a podhorských oblastí Tatier. Skrátka a jednoducho, podporujeme Slovensko aj na našich regáloch.

Viac informacii nájdete tu.

Zoznámte sa: Filozoficko-přírodovědecká fakulta v Opavě

Slezská univerzita v Opavě

EkF TUKE – výzva pre tvoju budúcnosť

EkF TUKE je známa dôrazom na kvalitu vzdelávania, priateľské prostredie a orientáciou na cudzie jazyky.

Zažite svoj vlastný úspech

Univerzita Komenského v Bratislave.