Streda, 29. jún, 2022 | Meniny má Peter, Pavol, Petra

Nepremeškajte aktuálne akcie na elektroniku!

Pri zakúpení akéhokoľvek smartfónu Samsung doživotnoá navigácia zdarma.

Nepremeškajte aktuálne akcie internetového obchodu elektro.sme.sk. Vyberte si zo sortimentu kategórií TV, Video, Audio, Foto a kamery, Telefóny, Počítače, SW a hry, Biela technika, Drobné spotrebiče, Náradie...

Aktuálne akcie:
Smartfóny Samsung vrátane novinky Samsung Galaxy S4 s doživotnou navigáciou zdarma.

Tlačiarne HP Deskjet Ink s plnohotnotnými náplňami v balení, s ktorými vytlačíte až 2x viac!

Špičkový Asus AiO Transformer P1801 - v jednom zariadení výkonný stolný počítač s operačným systémom Windows 8 a zároveň tablet s OS Android 4.1.

Extra splátky so skvelým bonusom - k akémukoľvek nákupu je možnosť financovania na splátky s 0% úrokom.

samsung galaxy s4 s doživotnou navigáciou zdarma

(PR)

Prevádzkovateľom obchodu elektro.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť František Majtán - Euronics TPD, jeden z najväčších predajcov elektrospotrebičov a spotrebnej elektroniky na slovenskom trhu, obchod s 26 ročnou hostóriou a vlastnými predajňami v Bratislave, Zvolene, Žiline, Žiari nad Hronom, Martine, Liptovskom Mikuláši a Lučenci.

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

5. ročník kurzu Technológia a konštrukcia v praxi - MTF STU a Schaeffler Skalica

Vysoká škola je pre študentov dobrým odrazovým mostíkom. A keď sa môžu zapojiť aj do programu, ich šance na uplatnenie sa vzrastú.

Hocikde ich nekúpite.

Siemens Healthineers je už 30 rokov synonymom precíznej medicíny na Slovensku