Pondelok, 25. január, 2021 | Meniny má GejzaKrížovkyKrížovky

Marketing na webe efektívejšie?

Hľadáte účinnejšiu marketingovú komunikáciu? Skúste inovatívne formáty IAB Rising Stars.

Hľadáte efektívejšiu marketingovú komunikáciu? Skúste inovatívne formáty IAB Rising Stars.

Podľa Radoslav Augustína, šéfa online projektov Sme.sk " sú aktuálne  zaujímavé bannerové formáty IAB Rising Stars, teda bannerová reklama, ktorá odstraňuje bariéru kliku na stránku zadávateľa. Pohľad na banner sa tak mení. Už to nie je reklama, na ktorú treba kliknúť a dostanem sa napr. na microsite, ale samotný banner je microsite.  S exemplárnymi formátmi sme pracovali už pri našej kampani Dva milióny ľudí chcú vedieť viac" .

Pozrite si bližšie o čom sú inovatívne formáty IAB Rising Stars nedávno zaradené do ponuky Sme.sk.

Viac o formátoch Rising Stars.

Video-prezentácia formátu Filmstrip:

Načítavam video...

Zaujímate sa o  iné reklamné formáty na Sme.sk  ? – viac informácií nájdete  TU.

Server Sme.sk svojim užívateľom poskytuje profesionálne spracované online spravodajstvo a bohatú škálu sekcií i užitočných služieb. Inzerentom spolu s množstvom inovatívnych reklamných formátov ponúka pestré možnosti na efektívnu marketingovú komunikáciu 24 hodín denne.

Zdroje: Strategie.sk. ad.sme.sk

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Služby spoločnosti Arval Slovakia, ktorá je lídrom trhu operatívneho lízingu u nás, preto musia byť bezchybné.

7 h

Riaditeľ školy Vladimír Vajcík: Za úspechmi našej školy je viac faktorov, najdôležitejší sú však učitelia.

10 h

Na jeho budúcnosť sme sa opýtali Mareka Mičienku, obsahového manažéra Seduo.sk