Vyhrajte detský letný tábor v krásnej prírode!

Neviete kam s deťmi počas prázdnin? Vyhrajte pre ne letný tábor v krásnej prírode!

Čoraz viac detí trávi letné prázdniny zavreté medzi štyrmi stenami, prípadne za počítačom. To ale nemusí platiť pre všetkých. Aj Vaše dieťa teraz môže prežiť nezabudnuteľné leto v prírode s množstvom zážitkov a nadväzovaním nových priateľstiev. Jednoducho prežiť leto, tak, ako si ho pamätáme z detstva my.

Stačí, ak sa do 20. júna zapojíte do súťaže v obchodnej sieti COOP Jednota Slovensko a môžete vyhrať pre svoje dieťa letný tábor v hoteli Granit na úpätí Malej Fatry v hodnote 210 EURO. Podmienkou je nákup jedného z konkrétnych produktov Procter&Gamble minimálne za 10 EURO

Kompletné podmienky súťaže nájdete na www.eliteagency.sk, viac o prostredí na www.granithotel.sk

Jednou z vedúcich tábora bude aj známa seriálová herečka a speváčka Milena Minichová. Na deti čaká veľa atrakcií, turistika a najmä skvelá zábava vo vysokohorskom prostredí.

Prihlásili ste sa ako dobrovoľník na Olympiádu v Tokiu?

Atos pripravil úspešnú online platformu pre dobrovoľníkov, ktorí sa chcú podieľať na organizácii OH 2020 v Tokiu.

Šesťročné dlhopisy teraz s výnosom až 7 % p.a.

Proxenta vydáva nové emisie, k dispozícii budú o niekoľko dní

Štefánka by Pulitzer

Čo spája legendárnu bratislavskú kaviareň s Pulitzerom.

Počuli ste už o integrovane pestovanej zelenine?

Ide o spôsob pestovania zeleniny, ktorý je zlatou strednou cestou medzi klasickým a ekologickým, pestovaním zeleniny v bio kvalite