Tchibo - Dokonalá bielizeň a žiarivé šperky

Až s tou správnou bielizňou je styling kompletný a Vy sa môžete cítiť skvelo. V našej novej kolekcii Vám predstavujeme podprsenky s rafinovanými ramienkami, nohavičky s extra plochými lemami a novú ľahučkú sťahovaciu bielizeň, ktorá sa pod Vašim oblečením prakticky stratí. Kúzlo bielizne od spoločnosti Tchibo spočíva v starostlivo vybraných materiáloch, špeciálnych strihoch a v dôkladnom spracovaní. Vďaka tomu budete v  úzkych sukniach, svetlých nohaviciach, v topoch bez ramienok či jemných blúzkach vyzerať jednoducho bezchybne! Túto výnimočnú kolekciu vhodne dopĺňa nočná bielizeň a pohodlné oblečenie na voľný čas vo sviežich farbách. A aby bol Váš štýl naozaj dokonalý, nezabudnite na trblietavú čerešničku v podobe žiarivých strieborných šperkov, pripravených špeciálne pre Vás!

img1-do-textu-r679_res.jpg

Tchibo – to nie je iba káva, ale každý týždeň nová kolekcia, tisícky spokojných zákazníkov a skvelé akcie. Na www.tchibo.sk nájdete až 6 rôznych kolekcií naraz. Objednávanie je jednoduché a výrobky môžete vrátiť bez udania dôvodu až do 30-ich dní od doručenia. Ponuka všetkých kolekcií je limitovaná a predáva sa iba obmedzenú dobu alebo do vypredania zásob. Nenechajte si ujsť skvelé nápady na www.tchibo.sk.

img2do-textu-r264_res.jpg

Konajte čo najskôr. Pri inkontinencii pomáha tento postup

Aj intímne problémy majú riešenia.

Vaše šatstvo poputuje pre dobrú vec

Začali ste s jarným upratovaním,vyprázdnili ste šatník a zistili ste, že máte viac nepotrebného oblečenia, ako naozaj potrebujete?

Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca

Dňa 19.2. sa o 16.00 hod v Balassovom paláci na Panskej ulici konala vernisáž „Ako ďalej s obnovou Balassovho paláca“.