S paušálom Delfín surfujete cez mobil na Facebooku zadarmo

Už od 8,50 eur mesačne môžu študenti a učitelia získať Ideálny paušál Delfín s neobmedzeným prístupom na sociálne siete, neobmedzeným správami a kreditom na volania či bonusovou službou.

Už od 8,50 eur mesačne môžu študenti a učitelia získať Ideálny paušál Delfín s neobmedzeným prístupom na sociálne siete, neobmedzeným správami a kreditom na volania či bonusovou službou. Okrem 10% zľavy, ak sa rozhodnú pre paušál bez telefónu, si môžu na mesačný poplatok uplatniť aj dodatočnú zľavu 5 eur.

Od 30. mája prináša Orange nové Ideálne paušály, vďaka ktorým zákazníci za svoj mesačný poplatok získajú ešte väčšiu hodnotu a viac výhod. Ideálne paušály sa prispôsobujú zákazníkom podľa ich komunikačných potrieb a životného štýlu.  Pre mladých ľudí, študentov, ktorí sa radi zabávajú, chcú byť so svojim priateľmi neustále v kontakte a zážitky zdieľať na sociálnych sieťach, je najvhodnejší práve paušál Delfín 15 € a Delfín 20 €. Ak sa študent, resp. učiteľ pri aktivácií paušálu Delfín preukáže niektorou z kariet ISIC, ITIC alebo Euro 26, automaticky získa zľavu 5 eur z mesačného poplatku.

Navyše, rovnako ako pri ostatých Ideálnych paušáloch, aj v tomto prípade sa uplatňuje 10% zľava na mesačný poplatok v prípade, že si nezoberú mobilný telefón a zaviažu sa na 15 mesiacov.

Vďaka všetkým zľavám tak môžu paušál Delfín 15 eur získať za 8,50 eur mesačne a Delfín 20 € za 13 eur mesačne.

Paušál

Delfín 15 €

Delfín 20 €

Mesačné predplatné na volania a dáta

5 eur (napr. 50 minút)

10 eur (napr. 100 minút)

SMS/MMS

Neobmedzene

neobmedzene

Dáta

250 MB  (po prečerpaní zníženie rýchlosti na 64 kbit/s)

500 MB  (po prečerpaní zníženie rýchlosti na 64 kbit/s)

Neobmedzený prístup na sociálne siete

Pokec, Facebook, Libon

Odporúčaná Bonusová služba

Orange Hudba na 6 mesiacov zadarmo

Štandardný mesačný poplatok

15 eur

20 eur

Mesačný poplatok so zľavou s mobilným telefónom pri viazanosti 12 alebo 24 mesiacov

10 eur

15 eur

Mesačný poplatok so zľavou bez mobilného telefónua pri viazanosti 15 mesiacov

8,5 eur

13 eur

Bonusovú službu si zákazník môže vybrať podľa svojho vlastného uváženia. Pri paušále Delfín má na výber z týchto Bonusových služieb:

Billa otvorila svoju 150. predajňu na Slovensku

Spoločnosť BILLA otvorila vo štvrtok 20. septembra novú predajňu v Obchodnom centre v Želiezovciach na Mierovej ulici.

Javorina otvorila svoj tretí showroom na Slovensku

Výrobné družstvo Javorina otvorilo nový showroom v Košiciach a to už necelé dva mesiace po úspešnom vstupe na český trh.

Arabská exotika: Top hotely v Ománe

Omán láka relaxom na plážach, dobrodružstvom aj luxusom skvelých hotelov.

Pracujú vo svojich komunitách. Má Slovensko lokálnych lídrov?

Pýtali sme sa ľudí z neziskového sektora.