Mzdy a personalistika rýchlo a jednoducho

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu.

Spracovanie miezd a personalistiky nebolo nikdy jednoduchšie ako dnes. Online ekonomický systém Humanet so svojím programom mzdy a personalistika vo verzii 3.12 prináša novú funkciu, ktorá zásadným spôsobom zjednodušuje a zrýchľuje zadanie nového zamestnanca.

Už v predchádzajúcej verzii bolo prvé spracovanie miezd v online mzdovom programe Humanet veľmi rýchle. Keďže program mzdy a personalistika Humanet je dostupný ako internetová aplikácia, nie je potrebné pre používanie tohto programu nič inštalovať. Jednoducho stačí počítač alebo tablet a pripojenie na internet a môžete mzdy a personalistiku ihneď spracovávať. V čase keď mzdy už v Humanete máte spracované, tak klasický mzdový program by ste ešte len inštalovali.

V najnovšej verzii 3.12 prináša Humanet v programe mzdy a personalistika funkciu pridávania nových zamestnancov pomocou osobnej karty. Na dvoch obrazovkách zadáte všetky potrebné osobné údaje a údaje o pracovnom pomere. Prekliknete sa do miezd, vykonáte prepočet a mzda je hotová.

Zadanie nového zamestnanca v programe mzdy a personalistika nevyžaduje samostatné vyplnenie každej jednotlivej evidencie ako osobné údaje, rodinní príslušníci, zdravotná poisťovňa, spôsob odmeňovania, základný plat, daň, dovolenka, spôsob výplaty a ďalšie. Stačí vyplniť osobnú kartu a je to. Zadanie nového zamestnanca Vám tak zaberie v priemere jednu minútu.

Túto funkciu ocenia najmä spoločnosti s veľkým pohybom zamestnancov ako napríklad personálne agentúry alebo outsourcingové spoločnosti, kde je príjem nových zamestnancov pri každom spracovaní miezd pravidlom.

Samozrejmosťou programu mzdy a personalistika Humanet je vždy a za všetkých okolností aktuálna legislatíva. Mzdy a personalistika Humanet je online internetová aplikácia, ktorú nemusíte nikdy inštalovať, takže už nikdy sa Vám nestane, že máte mzdy vypočítané nesprávne, pretože ste si nestiahli a nenainštalovali najnovšiu verziu.

Žiadne inštalácie, žiadne aktualizácie, žiadne obmedzenia. Používať online mzdy a personalistiku Humanet je naozaj jednoduché. Tisícky ľudí už vyskúšali výhody Humanetu. Stačí sa bezplatne zaregistrovať na http://www.humanet.sk a môžete ihneď začať.

Prihláste sa a vložte PR článok

Energetici predávajú nevyužívaný majetok

Dve spomedzi najvýznamnejších spoločností zo stredného Slovenska chystajú veľký výpredaj desiatok nevyužívaných nehnuteľností.

Posledných 30 r. cena fotovoltických panelov klesla 100 násobne

V roku 1977 stál 1 Watt fotovoltického panelu 76 dolárov, dnes stojí 0,31 dolára...

Trendy udržateľnej architektúry

Katedra architektúry zo Stavebnej fakulty STU v Bratislave bola tento víkend na Design days 2017 v obchodnom dome Styla!

Volkswagen T-Roc: ofenzíva v triede SUV

Volkswagen T-Roc chce preraziť v segmente vďaka svojej Roc(k)ovej povahe.