Ako dobrý softvér pomôže vášmu obchodu

Hľadáte informačný systém pre vašu obchodnú firmu, či obchodné oddelenie? Offeris pomôže vášmu podnikaniu s nevídanou ľahkosťou.

Za posledné roky prešli informačné systémy premenou v očiach používateľov zo stavu, kedy videli možnú pomoc ale systém to ešte nevedel až po súčasnosť, kedy systémy toho vedia veľmi veľa, ale nepomáhajú, pretože sú až príliš zložité.

Prečo by mal používateľ, ktorý je skvelý vo svojom obore, riešiť otázky určené skôr pre programátorov a analytikov? Jednoduchosť a rýchlosť boli našou hlavnou myšlienkou pri tvorbe systému Offeris, ktorý sa rokmi stal obľúbeným pomocníkom obchodných firiem ako aj obchodných oddelení výrobných firiem.

Celý systém je vytvorený tak, aby obchodník nemusel tráviť čas pri počítači v kancelárii, ale mal všetky údaje o zákazníkovi a celú svoju agendu k dispozícii všade a vždy so sebou. Môže tak zistiť aktuálny stav objednávky priamo u zákazníka, alebo mu na počkanie vytvoriť cenovú ponuku na mieru. Pracovať teda môžete na počítači, tablete a dokonca aj na mobilnom telefóne (smartphone).

Základom je cenová ponuka. Vytvorenie ponuky je prehľadné, rýchle a jednoduché. Systém pozná viacero možností zliav, prirážok, cenovú ponuku riadi podľa nastavených obchodných podmienok zákazníka a ponúka k dispozícii viacero možností tlačových zostáv tak, aby ste vytvorili ponuku, ktorá je zároveň vašim marketingovým materiálom. Po pár dňoch od vytvorenia cenovej ponuky vás systém sám vyzve, aby ste nezabudli kontaktovať zákazníka.

V dnešnej dobe sa už uniformita „nenosí“. Systém vieme prispôsobiť podľa vašich špecifických podmienok tak, aby čo najlepšie pomáhal plniť vaše každodenné úlohy a bol naozaj užitočný.

Veľmi radi vám nezáväzne predstavíme riešenie špeciálne pre vás, stačí iba ak na stránke www.obchodny-software.sk vypíšete kontaktný formulár. Už po pár dňoch zistíte, čo zrazu všetko dokážete a aký význam to bude mať pre vašu firmu.

obrazok-do-textu-r363_res.jpg

Ako dostať akné pod kontrolu? Odhaľte jeho príčiny!

Prečo vás trápia čierne a biele bodky alebo vyrážky? Porozumejte spúšťacím faktorom a zlepšite stav svojej problematickej pleti.

Ušetrite na vykurovaní s novým Teplom so zárukou od ZSE

Vedeli ste, že väčšina nákladov na energie obvykle pripadá na vykurovanie a ohrev vody?

Vo VSD prepli na vyššiu rýchlosť, šetria nám čas a peniaze

Každý chce dobré a rýchle riešenia. Nečudo, veď súčasné technológie nás už dávno predbehli.

Alena Bašistová: Nikomu nejdem brať hlasy a ani s nimi kšeftovať

​​​​​​​Rozhovor s nezávislou kandidátkou na primátorku mesta Košice, Alenou Bašistovou.