Šikovná Prima s klesajúcou cenou za Prima nekonečné balíky

Orange opäť vychádza v ústrety aj zákazníkom preferujúcim predplatené karty a obľúbenú Šikovnú Primu ešte viac vylepšuje.

Orange opäť vychádza v ústrety aj zákazníkom preferujúcim predplatené karty a obľúbenú Šikovnú Primu ešte viac vylepšuje. Od 30. mája si zákazníci môžu nekonečnú komunikáciu užívať ešte viac, a to vďaka klesajúcej cene  Prima nekonečných balíkov.

Šikovná Prima ponúka šikovné a teraz ešte výhodnejšie riešenie aj tým zákazníkom, ktorí sa v komunikácii nechcú obmedzovať a preferujú možnosť nekonečnej komunikácie. Svoju Šikovnú Primu môžu prispôsobiť svojím potrebám flexibilnou aktiváciou Prima nekonečných balíkov. Navyše, tí zákazníci, ktorí svoj Prima nekonečný balík využívajú nepretržite s automatickým predlžovaním, už od prvého predĺženia zaň zaplatia zníženú cenu. Zníženú cenu za Prima nekonečný balík budú platiť automaticky od prvého predĺženia počas celej doby, ako budú mať balík aktivovaný.  Znížená cena sa automaticky aplikuje aj všetkým zákazníkom, ktorí si niektorý z Prima nekonečných balíkov aktivovali už pred 30.5.2013, pokiaľ spĺňajú podmienku nepretržitého využívania.

Balík

Znížená cena

Platnosť

Prima nekonečné volania V Orangei

6 €

5 €

Prima nekonečné volania Všetky siete

9 €

8 €

Prima nekonečné správy

2 €

1,80 €

Prima nekonečné dáta

(7,2 Mbit/s, po prenesení 150 MB sa prenosová rýchlosť zníži na 64 kbit/s)

2 €

1,80 €

Prima nekonečné dáta

(7,2 Mbit/s, po prenesení 700MB sa prenosová rýchlosť zníži na 64 kbit/s) +

Neobmedzené surfovanie na sociálnych sieťach Facebook a Pokec zadarmo

8 €

7 €

30 dní

Balíky je možné aktivovať kedykoľvek to zákazník potrebuje, a to jednorázovo alebo s automatickým predlžovaním.

Od 30.5.2013 si Prima nekonečné balíky môžu aktivovať aj zákazníci s pôvodným profilom Prima, znížená cena za nekonečné balíky sa týka aj všetkých Prima WOW zákazníkov.

Šikovná Prima

Šikovná Prima je predplatená karta, ktorá prináša jednoduchý a pritom šikovný spôsob spoplatňovania volaní spolu s bonusom v podobe neobmedzených správ, víkendových volaní či mobilných dát za dobitie kreditu. Hovory s ňou stoja najviac 12 centov za minútu, pričom ich cena sa automaticky za každých 15 prevolaných minút znižuje. Už za 10 eur dobitého kreditu s ňou zákazníci získavajú na celý mesiac neobmedzené SMS a MMS správy, nekonečné víkendové volania ako aj 150 MB, dát na internet v mobile.

Legendárna Transsibírska magistrála

19-dňové dobrodružstvo z Moskvy do Pekingu na slávnej železničnej trati.

Auto ako vianočný darček, rastie záujem o zánovné vozidlá

Najväčší dopyt je momentálne o autá kategórie SUV

Vianočný bázar chalaňov

Aj tento rok na Stavebnej fakulte STU prebiehala vianočná zbierka.

Vianočné mecheche 2017

Dňa 5.12.2017 sa na Stavebnej fakulte STU v Bratislave uskutočnil ďalší ročník akcie s názvom Vianočné mecheche.