Pondelok, 26. október, 2020 | Meniny má DemeterKrížovkyKrížovky

Vyhrajte detský letný tábor v krásnej prírode!

Neviete kam s deťmi počas prázdnin? Vyhrajte pre ne letný tábor v krásnej prírode!

Čoraz viac detí trávi letné prázdniny zavreté medzi štyrmi stenami, prípadne za počítačom. To ale nemusí platiť pre všetkých. Aj Vaše dieťa teraz môže prežiť nezabudnuteľné leto v prírode s množstvom zážitkov a nadväzovaním nových priateľstiev. Jednoducho prežiť leto, tak, ako si ho pamätáme z detstva my.

Stačí, ak sa do 20. júna zapojíte do súťaže v obchodnej sieti COOP Jednota Slovensko a môžete vyhrať pre svoje dieťa letný tábor v hoteli Granit na úpätí Malej Fatry v hodnote 210 EURO. Podmienkou je nákup jedného z konkrétnych produktov Procter&Gamble minimálne za 10 EURO

Kompletné podmienky súťaže nájdete na www.eliteagency.sk, viac o prostredí na www.granithotel.sk

Jednou z vedúcich tábora bude aj známa seriálová herečka a speváčka Milena Minichová. Na deti čaká veľa atrakcií, turistika a najmä skvelá zábava vo vysokohorskom prostredí.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Duálnu prax v dm nahradilo počas pandémie online vzdelávanie

Vzdelávanie je rozdelené na dve časti, a to samoštúdium a webináre.

Chief of Slovak Telekom: We care about the future of Slovakia

Digitisation is bringing new opportunities to Slovakia, but is the country ready for these changes?

ARÓNIA a RAKYTNÍK - podporí tvoju imunitu v boji s vírusmi

Rodinná firma ZAMIO v súčasnosti patrí na Slovensku k najväčším pestovateľom kráľovnej antioxidantov - arónie čiernoplodej.