Očné centrum Sokolík

To najostrejšie videnie Vám garantuje náš tím odborníkov, s nami uvidíte až na koniec sveta.

Máte problém so zrakom?   Potrebujete očné vyšetrenie, predpis okuliarov?  Je Váš problém s očami akútny, alebo sa liečite na chronické očné ochorenie? Ste diabetik, hypertonik, mali by ste absolvovať komplexné očné vyšetrenie? Alebo máte odporučenú operáciu sivého zákalu, glaukómu, či iný zákrok na oku? A nemáte čas na dlhé čakanie v čakárni?  Odpovedali ste kladne na niektorú z otázok? Ak áno, potom ste na správnom mieste. Tým miestom je OČNÉ CENTRUM SOKOLÍK v Trenčíne.

Načítavám video...

Objednajte sa na vyšetrenie na konkrétny dátum a čas v súkromnom Očnom Centre Sokolík v Trenčíne a sami sa presvedčte o tom, či ste spravili dobre. Budete prijatí v príjemnom  prostredí  vstupnej recepcie, vyšetrení  na dvoch ambulanciách, ošetrení na laserovom  pracovisku alebo na operačnom  trakte.

Služby v OCS Trenčín poskytuje vysoko kvalifikovaný personál, ktorý má k dispozícii okrem štandardnej  aj modernú nadštandardnú diagnostickú a operačnú prístrojovú techniku.   Odborný personál tvorí trio lekárov MUDr. Ján Sokolík, CSc., MUDr. Ján Sokolík jr. a MUDr. Tímea Braunová.

MUDr. Ján Sokolík CSc. pôsobil od roku 1982 do roku 2010 ako primár očného oddelenia, po transformácii na Fakultnú nemocnicu ako prednosta a primár očnej kliniky FN Trenčín. V posledných piatich rokoch pôsobenia na klinike vykonával funkciu hlavného odborníka MZ SR pre oftalmológiu, čím sa výrazne podieľal na formovaní novej koncepcie celého očného lekárstva na Slovensku. MUDr. Ján Sokolík jr. pracoval na očnej klinike v Trenčíne 15 rokov, počas ktorých sa venoval prevažne mikrochirurgii predného segmentu oka, najmä operáciám sivého zákalu - katarakty, sekundárnej katarakty, operáciám glaukómu a menším operačným zákrokom. Od 1. októbra 2012 sme rozšírili rady lekárov. Nová posila, MUDr. Timea Braunová, je absolventkou Lekárskej fakulty Univerzity Komenského v Bratislave. Kolektív sestier tvoria Mgr. Marcela Dašková, dipl. sestra inštrumentárka Lívia Kišacová, dipl. sestra Andrea Sedlárová - erudované sestry s praxou z očnej kliniky a Mgr. Martina Chromíková, sestra s praxou inštrumentárky na operačnej sále. Vzhľadom na vyťaženosť sestier, posilňuje ich rady počas operačných dní od začiatku našej operačnej činnosti s. Anna Sokolíková.

Náš kolektív má záujem poskytovať klientom vysoko odborné služby na moderne vybavenom pracovisku. Snažíme sa nesklamať ich dôveru, ktorú nám prejavili príchodom na naše pracovisko.

Našim cieľom je, aby sa naši klienti cítili u nás príjemne a podľa potreby nás neváhali navštíviť znova, prípadne odporučili služby nášho pracoviska svojim známym.

myokt20123-r655_res.jpg

Kolektív Očného Centra Sokolík verí, že nesklame  dôveru, ktorú  im prejavíte návštevou ich zariadenia. Viac informácii nájdete na www.ocnecentrumsokolik.sk , alebo www.ocstn.sk

Pozvánka na udeľovanie ceny – ABF Slovakia Bakalár 2018

13. ročník vyhodnotenia a udeľovania Ceny Združenia pre rozvoj slovenskej architektúry a stavebníctva ABF Slovakia Bakalár 2018

Jedli ste už ružovú čokoládu?

Do rodiny horkej, mliečnej a bielej čokolády pribúda po 80 rokoch nový člen

Deň otvorených dverí Stavebnej fakulty STU

Program DOD 2019

Hlas Schwarzeneggera v autokameře Mio MiVue J85 WiFi vás ochrání

MiVue J85 získala upozornění od českého hlasu Arnolda Schwarzeneggera. Pavel Soukup namluvil hlášky upozornění na nehody i radary!