Dražby nehnuteľností sú stále populárnejšie!

Pri výbere nového bývania čoraz viac ľudí zvažuje možnosť účasti na dražbe.Nadobudnutie nehnuteľnosti v dražbe je jeden z možných spôsobov ako si zabezpečiť bývanie za rozumnú cenu.

Hlavným dôvodom, prečo sa zúčastniť dražby je jednoznačne výhodnejšia cena nehnuteľnosti v porovnaní s realitnými kanceláriami. Odmenu dražobnej spoločnosti totiž spravidla hradí navrhovateľ dražby a preto takáto odmena nie je pripočítaná k vyvolávacej cene nehnuteľnosti. Na rozdiel od realitných kancelárií záujemcovia o nehnuteľnosť neplatia navyše žiadnu províziu.

O výhodách a podmienkach účasti na dražbe sa dozviete aj na portáli  www.drazobnaspolocnost.sk, kde nájdete aj širokú ponuku nehnuteľností  vo veľkých mestách, ale aj na dedinách od Bratislavy, cez Nitru, Nové Zámky, Komárno, Levice, Žiar nad Hronom, Prievidzu, Trenčín, Žilinu, Banskú Bystricu, Lučenec, Fiľakovo, Rožňavu, Košice, Poprad, Prešov, Medzilaborce, Sninu, Michalovce až po Sobrance. V ponuke sú novostavby, veľkometrážne byty, staršie byty, menšie byty, veľké rodinné domy, rodinné domy s veľkými pozemkami, chaty alebo chalupy. Taktiež tu možno nájsť pozemky s výmerami niekoľko tisíc metrov štvorcových vhodné na investície rôzneho druhu, reštaurácie, autoservisy, sklady, výrobne, haly či budovy určené na podnikanie.  Ceny nehnuteľností sa pritom pohybujú už od 3000,- EUR, v závislosti od veľkosti, lokality a stavu.

Zo všetkých ponúk je to napríklad:

1-izbový byt na ulici Okružná v Handlovej za 13.500,- EUR

3-izbový byt na ulici Karloveská v Bratislave, Karlovej Vsi za 69.600,- EUR

2-izbový byt na ulici Jarná v Čiernej nad Tisou za 13.000,- EUR

Rodinný dom v obci Šarkan za 40.600,- EUR

Rodinný dom v Komárne za 12.700,- EUR

Rodinný dom na východnom Slovensku v obci Vinné za 66.950,- EUR

Rekreačná chata v Starej Turej za 21.100,- EUR

Pozemky o výmere takmer 40000 m2 v Banskej Bystrici za 1.316.000,- EUR

Motorest na diaľnici D na 28.kilometri za 145.500,- EUR

Apartmánové byty v hoteli Mlynky

Ďalšie stovky nehnuteľností na www.drazobnaspolocnost.sk alebo na telefónnych číslách 02/59490126, 02/59490111, 02/59490120.

Slováci sa pripravujú o stovky až tisícky eur

Ako tomu predísť?

Tip na výlet: Prechádzka tokajskými vinicami a biele tigre

Ak ide o turizmus, môžeme sa od Maďarska učiť.

Na čo dbať pri výbere nehnuteľnosti? Tu je niekoľko rád

Zhrnuli sme niekoľko kritérií, ktoré Vám pomôžu urobiť si názor o ponukách.

Mobil banking VÚB opäť bližšie k najlepšej bankovej aplikácii

Viete si predstaviť banku otvorenú 24 hodín denne a 7 dní v týždni?