Mzdy a personalistika rýchlo a jednoducho

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu.

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu, ktorá zásadným spôsobom zjednodušuje a zrýchľuje zadanie nového zamestnanca.

Už v predchádzajúcej verzii bolo prvé spracovanie miezd v online mzdovom programe Humanet veľmi rýchle. Keďže program mzdy a personalistika Humanet je dostupný ako internetová aplikácia, nie je potrebné pre používanie tohto programu nič inštalovať. Jednoducho stačí počítač alebo tablet a pripojenie na internet a môžete mzdy a personalistiku ihneď spracovávať. V čase keď mzdy už v Humanete máte spracované, tak klasický mzdový program by ste ešte len inštalovali.

V najnovšej verzii 3.12 prináša Humanet v programe mzdy a personalistika funkciu pridávania nových zamestnancov pomocou osobnej karty. Na dvoch obrazovkách zadáte všetky potrebné osobné údaje a údaje o pracovnom pomere. Prekliknete sa do miezd, vykonáte prepočet a mzda je hotová.

Zadanie nového zamestnanca v programe mzdy a personalistika nevyžaduje samostatné vyplnenie každej jednotlivej evidencie ako osobné údaje, rodinní príslušníci, zdravotná poisťovňa, spôsob odmeňovania, základný plat, daň, dovolenka, spôsob výplaty a ďalšie. Stačí vyplniť osobnú kartu a je to. Zadanie nového zamestnanca Vám tak zaberie v priemere jednu minútu.

Túto funkciu ocenia najmä spoločnosti s veľkým pohybom zamestnancov ako napríklad personálne agentúry alebo outsourcingové spoločnosti, kde je príjem nových zamestnancov pri každom spracovaní miezd pravidlom.

Samozrejmosťou programu mzdy a personalistika Humanet je vždy a za všetkých okolností aktuálna legislatíva. Mzdy a personalistika Humanet je online internetová aplikácia, ktorú nemusíte nikdy inštalovať, takže už nikdy sa Vám nestane, že máte mzdy vypočítané nesprávne, pretože ste si nestiahli a nenainštalovali najnovšiu verziu.

Žiadne inštalácie, žiadne aktualizácie, žiadne obmedzenia. Používať online mzdy a personalistiku Humanet je naozaj jednoduché. Tisícky ľudí už vyskúšali výhody Humanetu. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na http://www.humanet.sk a môžete ihneď začať.

Virtuálne sídlo v Bratislave

Cenové porovnanie virtuálneho sídla a prenájmu kancelárií a analýza výhod a benefitov. Upozornenie na riziká a nevýhody.

Dovolenka snov či chladnička plná jedla? Oslavujte s BILLA

BILLA tento rok oslavuje svoje 25-ročné pôsobenie na Slovensku, svojim zákazníkom sa rozhodla venovať ceny v hodnote 1 milión EUR.

Bardejov by mal byť konečne nezávislý

Nikdy som sa nemiešal do politiky viac, ako bolo nutné.

Karibik aj Európa: Plavte sa za dobrodružstvom

Luxusné európske a zaoceánske plavby sú oveľa dostupnejšie vďaka letenke v cene.