Štvrtok, 21. január, 2021 | Meniny má VincentKrížovkyKrížovky

Ako dobrý softvér pomôže vášmu obchodu

Hľadáte informačný systém pre vašu obchodnú firmu, či obchodné oddelenie? Offeris pomôže vášmu podnikaniu s nevídanou ľahkosťou.

Za posledné roky prešli informačné systémy premenou v očiach používateľov zo stavu, kedy videli možnú pomoc ale systém to ešte nevedel až po súčasnosť, kedy systémy toho vedia veľmi veľa, ale nepomáhajú, pretože sú až príliš zložité.

Prečo by mal používateľ, ktorý je skvelý vo svojom obore, riešiť otázky určené skôr pre programátorov a analytikov? Jednoduchosť a rýchlosť boli našou hlavnou myšlienkou pri tvorbe systému Offeris, ktorý sa rokmi stal obľúbeným pomocníkom obchodných firiem ako aj obchodných oddelení výrobných firiem.

Celý systém je vytvorený tak, aby obchodník nemusel tráviť čas pri počítači v kancelárii, ale mal všetky údaje o zákazníkovi a celú svoju agendu k dispozícii všade a vždy so sebou. Môže tak zistiť aktuálny stav objednávky priamo u zákazníka, alebo mu na počkanie vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Pracovať teda môžete na počítači, tablete a dokonca aj na mobilnom telefóne (smartphone).

Základom je cenová ponuka. Vytvorenie ponuky je prehľadné, rýchle a jednoduché. Systém pozná viacero možností zliav, prirážok, cenovú ponuku riadi podľa nastavených obchodných podmienok zákazníka a ponúka k dispozícii viacero možností tlačových zostáv tak, aby ste vytvorili ponuku, ktorá je zároveň vašim marketingovým materiálom. Po pár dňoch od vytvorenia cenovej ponuky vás systém sám vyzve, aby ste nezabudli kontaktovať zákazníka.

V dnešnej dobe sa už uniformita „nenosí“. Systém vieme prispôsobiť podľa vašich špecifických podmienok tak, aby čo najlepšie pomáhal plniť vaše každodenné úlohy a bol naozaj užitočný.

Veľmi radi vám nezáväzne predstavíme riešenie špeciálne pre vás, stačí iba ak na stránke www.obchodny-software.sk vypíšete kontaktný formulár. Už po pár dňoch zistíte, čo zrazu všetko dokážete a aký význam to bude mať pre vašu firmu.

obrazok-do-textu-r363_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Videobanking. Nová éra bankovania je tu

To, čo sa ešte pred rokom mohlo zdať ako scéna zo sci-fi, je dnes realitou.

Prokrastinujete? 5 overených tipov, ako nestratiť radosť z práce

Aktuálna situácia môže viesť k demotivácii aj prokrastinácii v práci. Čo robiť, aby sa to nestalo vám alebo vašim zamestnancom?

Mimoriadny úspech značky Toyota na Slovensku v roku 2020

Celkový trh s uvedenými vozidlami tak poklesol o takmer 25% oproti roku 2019.