Považskobystrické mladé talenty opäť dostanú ocenenie

Už tretí rok môžu považskobystrickí študenti vďaka Nadácii podnikateľských subjektov získať ocenenie Mladý talent Považskej Bystrice.

Už tretí rok môžu považskobystrickí študenti vďaka Nadácii podnikateľských subjektov v súťaži Mladý talent Považskej Bystrice dokázať sebe, svojim rodičom, priateľom, pedagógom a celému mestu, že ich snaha vyniknúť v okolí môže byť v očiach podnikateľov v Považskej Bystrici štedro odmenená.

Ocenenie Mladý talent pre študentov stredných a základných umeleckých škôl v Považskej Bystrici v školskom roku 2012/2013 bolo členené do súťažných kategórií Veda a technika, Šport, Podnikateľský zámer v Považskej Bystrici,  Hudobno-tanečné umenie, Výtvarné umenie. Do samotnej súťaže sa zapojilo spolu 31 prezentácií, pri ktorých študenti  opäť predviedli, že ich talent je potrebný pre rozvoj celého Slovenska, našej vlasti. Na základe stanoviska odbornej komisie bolo vybraných 5 víťazov, ktorí sa môžu tešiť na zaujímavú finančnú odmenu a hodnotné verejné ocenenie. Oficiálne vyhlásenie výsledkov sa uskutoční dňa 14. 6. 2013 za účasti predstaviteľov Národnej rady Slovenskej republiky, predstaviteľov komunálnej sféry, školstva, kultúry a športu.

O víťazoch rozhodla odborná komisia pozostávajúca zo zástupcov Nadácie podnikateľských subjektov, odborníkov v oblasti školstva, kultúry, umenia a športu, ktorá rozhodla o najlepších prezentáciách v danej súťažnej kategórii.

Nadácia podnikateľských subjektov bola založená ako nezisková organizácia, ktorej cieľom je podporovať verejnoprospešné účely v Považskej Bystrici. Svoje pôsobenie chce zameriavať predovšetkým na rozvoj a podporu vzdelávania a telovýchovy, najmä u detí a mládeže.

Generálni sponzori akcie sú: IMC Slovakia s.r.o. v zastúpení Ing. Jaroslavom Ďurkovským, KOVAL SYSTEMS a.s. v zastúpení Ing. Eduardom Kovalom, MEDEKO CAST s.r.o. v zastúpení Ing. Pavlom Demáčekom, PRIMA ZDROJ spol. s.r.o. v zastúpení Ing. Miroslavom Stachom, PSL a.s. v zastúpení Ing. Štefanom Blaškom, PhD., Sauer –Danfoss a.s. v zastúpení Ing. Milošom Krausom a Viktor Kvaššay VK –SOK stav. a obchod. kontraktor.

Reklamnými sponzormi a podporovateľmi akcie sú taktiež: Brojo, SATES a.s., Staton s.r.o. a podporovateľmi súťaže Mladý talent – ALFA Reklama s.r.o., Auto Smatana s.r.o., D-IN s.r.o., Ekvita  Gastro s.r.o., Elektroinžiniering s.r.o., Energokontrol s.r.o., Pobyton a.s., Sládek a syn Elektroinštalácie s.r.o., VaV BOZP a PO Mgr. Ján Šumega.

Ing. Miroslav Stacho

predseda Správnej rady Nadácie podnikateľských subjektov

oficplagatmtweb-r372_res.jpg

imc-r876_res.jpgkoval-r319_res.jpgmedeko-r178_res.jpgprima-zdroj-r562_res.jpgpsl-r861_res.jpgsauer-r699_res.jpgvk-sok-r668_res.jpg

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.