Okúzľujúca vôňa Francúzska

Len pre máloktoré mesto je tak typická móda a elegancia, ako pre Paríž, hlavné mesto Francúzska. Okrem módy je však Paríž populárny i vďaka kozmetickému priemyslu a parfumom. A i vďaka nim sa do povedomia celého sveta zapísala jedna z najznámejších francúzskych značiek, Lacoste.

Spoločnosť Lacoste sa v módnom priemysle pohybuje už od roku 1933, kedy bola založená francúzskym tenistom René Lacostom. K poznávacím znameniam značky Lacoste sa jednoznačne radí logo zeleného krokodíla, nachádzajúce sa na všetkých výrobkoch Lacoste. I keď spočiatku sa spoločnosť Lacoste orientovala najmä na výrobu tenisového a športového oblečenia, do súčasného portfólia výrobkov tejto obľúbenej francúzskej značky patrí oblečenie, obuv, kožené predmety, hodinky a parfumy.

Práve parfumy sú jednými z najvyhľadávanejších produktov Lacoste. Veľmi populárnym parfumom je napríklad Eau de Lacoste Pour Femme, pre ktorý je charakteristická svieža vôňa kvetov pomarančovníka a ananásu. Veľmi úspešná je tiež séria parfumov Eau de Lacoste nesúca označenie L. 12. 12., ktorá je známa tým, že jednotlivým typom vôní zodpovedá jedinečná farba parfumu, resp. jeho obalu.

Viac na parfemy.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.