Cestovné poistenie, ktoré myslí na všetko

Zdravotné komplikácie alebo strata batožiny hrozia všade. Nezáleží na tom, či trávite dovolenku v zahraničí alebo na Slovensku.

Zdravotné komplikácie alebo strata batožiny hrozia všade. Nezáleží na tom, či trávite dovolenku v zahraničí alebo na Slovensku.

Ako sa menia cestovateľské zvyky Slovákov

Cestovateľské zvyky Slovákov sa menia. Okrem toho, že rastie počet cestovateľov, ktorí trávia dovolenku v zahraničí, rastie aj počet tých, ktorí dávajú prednosť tráveniu dovolenky doma, na Slovensku. Služba Poistenie.sme.sk rozumie vašim potrebám a preto vám prináša nové cestovné poistenie, ktoré je "domyslené" do podrobností.

Cestovné poistenie, ktoré myslí na všetko

Základom cestovného poistenia je poistenie liečebných nákladov v zahraničí a preto sme zvýšili poistnú sumu až na 250 000 EUR. Navyše rozumieme tomu, že vaše potreby sú unikátne a vždy individuálne. Preto vám ponúkame možnosť vybrať si z bohatej ponuky doplnkových poistení:

• poistenie batožiny, poistenie všeobecnej zodpovednosti za škodu, úrazové poistenie, poistenie nákladov na technickú pomoc pri záchrannej akcii v horách v zahraničí a poistenie storna objednanej služby, napr. letenky, ubytovania, zájazdu
  • poistenie domáceho miláčika (napr. psíka, mačky): kryje nevyhnutné liečebné náklady spojené s ošetrením a liečbou úrazov a ochorenia zvieratka v zahraničí, ale aj prípadné škody, ktoré domáci miláčik spôsobí (napr. uhryznutie, poškodenie zariadenia hotela ai.)
  • poistenie dovolenkovej domácnosti: poistná ochrana domácnosti pri živelných udalostiach, vytopení a vlámaní počas vášho pobytu v zahraničí

Aj pri cestách na Slovensku sa poistenie zíde

Rozhodli ste sa stráviť dovolenku na území Slovenskej republiky? Myslíme aj na vás! So službou Poistenie.sme.sk si na cesty po Slovensku môžete poistiť batožinu, úraz, zodpovednosť za škodu a náklady na zásah Horskej záchrannej služby. K dispozícii sú aj doplnkové poistenia storna objednanej služby a dovolenkovej domácnosti.

Platiť môžete už aj pomocou QR kódu

Používate smartphone? Nechcete strácať čas pri uzatváraní cestovného poistenia? Tak potom určite oceníte nielen to, že celé cestovné poistenie si uzatvoríte rýchlo a pohodlne online na www.poistenie.sme.sk, ale aj platbu môžete vykonať prostredníctvom QR kódu*. Zaplatiť za poistenie môžete jednoducho a bezpečne vďaka riešeniu PAY by square, ktoré sa stalo štandardom slovenských bánk pre kódovanie platobných údajov do QR kódov.

Ako si môžete uzatvoriť cestovné poistenie?

Presne tak, ako to vyhovuje vám. Pohodlne a rýchlo online na www.poistenie.sme.sk.

* V súčasnosti môžu platbu pomocou QR kódu uskutočniť klienti, ktorí využívajú mobilné aplikácie Slovenskej sporiteľne, UniCredit Bank a Prima banky.

O prevádzkovateľovi služby: Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.