Nepremeškajte aktuálne akcie na elektroniku!

Pri zakúpení akéhokoľvek smartfónu Samsung doživotnoá navigácia zdarma.

Nepremeškajte aktuálne akcie internetového obchodu elektro.sme.sk. Vyberte si zo sortimentu kategórií TV, Video, Audio, Foto a kamery, Telefóny, Počítače, SW a hry, Biela technika, Drobné spotrebiče, Náradie...

Aktuálne akcie:
Smartfóny Samsung vrátane novinky Samsung Galaxy S4 s doživotnou navigáciou zdarma.

Tlačiarne HP Deskjet Ink s plnohotnotnými náplňami v balení, s ktorými vytlačíte až 2x viac!

Špičkový Asus AiO Transformer P1801 - v jednom zariadení výkonný stolný počítač s operačným systémom Windows 8 a zároveň tablet s OS Android 4.1.

Extra splátky so skvelým bonusom - k akémukoľvek nákupu je možnosť financovania na splátky s 0% úrokom.

samsung galaxy s4 s doživotnou navigáciou zdarma

(PR)

Prevádzkovateľom obchodu elektro.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť František Majtán - Euronics TPD, jeden z najväčších predajcov elektrospotrebičov a spotrebnej elektroniky na slovenskom trhu, obchod s 26 ročnou hostóriou a vlastnými predajňami v Bratislave, Zvolene, Žiline, Žiari nad Hronom, Martine, Liptovskom Mikuláši a Lučenci.

Vlani sme si vyberali z vyše pol milióna inzerovaných áut

Oproti ostatným krajinám Vyšehradskej štvorky boli u nás vozidlá najmladšie, no aj raz tak drahé

V centre našej pozornosti sú zákazníci. Už 50 rokov

„Nikdy som to neoľutoval,“ povedal o svojej životnej dráhe Josef Schwarz, ktorý v roku 1930 založil predchodcu dnešného Kauflandu

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.