Sobota, 7. december, 2019 | Meniny má Ambróz

Zľavy až 90 percent na jednom mieste Zlavy.pozri.sk

služba agregátor zliav skompletizovanie zliav z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších slovenských zľavových serverov. Pretože počet zľavových serverov neustále narastá, rastie aj množtvo ponúk.

Vítanou novinkou na internetovej stránke Pozri.sk je nová služba agregátor zliav, akési skompletizovanie zliav z najobľúbenejších a najvyhľadávanejších slovenských zľavových serverov. Pretože počet zľavových serverov neustále narastá, rastie aj množtvo ponúkaných zliav medzi ktorými sa orientácia stáva stále zložitejšou a časovo náročnejšou.

Vďaka stránke  http://zlavy.pozri.sk na jednom mieste jednoducho nájdete všetky aktuálne zľavy a za krátky čas tak získate dokonalý prehĺad o zľavách bez nutnosti zdĺhavého preklikávania sa a surfovaní po jednotlivých zľavových serveroch. Pohodlne tak získate všetky potrebné základné informácie o zľavách na jednom mieste.

zlavy

Podobne jednoduché, ako nájsť na stránke http://zlavy.pozri.sk
zľavovú ponuku ktorá Vás osloví, je aj jej samotné získanie (kúpenie). Po
kliknutí na zľavu ktorá vás zaujala, sa užívateľovi zobrazia podrobné
informácie o ponúkanom tovare/službe. Po odkliknutí možnosti „Na zľavu“  a zaplatení, si už pre  získanie vybranej zľavy stačí len vytlačiť kupón, ktorý Vám príde na Vami zadanú kontaktnú mailovú adresu. Zľava je tým platná a predložením kupónu si môžete zľavu uplatniť u dodávateľa – poskytovateľa podľa podmienok zľavy.

Pretože každý zákazník dostáva kúpený zľavový kupón na jeho zadanú mailovú adresu, takto získaný kupón je jedinečný (vedený pod konkrétnym číslom, ktoré kontroluje poskytovateľ zľavy po jeho predložení), nie je možné vytvárať jeho kópie a nemožno tak tento kupón zneužiť  neoprávnenou osobou.

Vďaka sekcii zľavy a jej širokej škále zliav, ktoré na svojich stránkach ponúka, tak máte možnosť za zlomok pôvodnej ceny zakúpiť veľké množstvo zaujímavého tovaru či služieb. Nájdite si jednoduchým spôsobom na novom portály http://zlavy.pozri.sk zľavu ktorá Vás zaujme a osloví, či už z prostredia módy, gastronómie, cestovania, relaxačných služieb, spotrebného tovaru alebo inej, vami preferovanej oblasti.

Stránka patrí do skupiny serverov Pozri.sk, ďaľšie stránky skupiny sú aj Reality, Autobazar, Inzeráty, Horoskopy, Správy, Počasie.

Pridajte sa k nám aj na Facebook-u.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.