Nepremeškajte aktuálne akcie na elektroniku!

Pri zakúpení akéhokoľvek smartfónu Samsung doživotnoá navigácia zdarma.

Nepremeškajte aktuálne akcie internetového obchodu elektro.sme.sk. Vyberte si zo sortimentu kategórií TV, Video, Audio, Foto a kamery, Telefóny, Počítače, SW a hry, Biela technika, Drobné spotrebiče, Náradie...

Aktuálne akcie:
Smartfóny Samsung vrátane novinky Samsung Galaxy S4 s doživotnou navigáciou zdarma.

Tlačiarne HP Deskjet Ink s plnohotnotnými náplňami v balení, s ktorými vytlačíte až 2x viac!

Špičkový Asus AiO Transformer P1801 - v jednom zariadení výkonný stolný počítač s operačným systémom Windows 8 a zároveň tablet s OS Android 4.1.

Extra splátky so skvelým bonusom - k akémukoľvek nákupu je možnosť financovania na splátky s 0% úrokom.

samsung galaxy s4 s doživotnou navigáciou zdarma

(PR)

Prevádzkovateľom obchodu elektro.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť František Majtán - Euronics TPD, jeden z najväčších predajcov elektrospotrebičov a spotrebnej elektroniky na slovenskom trhu, obchod s 26 ročnou hostóriou a vlastnými predajňami v Bratislave, Zvolene, Žiline, Žiari nad Hronom, Martine, Liptovskom Mikuláši a Lučenci.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.