Sobota, 16. január, 2021 | Meniny má KristínaKrížovkyKrížovky

Nepremeškajte aktuálne akcie na elektroniku!

Pri zakúpení akéhokoľvek smartfónu Samsung doživotnoá navigácia zdarma.

Nepremeškajte aktuálne akcie internetového obchodu elektro.sme.sk. Vyberte si zo sortimentu kategórií TV, Video, Audio, Foto a kamery, Telefóny, Počítače, SW a hry, Biela technika, Drobné spotrebiče, Náradie...

Aktuálne akcie:
Smartfóny Samsung vrátane novinky Samsung Galaxy S4 s doživotnou navigáciou zdarma.

Tlačiarne HP Deskjet Ink s plnohotnotnými náplňami v balení, s ktorými vytlačíte až 2x viac!

Špičkový Asus AiO Transformer P1801 - v jednom zariadení výkonný stolný počítač s operačným systémom Windows 8 a zároveň tablet s OS Android 4.1.

Extra splátky so skvelým bonusom - k akémukoľvek nákupu je možnosť financovania na splátky s 0% úrokom.

samsung galaxy s4 s doživotnou navigáciou zdarma

(PR)

Prevádzkovateľom obchodu elektro.sme.sk a zároveň predávajúcim je spoločnosť František Majtán - Euronics TPD, jeden z najväčších predajcov elektrospotrebičov a spotrebnej elektroniky na slovenskom trhu, obchod s 26 ročnou hostóriou a vlastnými predajňami v Bratislave, Zvolene, Žiline, Žiari nad Hronom, Martine, Liptovskom Mikuláši a Lučenci.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.

Turizmus za účelom estetickej chirurgie v čase pandémie

Nečakané rozšírenie koronavírusu postavilo populáciu a taktiež rôzne priemyselné odvetvia pred výzvy v mnohých oblastiach života.

SME.sk zaznamenalo rekordný nárast záujmu čitateľov

Rok 2020 bol pre spravodajstvo SME.sk rekordný z hľadiska viacerých parametrov.