Posielajte peniaze ako nikdy predtým

Tatra banka vám prináša nový spôsob posielania peňazí. Nemusíte poznať číslo účtu prijímateľa, stačí vám len jeho telefónne číslo.

Ak sa potrebujete s niekým vyrovnať, pošlite mu peniaze rýchlo, jednoducho a bezpečne cez aplikáciu Tatra banka VIAMO.

Ako prebieha platba cez VIAMO

V aplikácii zadáte slovenské mobilné telefónne číslo príjemcu, sumu a platbu potvrdíte zvoleným štvormiestnym PIN kódom. Príjemca dostane okamžite správu o vašej platbe. Ak je registrovaný v službe VIAMO, peniaze sú automaticky prevedené z vášho účtu na jeho účet. Ak nie je registrovaný, môže tak urobiť na webovej stránke www.viamo.sk  Následne budú príjemcovi peniaze úspešne doručené na účet v ktorejkoľvek banke na Slovensku.

Výhody služby VIAMO:

• posielanie peňazí je rovnako jednoduché ako posielanie SMS správy
  • transakcia cez VIAMO je bezpečná ako každý iný bankový prevod
  • nie je potrebné poznať číslo účtu ani banku príjemcu
  • VIAMO je bezplatná služba

Aplikáciu môžete používať, ak máte v Tatra banke otvorený účet a aktivovaný Internet banking. Na jej aktiváciu si stačí vytvoriť profil na portáli www.viamo.sk , kde jednoducho a rýchlo spárujete svoje mobilné číslo s číslom účtu.

Stiahnite si a používajte novú aplikáciu Tatra banka VIAMO

Zamestnanci nestrážia svoje heslá dostatočne

Firmy môžu využiť nové technológie na správu hesiel, radia odborníci. Príkladom je Secret Server od firmy Thycotic.

Predstavenie projektu Ružomberok v pohybe

Čo znamená tento projekt? Z akého impulzu pramení myšlienka rozvoja bežeckého projektu Ružomberok v pohybe? Prečítaj si náš príbeh

OMV ponúkne svojim zákazníkom chute známeho šéfkuchára

Na čerpacích staniciach OMV si teraz môžete vychutnať kvalitné a zdravé novinky.

OMV ponúkne zákazníkom chute známeho šéfkuchára Braňa Križana

Na čerpacích staniciach OMV Slovensko pribudne občerstvenie vytvorené Braňom Križanom.