Okúzľujúca vôňa Francúzska

Len pre máloktoré mesto je tak typická móda a elegancia, ako pre Paríž, hlavné mesto Francúzska. Okrem módy je však Paríž populárny i vďaka kozmetickému priemyslu a parfumom. A i vďaka nim sa do povedomia celého sveta zapísala jedna z najznámejších francúzskych značiek, Lacoste.

Spoločnosť Lacoste sa v módnom priemysle pohybuje už od roku 1933, kedy bola založená francúzskym tenistom René Lacostom. K poznávacím znameniam značky Lacoste sa jednoznačne radí logo zeleného krokodíla, nachádzajúce sa na všetkých výrobkoch Lacoste. I keď spočiatku sa spoločnosť Lacoste orientovala najmä na výrobu tenisového a športového oblečenia, do súčasného portfólia výrobkov tejto obľúbenej francúzskej značky patrí oblečenie, obuv, kožené predmety, hodinky a parfumy.

Práve parfumy sú jednými z najvyhľadávanejších produktov Lacoste. Veľmi populárnym parfumom je napríklad Eau de Lacoste Pour Femme, pre ktorý je charakteristická svieža vôňa kvetov pomarančovníka a ananásu. Veľmi úspešná je tiež séria parfumov Eau de Lacoste nesúca označenie L. 12. 12., ktorá je známa tým, že jednotlivým typom vôní zodpovedá jedinečná farba parfumu, resp. jeho obalu.

Viac na parfemy.sme.sk.

Prevádzkovateľom obchodu a zároveň predávajúcim je spoločnosť Parfumy a Kozmetika, s.r.o., jeden z najväčších predajcov parfémov, značkových hodiniek a šperkov na slovenskom trhu.

Tatra banka opäť rozdáva vreckové 22 eur k novému Detskému účtu

Dostávajú vaše deti vreckové? V rámci prieskumu Tatra banky odpovedalo minulý rok na túto otázku viac ako 1800 rodičov.

Vydanie denníka SME spolu s knihou Po stopách dávnej Bratislavy

Už dnes si môžete kúpiť špeciálne vydanie SME s knihou len za 4,99 €.

3 najväčšie chyby pri zateplení šikmej strechy

Zateplenie šikmej strechy môže pokaziť aj profesionál, ak nedodržiava niekoľko zásadných pravidiel. Pozrite sa, ktoré to sú.

EU v Bratislave udelila čestný titul doctor honors causa

Ekonomická univerzita v Bratislave udelila čestnú vedeckú hodnosť doctor honoris causa Andreasovi Wörgötterovi