Mzdy a personalistika rýchlo a jednoducho

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu.

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu, ktorá zásadným spôsobom zjednodušuje a zrýchľuje zadanie nového zamestnanca.

Už v predchádzajúcej verzii bolo prvé spracovanie miezd v online mzdovom programe Humanet veľmi rýchle. Keďže program mzdy a personalistika Humanet je dostupný ako internetová aplikácia, nie je potrebné pre používanie tohto programu nič inštalovať. Jednoducho stačí počítač alebo tablet a pripojenie na internet a môžete mzdy a personalistiku ihneď spracovávať. V čase keď mzdy už v Humanete máte spracované, tak klasický mzdový program by ste ešte len inštalovali.

V najnovšej verzii 3.12 prináša Humanet v programe mzdy a personalistika funkciu pridávania nových zamestnancov pomocou osobnej karty. Na dvoch obrazovkách zadáte všetky potrebné osobné údaje a údaje o pracovnom pomere. Prekliknete sa do miezd, vykonáte prepočet a mzda je hotová.

Zadanie nového zamestnanca v programe mzdy a personalistika nevyžaduje samostatné vyplnenie každej jednotlivej evidencie ako osobné údaje, rodinní príslušníci, zdravotná poisťovňa, spôsob odmeňovania, základný plat, daň, dovolenka, spôsob výplaty a ďalšie. Stačí vyplniť osobnú kartu a je to. Zadanie nového zamestnanca Vám tak zaberie v priemere jednu minútu.

Túto funkciu ocenia najmä spoločnosti s veľkým pohybom zamestnancov ako napríklad personálne agentúry alebo outsourcingové spoločnosti, kde je príjem nových zamestnancov pri každom spracovaní miezd pravidlom.

Samozrejmosťou programu mzdy a personalistika Humanet je vždy a za všetkých okolností aktuálna legislatíva. Mzdy a personalistika Humanet je online internetová aplikácia, ktorú nemusíte nikdy inštalovať, takže už nikdy sa Vám nestane, že máte mzdy vypočítané nesprávne, pretože ste si nestiahli a nenainštalovali najnovšiu verziu.

Žiadne inštalácie, žiadne aktualizácie, žiadne obmedzenia. Používať online mzdy a personalistiku Humanet je naozaj jednoduché. Tisícky ľudí už vyskúšali výhody Humanetu. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na http://www.humanet.sk a môžete ihneď začať.

Ako dlho trvá vybavenie hypotéky? Zopár dní, ale aj pár týždňov

NBS vydala nariadenie, ktoré upravuje poskytovanie hypoték nad 90 % a 80 % hodnoty zabezpečenia. Platiť začína 1. 7. 2018.

Všetko, čo rodiny milujú

Ponuka rodinných dovoleniek v Burgenlande

Trpký darček od vlády: prichádza nová 8 % daň z poistiek

Vláda chce od ľudí zinkasovať 60 miliónov navyše.

Bratislava má najmodernejšiu linku na triedenie surovín

V Bratislave včera predstavili novú automatizovanú separačnú linku, ktorá využíva celosvetovo najvyspelejšie technológie.