Mzdy a personalistika rýchlo a jednoducho

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu.

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu, ktorá zásadným spôsobom zjednodušuje a zrýchľuje zadanie nového zamestnanca.

Už v predchádzajúcej verzii bolo prvé spracovanie miezd v online mzdovom programe Humanet veľmi rýchle. Keďže program mzdy a personalistika Humanet je dostupný ako internetová aplikácia, nie je potrebné pre používanie tohto programu nič inštalovať. Jednoducho stačí počítač alebo tablet a pripojenie na internet a môžete mzdy a personalistiku ihneď spracovávať. V čase keď mzdy už v Humanete máte spracované, tak klasický mzdový program by ste ešte len inštalovali.

V najnovšej verzii 3.12 prináša Humanet v programe mzdy a personalistika funkciu pridávania nových zamestnancov pomocou osobnej karty. Na dvoch obrazovkách zadáte všetky potrebné osobné údaje a údaje o pracovnom pomere. Prekliknete sa do miezd, vykonáte prepočet a mzda je hotová.

Zadanie nového zamestnanca v programe mzdy a personalistika nevyžaduje samostatné vyplnenie každej jednotlivej evidencie ako osobné údaje, rodinní príslušníci, zdravotná poisťovňa, spôsob odmeňovania, základný plat, daň, dovolenka, spôsob výplaty a ďalšie. Stačí vyplniť osobnú kartu a je to. Zadanie nového zamestnanca Vám tak zaberie v priemere jednu minútu.

Túto funkciu ocenia najmä spoločnosti s veľkým pohybom zamestnancov ako napríklad personálne agentúry alebo outsourcingové spoločnosti, kde je príjem nových zamestnancov pri každom spracovaní miezd pravidlom.

Samozrejmosťou programu mzdy a personalistika Humanet je vždy a za všetkých okolností aktuálna legislatíva. Mzdy a personalistika Humanet je online internetová aplikácia, ktorú nemusíte nikdy inštalovať, takže už nikdy sa Vám nestane, že máte mzdy vypočítané nesprávne, pretože ste si nestiahli a nenainštalovali najnovšiu verziu.

Žiadne inštalácie, žiadne aktualizácie, žiadne obmedzenia. Používať online mzdy a personalistiku Humanet je naozaj jednoduché. Tisícky ľudí už vyskúšali výhody Humanetu. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na http://www.humanet.sk a môžete ihneď začať.

Najkrajšie americké národné parky

Neostávajte iba v slávnych mestách USA. Vydajte sa na západ do národných parkov.

Podceňovať skúšobné jazdy sa pri výbere vozidla neoplatí

Správna skúšobná jazda môže odhaliť, že vybrané vozidlo pre vás nie je to pravé.

Slováci nakupujú viac slovenskej zeleniny a ovocia ako vlani

Slovenskí spotrebitelia prejavujú stále väčší záujem o produkty slovenských dodávateľov.

Plánovaním financií vás ani prísnejšie podmienky nezaskočia

Slováci sa začali vo veľkom zadlžovať.